"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
I šta sad kažete Sergej pretrčao najviše? Hahahahahah
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ja Mijata ne mogu prepoznati. Kad je on zaboravio igrati fudbal?
Sergeja, Mijata, Vlahovića, Mitrovića i našeg najspremnijeg poslati prvim avionom kući.
Stojim u mestu gubim vreme
Taktika Piksija ko ja kad sam sa 12 godina uzeo da igram football manager najbolje igrace stavim pa nek igra ko gde oce
Ja sam video da je ovde jedino stalo odbrambenoj trojci i Zivkovicu. Ostali, ako prodje prodje.
Sramotna reakcija Sergeja. Generalno njegov stav na terenu je bio zabrinjavajuci. Nikada ga ovakvog nisam video.
Sramotna reakcija Sergeja. Generalno njegov stav na terenu je bio zabrinjavajuci. Nikada ga ovakvog nisam video.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- churguzijanac
Piksi je los,odnosno Kek je bolji od njega, ali brate ako ovi nasi ne vide kako dave loptu, igraju nazad, kasne sa dodavanjima, onda nema tu pomoći.
- churguzijanac
I Jovic, mada je Ilić protiv Engleza bio odličan, a danas usrao motku.
Jel Mijat uopste ikada igrao levog beka?Nek napad bude Tadic Samadrzic Mitrovic ,nikako dva napadaca
Na ovu reprezentaciju mogu se ložiti samo deca ili osobe koje nemaju blage veze s fudbalom. Fudbalske akademije čuvaće snimke naših utakmica da mogu da pokazuju kako ne treba igrati.
Sad i oni ispunjavaju uslove da prođu probu kod nas i potpišu ugovor već sutra.churguzijanac wrote: ↑Thu Jun 20, 2024 4:39 pm Naši jedni od najlosijih danas.Mijat, Sergej, Duća svii loši.

Ne znam ko mi je danas bio gori, Sergej ili Vlahović. Ovaj prvi ima očigledno problem što igra u Arabiji (kao i Mitrović, to se baš vidi), a ovog drugog je malo slava udarila u glavu pa sebi daje za pravo da se šetka na sredini terena i diže ruke dok se Slovenci dodaju tik pored njega.
Piksi mi je tek neverovatan. One kvalifikacije za Katar je prošao jer je znao psihološki da pripremi ekipu, i to je radio poprilično dobro uprkos mnogim greškama i lakšim protivnicima, a toga više nema. Baš danas nam je trebala ta nabrijanost i odlučnost. Poslednje kolo nam se crno piše...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Bas lose izdanje Mijata i Sergeja. Mijata ubila trema i nesigurnost, a Sergeja nedostatak brzine obojicu u istoj akciji kod primljenog gola.
Tadic nije bio los, ali nista narocito i zbog toga sto ga napadaci nisu ispratili u sansama iz pokusaja.
Nereseno je danas sasvim realno, prema vidjenom. Da su Slovenci brzi, imala bi nasa poslednja linija mnogo problema. Njihov desni bek je brz igrac i odmah smo defanzivno bili u nevolji.
Tadic nije bio los, ali nista narocito i zbog toga sto ga napadaci nisu ispratili u sansama iz pokusaja.
Nereseno je danas sasvim realno, prema vidjenom. Da su Slovenci brzi, imala bi nasa poslednja linija mnogo problema. Njihov desni bek je brz igrac i odmah smo defanzivno bili u nevolji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Očajna i bezidejna igra bez ikakvog žara. Tužno je bilo danas posmatrati Srbiju.
Na kraju će nam Danci prirediti onu katastrofu koju smo očekivali od Engleza.
Na kraju će nam Danci prirediti onu katastrofu koju smo očekivali od Engleza.
Катастрофа од свих на терену осим Павловића.
Никаква игра, никакав систем.
Поред тог и навијачи катастрофа, убацивање свачега у терен. Показали смо да нисмо за оваква такмичења а ни за уређене стадионе где се може узети пиво и слично.
Национални индетитет не постоји. Словенци одржали час навијања јер ми немамо ниједну песму. Имамо "ко не скаче тај је..." "уби уби уби..." "Србија, Србија" и "Косово је срце Србије". Све је у служби два клуба, репрезентација 0.
Време је прегазило поједине играче а нови нам нису ништа бољи.
Никаква игра, никакав систем.
Поред тог и навијачи катастрофа, убацивање свачега у терен. Показали смо да нисмо за оваква такмичења а ни за уређене стадионе где се може узети пиво и слично.
Национални индетитет не постоји. Словенци одржали час навијања јер ми немамо ниједну песму. Имамо "ко не скаче тај је..." "уби уби уби..." "Србија, Србија" и "Косово је срце Србије". Све је у служби два клуба, репрезентација 0.
Време је прегазило поједине играче а нови нам нису ништа бољи.
- churguzijanac
Loš je bio Duća.Sve u noge, ništa u prostor.Zakasnio Mitru da gurne loptu u jednoj situaciji kad je prošao sa desne strane.Turija wrote: ↑Thu Jun 20, 2024 7:01 pm Bas lose izdanje Mijata i Sergeja. Mijata ubila trema i nesigurnost, a Sergeja nedostatak brzine obojicu u istoj akciji kod primljenog gola.