Vojo moraš da shvatiš da nijedan klub na svetu ne radi i ne zasniva svoje odluke na osnovu razmišljanja navijača, ono što ja sigurno znam a to je da se itekako osluškuje forum i gleda u njegovom pravcu i bilo je nekih odluka koje su se donosile u skladu sa razmišljanjem foruma i nema puno profesionalnih klubova koji uopšte i gledaju u pravcu šta neko piše po forumima.Voja wrote: ↑Fri Jun 14, 2024 8:28 pm Ma nije problem u Poletanovicu koliko u svemu ostalom. Pa Mandaric je rekao da ce prva stvar koju ce da uradi biti razgovori sa navijacima i insistiranje na obostranom postovanju. Nekako sam misljenja da ovaj transfer udara direktno na taj temelj. Valjda glas navijaca pa i foruma nesto vredi. Niko nije trazio da se dovede Mesi, nego su ljudi izneli stav koji je bilo vise nego lako ispostovati. Medjutim jos jednom dolazimo do zakljucka da smo apsolutno nebitni, i ne mislim tu na termin "bitan" kao da smo neko ko donosi velike odluke, odlucuje o mnogo vaznim stvarima u klubu, ali ovo... ovo je bio skolski primer sanse da se pokaze da smo stvarno JEDNO (promenite jedno slovo u zadnjoj reci i dobicete rezultat te (ne)iskoriscene sanse)
Od prvog dana aktivnog rukovodstva kao velika želja postavljen je povratak Preletanovića u klub.
Od prošle polusezone u klubu se pitaju i skauti za svaku želju i oni su pozdravili povratak Preletanovića u klub i smatraju ga modernim vezistom (tako sam čuo).
Nikada niko neće biti svim i sasvim zadovoljan i to je kristalno jasno, veruju da će Preletanović biti veliko pojačanje i zato ulaze u celu ovu dramu povezanu sa njegovim potencijalnim i na kraju i zvaničnim povratkom.
Ja sam prvi protiv njegovog povratka u klub bio i trenutno nakon ozvaničenja istog nisam zadovoljan što se to ostvarilo i što je ponovo zadužio naš dres ali mi ne pada na pamet da ulazim i upadam u neko bedačenje po tom pitanju.
Svakako mislim i stojim iza toga da mi želimo da ovo mesto ima mnogo veći uticaj na odluke a kada god treba nešto konstruktivnije da se uradi nema nas nigde a pod najkonstruktivnije mislim i samu posetu na stadionu.
Forum je ipak virtuelno mesto a ne mesto gde se u takvoj meri vrši pritisak i ima uticaj kao što bi to bio stadion ili neka druga okupljanja sportske vrste u vezi kluba i aktuelnih dešavanja.
Shvatite i još jednom ovaj forum je velika manjina navijača Vojvodine i van ovog mesta razmišljanja se često duboko mimoilaze, najbolji je primer Lalatović čiji bi neki potencijalni povratak na ovom forumu odnosno mestu bio daleko od lepog dočekan a 80% stadiona bi bilo presrećno i onda što bi klub zasnivao svoje odluke na osnovu nečijeg mišljenja čije je u bar 7-8/10 puta manjima na samom stadionu i u samom krugu navijača. Nas ovde koji pišemo u kontinuitetu ima nekih 30tak nema nas da jedan autobus napunimo.
Što se tiče Preletanovića stvari su jasne i verujem da je preko 90% navijača bilo protiv njegovog dolaska ali nije ni prvi ni poslednji put da klubovi urade potez koji bude na nož dočekan od strane navijača, ja se samo nadam da dobro znaju šta rade i da takvo poverenje posle svega dobije Preletanović.
Nije ni prvi ni poslednji niti fudbaler niti čovek koji je pljunuo pa polizao i izrazio pokajanje.
Sada se ne može ništa promeniti i videćemo da li Preletanović ima karaktera da iznese taj pritisak i igra u skladu sa očekivanjima od strane kluba i on je sam itekako svestan i da će biti zvižduka, skandiranja, parola i ostalog pa eto neka se nosi sa tim, sve je po zasluzi.