Sto se nasih tice Tadic standardan, malo je brzi tempo i to su njegovi limiti. Gacinovic ocekivano, da je milion puta nas, on nema kvalitet za reprezentaciju. Isto tako VMS nije ni blizu kvalitet da bi bio standardan na golu i sa Rajkovicem smo daleko ozbiljniji. Cesto gledam VMS i njegovi klin sitovi su vise produkt nacina igre Torina nego njegovih odbrana. Pa on po mecu nema 2 ili 3 suta na gol. Sto se SMSa tice, svi znaju da je sporiji igrac, ali ga razumem za danasnju partiju, prvo nasao se na udaru svih mogucih "navijaca" posle Engleske i danas je svaki njegov potez bio pod duplom lupom, ocigledno je da nije mogao da izdrzi taj pritisak. Ali ja mu ne zameram za primljen gol, jer prvo uveden je na zadnjeg veznog sto nije njegova pozicija, drugo nije mi ni logicno da on ulazi u trk sa bekovima, trece cak i kao zadnji vezni nije mu obaveza da sa centra prati igraca do 3 metra ispred gola i da mu ukliza. Jednostavno mu ni fizicke predispozicije to ne dozvoljavaju. Mene vise zanima gde je bio levi bek u toj situaciji? Ali eto, tako se namestilo, dosao SMS na zicer, svima pa i Radetu Bogdanovicu

A videlo se u prvom poluvremenu kako slovenci lagano setaju i prenose loptu kroz sredinu gde zna se ko je Bog i batina. Podrska za SMSa.