Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Sve o ljudskom faktoru ovog izdajnika je rečeno, ali nešt drugo bih da naglasim. Meni je on bio ništa posebno kao igrač i kod nas i kod kancera. Ja bih mogao da razumem sa igračke strane da se dovede neki izdajnik zarad kvaliteta, ali ovaj je šupalj i kao čovek i kao fudbaler. Sve vreme sam kontao neko baca buve da bi nam ispod žita nekog drugog ciganskog isprdka uvalili... ali ovo je drugi najgori scenario uopšte. Gore od ovog bi samo bio Pankov.
Io odio Belgrado
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

fraxmanutd wrote: Fri Jun 14, 2024 12:05 am A šta je sa Makarićem?
On mi nekako uvek ostao u sećanju...
Sećam se da je baš eksplodirao kad je otišao iz Voše.
На позајмици у Борцу из Бања Луке а има са Алборгом уговор који истиче у јуну 2025.
Rakovac

Post by Rakovac »

Ajde da se ne palimo previše da pustimo malo vreme da prođe. Videćemo vrlo brzo šta mogu ova tri pojačanja, teren će sve pokazati. Mi jedino možemo da se nadamo da postoji u klubu neko ko zna svoj posao kada je u pitanju dovođenje igrača. A ima indicija da se tu nešto pozitivno desilo(promenilo). Seri je došao kao povremeni igrač druge lige Francuske i pokazao se OK. Sa Njegošem su pogodili sto posto. Koraća su iskopali samo tako.
Ne bi ja još puno igrača dovodio. Obavezno još jednog centarhalfa da Crni i Korać dobiju ozbiljnu konkurenciju. Možda nikog više.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sa Njegošem nije bilo teško pogoditi, u pitanju je odličan igrač koji je to pokazivao gde god je igrao. Zašto je hteo nazad u Srbiju, meni je nejasno. Za Serija i Koraća ne mogu jednu reč da kažem, pogotovo za Serija, jer je potpuno ispod radara došao kod nas i ispostavio se kao pun pogodak. Korać je povremeni reprezentativac Luksemburga, pa je tu imalo za šta se uhvatiti. Nije Luksemburg više kanta za punjenje, što mi je neopisivo drago da je neko konačno skontao.

Gde se tu Poletanović igrački i još gore karakterno uklapa, potpuni besmisao. Na stadionu će biti još manje pravih Vojvodinaša a još više tiktokera i onih po partijskoj dužnosti od jeseni, samo zbog malog izdajnika.

Odavno je prošlo vreme za razlaz sa ovima koji nam vode klub, odavno...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Fri Jun 14, 2024 8:46 am
Odavno je prošlo vreme za razlaz sa ovima koji nam vode klub, odavno...
Slažem se. Kamo sreće da nisu ni prišli klubu.
A kakvi su se samo hvalospevi pisali o zbiljiću. Pardon, o Zbilji.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Danilo

Post by Danilo »

Samo se vratimo malo unazad pa se setimo kako smo pljuvali Vukanovica , Njegosa,Ozegovica.... nasu decu setite se Nina Pekarica .....Stefana Djordjevica da dalje nabrajamo....
da nije me bilo odavno .Pozdrav svima
Marku treba dati sansu da se izvine igrama ponasanjem...pa nije ubio nekog,spustite tenziju...ja zaista mislim da je kvalitetan igrac koji ce nam znaciti
P.S ode bajat i zbilja/ cije da su / ....ko ce voditi klub .Sta ne valja....glavu gore.....imali smo razna iskustva....nisu oni male pare ulozili ,a ne vidim bas da je tako lose
srkins

Post by srkins »

Kažu da želimo Aleksandr Filina štoper igra u Belgiji
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Nije se napravilo nezadovoljstvo zbog Veličkovića ili Buteana već samo zbog jedne osobe, što zbog nedoličnog ponašanja prema klubu, što zbog sumnje u kvalitet.
Ovo prvo se može staviti u kontekst sportiste koji zarađuje hleb, ali od dece ponikle u NS i FKV se očekuje drugačiji pristup, tako da to ne mogu prihvatiti.
Nije jedini, što govori o njemu/njima, ali i o samom klubu decenijama unazad.

Lično ne želim da komentarišem sam kvalitet dolazaka/odlazaka u ovom momentu jer nije još završeno sve, niti smo videli tim.
Moja, i dalje, najveća bojazan je naš Banda, a zaista se nadam da će se ispostaviti da nisam u pravu i da ću u jednom momentu reći sebi "Dobro je, nisi bio u pravu"
Kostur igrača od prošle godine je tu, na dolascima se radi na vreme, pripreme počele, tako da su tu osnovni sportski preduslovi da ovaj tim bude bolji nego prošle sezone.
Sa te strane sam optimista.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ако је Банда аминовао овај долазак онда ко сам ја да судим. Оно што бих са навијачке стране волео је нека изјава Полетановића о својој привржености овом клубу.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

srkins wrote: Fri Jun 14, 2024 10:03 am Kažu da želimo Aleksandr Filina štoper igra u Belgiji
Ne znam da li su gora imena koja se povezuju sa nama ili ona koja nam dolaze...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

CRD FCV wrote: Fri Jun 14, 2024 10:41 am Ако је Банда аминовао овај долазак онда ко сам ја да судим. Оно што бих са навијачке стране волео је нека изјава Полетановића о својој привржености овом клубу.

Ta izjava bi bila usiljena, iznuđena i bljutava. Neka hvala. Svoje pravo lice je pokazao i ne može ga oprati nijedna lažna izjava o ljubavi. Tačnije, 50 postotnoj ljubavi... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Може се ро искористити у маркетиншке сврхе, као Ајакс некада.
ISKUPLJENJE ZBOG TVITERA Originalna kazna za novog golmana Ajaksa (VIDEO)
https://sport.srpskainfo.com/iskupljenj ... na-ajaksa/

И нека га користе да објасне деци у школи да одлазак у близанце не доноси неки успех у каријери.
slanobarac

Post by slanobarac »

CRD FCV wrote: Fri Jun 14, 2024 10:41 am Оно што бих са навијачке стране волео је нека изјава Полетановића о својој привржености овом клубу.
Šta ga košta? Jednostavno rešenje.
I to smo rešili, idemo dalje.
Čiča-miča i gotova priča. Crv nije ni postojao.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

CRD FCV wrote: Fri Jun 14, 2024 11:33 am Може се ро искористити у маркетиншке сврхе, као Ајакс некада.
ISKUPLJENJE ZBOG TVITERA Originalna kazna za novog golmana Ajaksa (VIDEO)
https://sport.srpskainfo.com/iskupljenj ... na-ajaksa/

И нека га користе да објасне деци у школи да одлазак у близанце не доноси неки успех у каријери.
+1
Neka izadje sa majicom oprostite mi moju najruzniju proslost :greenbutt:
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Fri Jun 14, 2024 10:57 am
CRD FCV wrote: Fri Jun 14, 2024 10:41 am Ако је Банда аминовао овај долазак онда ко сам ја да судим. Оно што бих са навијачке стране волео је нека изјава Полетановића о својој привржености овом клубу.

Ta izjava bi bila usiljena, iznuđena i bljutava. Neka hvala. Svoje pravo lice je pokazao i ne može ga oprati nijedna lažna izjava o ljubavi. Tačnije, 50 postotnoj ljubavi... :roll:
Tamo je, skoro sigurno, morao to reci, ovde nema potrebe nista iznudjeno da kaze. Sve je jasno i izjava ne moze nista promeniti.
Nije on sada dosao na silu u Vojvodinu. Tamo mozda i jeste, jer su hteli da dokazu koliko je sada FKV mali klub i da mogu da dovedu i njene kapitene, ako im se prohte.

Od raspada Jugoslavije, FK Vojvodina vise nije gospodski klub, ali mali provincijski jeste - sa velikom tradicijom i istorijom.
Nazalost, Klub za potkusurivanje raznih vrsta.
E sad, ako Novi Sad hoce da je provincijski grad, neka mu je.
Last edited by Turija on Fri Jun 14, 2024 1:00 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply