"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Duplof »

Mare_Liman wrote: Wed Jun 26, 2024 11:12 pm
Voja wrote: Wed Jun 26, 2024 10:56 pm
Mare_Liman wrote: Wed Jun 26, 2024 10:19 pm Гурамови воде 2-0 у 60. минуту против Португала и како ствари стоје иду у наредну фазу такмичења, сад зависи од Турака да л са друге ил треће позиције...
Da sam predsednik doveo bih celu reprezentaciju Gruzije u Vosu (a skuplje nemam love) :mrgreen:
Мени су грузијци, румуни и шиптари баш пријатна изненађења и примери како се гине за своју земљу, пружили одличан отпор великим силама, аустријанци имају квалитетан тим, али су свакако изненадили, по мени шпанци фаворити за сад за освјање, најлепши фудбал играју, брзи, без притиска, видећемо, ал свакако што се Воше тиче, има још занимљивијих грузијаца, мого би Гурам препоручити, могло би се солидно пазарати квалитетни играчи за нашу лигу па и за европу код грузијаца и румуна, видећемо како ће бити у нокаут фази
Slažem se, mada Albanci po meni uopšte nisu neko iznenađenje ako pričamo o svom zalaganju i o tome što su zaista napravili pometnju u toj grupi. Za Gruziju sam mislio da će se "izduvati" kao Makedonija na prošlom prvenstvu, ali su me demantovali i pokazali ono što jesu.
Spomenuo si Rumune, oni su mi prava enigma. Igraju protiv Holandije sad i očekujem da će glat izgubiti ili da će na neku ludu sreću proći preko penala. Po meni su Slovaci više pokazali iz te grupe, jako su čvrsti i organizovani a nemaju neka bog zna kakva imena. Ne bi me čudilo da i oni odu s Englezima u produžetke :)

Kad pogledaš celo prvenstvo, naša grupa se pokazala najlošije, osim utakmice Slovenija-Danska nijedna utakmica nije bila zanimljiva pa ni kvalitetna.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Skoro i da ne pratim utakmice. Jako dosadan i kalkulantski fudbal se igra, a traje nepuna 2 sata po mecu. Mnogo je to utucenog vremena; ni za sta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ako se neko upitao kakvi su ono dresovi Belgije, evo jednog od odgovora :lala:

https://stripblog.in.rs/2024/03/18/dres ... ja-tintin/
Image
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

BRANISLAV NEDIMOVIĆ PODNEO OSTAVKU U FSS

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... fss/485724

Ајде и неке лепе вести...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Stexman

Post by Stexman »

Samo da dodam par stvari vezano za Nedimovica, koji je po automatizmu uzet na zub zato sto je iz vladajuce stranke, medjutim. Covek je bio protiv klauzule Piksiju da ako dobije otkaz da mora da dobije i milion evra. Bio je protiv toga da nam baza bude u sred centra grada Auzburga ali su Dzaja i ekipa zapeli iz ne znam kog razloga. Druga opcija za koju je on bio, je prelep hotel na periferiji(ne mogu da se setim kog grada) okruzen sa tri strane jezerom i šumom. Da ne pricam o stadionu Auzburga gde su trenirali, koji je gori od naseg, gde su svlacionice iz 48 godine sa drvenim klupama, sa čučavcima u wc-u...
Lik je bio i protiv produzenja ugovora sa Piksijem bar dok ne prodje EP.
Imao je dobre ideje i verovatno bi ih sproveo da nije imao Dzaju kao protv teg...

Ova ostavka iz ma kojih razloga(moralnih ili nekih drugih) nazalost nece pokrenuti lavinu istih u FSS. Dok bâba ne kaže, nema tu radosti.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Странац мења Пиксија на клупи репрезентације

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/187785 ... ezentacije
Циркус се наставља... :roll:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Grbavica.021* wrote: Thu Jun 27, 2024 4:01 pm Странац мења Пиксија на клупи репрезентације

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/187785 ... ezentacije
Циркус се наставља... :roll:
Grof :mrgreen:
Image
Stexman

Post by Stexman »

Spominje se Joakim Loew!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ma Isus Hrist licno da sidje s neba i da ga postave za selektora ne bi mogao da radi pod ovakvim uslovima.

Ako hocemo reprezentaciju kola lici na nesto onda moramo prvo da sredimo stanje u domacem fudbalu da on lici na nesto. A tu je prvi korak rasformiranje crvenog i crnog zla i dozivotna zabrana vrsenja funkcija u sportu svima koji su makar i samo jednom prosli pored njihovih stadiona. Kad se fudbal kompletno ocisti od blizanackog sljama i postavi na zdrave noge i reprezentacija ce zaigrati. Jer sve dok reprezentacija kao i FSS, zajednica superligasa, sudijska organizacija i svi klubovi u drzavi kao primarni razlog svog postojanja imaju da budu usluzni servis za ova dva zla i za svu mafiju tamo skupljenu niko pa ni sam Bog nece moci da popravi stvari.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Duplof

Post by Duplof »

Radoye wrote: Thu Jun 27, 2024 4:35 pm Ma Isus Hrist licno da sidje s neba i da ga postave za selektora ne bi mogao da radi pod ovakvim uslovima.

Ako hocemo reprezentaciju kola lici na nesto onda moramo prvo da sredimo stanje u domacem fudbalu da on lici na nesto. A tu je prvi korak rasformiranje crvenog i crnog zla i dozivotna zabrana vrsenja funkcija u sportu svima koji su makar i samo jednom prosli pored njihovih stadiona. Kad se fudbal kompletno ocisti od blizanackog sljama i postavi na zdrave noge i reprezentacija ce zaigrati. Jer sve dok reprezentacija kao i FSS, zajednica superligasa, sudijska organizacija i svi klubovi u drzavi kao primarni razlog svog postojanja imaju da budu usluzni servis za ova dva zla i za svu mafiju tamo skupljenu niko pa ni sam Bog nece moci da popravi stvari.
Ukratko - nikad.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Duplof wrote: Thu Jun 27, 2024 4:39 pm Ukratko - nikad.
Tacno tako.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Stexman wrote: Thu Jun 27, 2024 4:27 pm Spominje se Joakim Loew!
Ja bi pre Keka
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ево и наше горе лист да каже коју
TANJGA: NIKO U SRBIJI NIJE ZADOVOLJAN, MORALI SMO DA PROĐEMO U DRUGI KRUG
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rug/485748
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

CRD FCV wrote: Thu Jun 27, 2024 7:11 pm Ево и наше горе лист да каже коју
TANJGA: NIKO U SRBIJI NIJE ZADOVOLJAN, MORALI SMO DA PROĐEMO U DRUGI KRUG
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rug/485748
uzmes pogledas emisiju kod Viska i Gojka kad je gostovao i onda pokusas da povezes tu elokvenciju sa pozicijom koju zauzima. Onda ti bude jasnije zasto smo tu gde smo...

Inace ima i ovog :mrgreen:

https://sportal.blic.rs/fudbal/reprezen ... 5570959174
Image
Turija

Post by Turija »

Malo su naseli papagaji na fintu. Kanda ce pre biti da ce cenu platiti Vosini reprezentativci, nego Selektor? Mozda mu je to i glavna zamerka u radu?
PS
Poceo sam ovde da citam prenetu izjavu Tanjge, ali nisam mogao dalje od pocetka. VolEm sto nam ljudi iz uprave imaju toliko razlicitih funkcija, pa ne stizu da se bave FK Vojvodinom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply