Baš me zanima kako neko ko je nesumnjivo jako mlad i prati Vošu 5,6 godina ima ovakvo mišljenje?
Marketing kluba
- Mare_Liman
Re: Marketing kluba
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Moze neko da ne prati Vosu uopste, pa da putem interneta sazna sve o Mihajlovicu. I kakve je izjave davao i kakav je odnos imao prema klubu koji ga je napravio, Vojvodini, a kakav prema, kako on kaze, "svojoj" crvenoj zvezdi. Lepo je videti sina u nasem dresu.
Само храбро до нове победе, але...
- slanobarac
Verovatno je i Sinišin sin saznao za Vošu sa interneta?
Drugo, on je prodat a ne poklonjen zvezdi za tada najveće novce ikada u Jugoslaviji. Oprostio se od fudbala dovodeći najveće zvezde fudbala u NS na "Karađorđe". Bez obzira na sve ostaće upamćen kao član šampionske generacije i nikada nisam čuo da je loše pričao o Voši. Da mi se sviđa što je otišao kod crvenih

+1slanobarac wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 10:14 amVerovatno je i Sinišin sin saznao za Vošu sa interneta?
Drugo, on je prodat a ne poklonjen zvezdi za tada najveće novce ikada u Jugoslaviji. Oprostio se od fudbala dovodeći najveće zvezde fudbala u NS na "Karađorđe". Bez obzira na sve ostaće upamćen kao član šampionske generacije i nikada nisam čuo da je loše pričao o Voši. Da mi se sviđa što je otišao kod crvenih, ne ali želeo je nešto bolje i dobio je.
Ne vidim poentu mrznje prema tom coveku.
Da je legenda kluba, nije. Ali je ipak ime u svetu fudbala kojim bismo trebali da se ponosimo.
Prelepo je videti da nas njegova porodica i dalje ceni!
Često kritikujem marketing jer se nedovoljno koristi taj naš potencijal, ali promotivni video za sezonske ulaznice je odličan! Sve se može kad se hoće, bravo!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Uvek sa tobom
Поготово појављивање другог лика на снимку! Оригинално

Још да сезону стварно и играмо на нашем стадиону, ал ајде ето има бар назнака да ће бити боље, једног дана сигурно....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
@slanobarac objasnio je @LIMAN dobrim delom,svaka njemu cast na igrackoj karijeri i to sto je bio clan druge sampionske generacije.
Njemu se ipak ispunio san kad je presao u zvezdu,Mihajlovic-zvezdin igrac.
Svaka cast za video vezan za sezonske,odlican video!
[media]https://vm.tiktok.com/ZMrk27JSd/[/media]
-
Da napravimo akciju da mu dođemo sa sezonskim i tražimo besplatne kokice.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 3:22 pmПоготово појављивање другог лика на снимку! Оригинално![]()
Kažemo klub objavio!! Jbg, ne može reklama besplatno, mora i on nešto da učini

- slanobarac
Ok, to je tebi objasnio. Ja zadržavam svoje mišljenje o Siniši.rykerfcv wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 3:32 pm @slanobarac objasnio je @LIMAN dobrim delom,svaka njemu cast na igrackoj karijeri i to sto je bio clan druge sampionske generacije.
OK objavljene su cene godišnjih za narednu sezonu i mislim da su te cene stvarno prihvatljive. Zato bi svako od nas trebao da naravno kupi godišnju i da se potrudi da animira ljude u svom okruženju da isto učine. Što se tiče kluba mislim da su svoj deo posla sa godišnjim samo delimično obavili sa ovom ponudom i sa spotom od jednog minuta i petnaest sekundi.
Prvo, u ponudi mi nedostaje kategorija porodičnih karata. Znam puno njih koji imaju malu decu i tu je klub možda trebao da pokaže malo "šmeka" da da neku dodatnu povoljnost za kupovinu karte u varijanti roditelj i dete, da ne govorim da ima i roditelja sa više male dece. Drugo, očekujem i neku akciju kada su u pitanju godišnje u medijima, na bilbordima itd.
Ja sam zato i da se učini vidljivim broj kupljenih godišnjih.
Prvo, u ponudi mi nedostaje kategorija porodičnih karata. Znam puno njih koji imaju malu decu i tu je klub možda trebao da pokaže malo "šmeka" da da neku dodatnu povoljnost za kupovinu karte u varijanti roditelj i dete, da ne govorim da ima i roditelja sa više male dece. Drugo, očekujem i neku akciju kada su u pitanju godišnje u medijima, na bilbordima itd.
Ja sam zato i da se učini vidljivim broj kupljenih godišnjih.
Nesposobni su da ovo dignu na viši nivo. Kada bismo imali nekog stručnog na odgovarajućoj poziciji, siguran sam da bi se relativno lako mogla napraviti pozitivna atmosfera oko kupovine sezonskih, pa čak i neki hajp, što bi rezultiralo sa bar 3-4 hiljade prodatih. Ja bih i podelio bar soma ljudima koji su zaslužni, a prestali su da dolaze na Vošu. Al’ to školovani marketing stručnjaci (
) ne znaju/ne žele/neće ni da pokušaju.

POŠTO OBRAZ ???!!!
Da li je neko isao uzeti sezonsku? U tekstu su stavili uskoro pocinje prodaja, ali nisu naveli kada... sve informacije su dali, osim datuma. Nejsano je da li je pocela prodaja?