Slažem se, mada Albanci po meni uopšte nisu neko iznenađenje ako pričamo o svom zalaganju i o tome što su zaista napravili pometnju u toj grupi. Za Gruziju sam mislio da će se "izduvati" kao Makedonija na prošlom prvenstvu, ali su me demantovali i pokazali ono što jesu.Mare_Liman wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 11:12 pmМени су грузијци, румуни и шиптари баш пријатна изненађења и примери како се гине за своју земљу, пружили одличан отпор великим силама, аустријанци имају квалитетан тим, али су свакако изненадили, по мени шпанци фаворити за сад за освјање, најлепши фудбал играју, брзи, без притиска, видећемо, ал свакако што се Воше тиче, има још занимљивијих грузијаца, мого би Гурам препоручити, могло би се солидно пазарати квалитетни играчи за нашу лигу па и за европу код грузијаца и румуна, видећемо како ће бити у нокаут фазиVoja wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 10:56 pmDa sam predsednik doveo bih celu reprezentaciju Gruzije u Vosu (a skuplje nemam love)Mare_Liman wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 10:19 pm Гурамови воде 2-0 у 60. минуту против Португала и како ствари стоје иду у наредну фазу такмичења, сад зависи од Турака да л са друге ил треће позиције...![]()
Spomenuo si Rumune, oni su mi prava enigma. Igraju protiv Holandije sad i očekujem da će glat izgubiti ili da će na neku ludu sreću proći preko penala. Po meni su Slovaci više pokazali iz te grupe, jako su čvrsti i organizovani a nemaju neka bog zna kakva imena. Ne bi me čudilo da i oni odu s Englezima u produžetke

Kad pogledaš celo prvenstvo, naša grupa se pokazala najlošije, osim utakmice Slovenija-Danska nijedna utakmica nije bila zanimljiva pa ni kvalitetna.