Da valjaju ne bi bili na Tajlandu
Transferi
Re: Transferi
Meni se taj Bissoli svideo al mislim da je nerealno ...dobro nek me razuvere.Paloc je usporio dosta u odnosu na period od kad ga znamo

- Grbavica.021*
Директор црвено-белих открио: Ништа од Бралића
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/188118 ... od-bralica
- Uvek sa tobom
Штета за Бралића, мислим да је овде оставио утисак као тренутно Кораћ, њих двоје у тандему...Grbavica.021* wrote: ↑Mon Jul 01, 2024 8:53 pm Директор црвено-белих открио: Ништа од Бралића
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
CAREVIĆ OTKRIVA: Kako stvari stoje, ostajem u Vojvodini
https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-la ... nLViCDIXLQ
https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-la ... nLViCDIXLQ
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Iskreno nadao sam se da ćemo ga prodati. Pogotovo što već imamo spremnu kvalitetnu zamenu i solidnog drugog golmana.
Ovo može da predstavlja problem. Rosić je doveden kao neko ko će zameniti Carevića i stojički je podneo klupu prošle sezone. Ako Carević ostaje, ne verujem da će Rosić i dalje biti oduševljen grejanjem stolice pored terena. Najbolje bi bilo da dele minutažu, ali nisam siguram koliko je to u praksi svrsishodno...?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
+ је доведен Гочманац који је био најбољи голман Прве Лиге прошле сезоне и генерално потенцијал, Царевића смо видели прекјуче у другој утакмици... Не знам шта да кажем и ја сам исто мислио да ће коначно бити продан...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Na Gočmanca sam i mislio kada sam spomenuo drugog golmana.Mare_Liman wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 2:38 pm+ је доведен Гочманац који је био најбољи голман Прве Лиге прошле сезоне и генерално потенцијал, Царевића смо видели прекјуче у другој утакмици... Не знам шта да кажем и ја сам исто мислио да ће коначно бити продан...
Čisto sumnjam da je Rosić dovoeden i da je pristao da dođe i bude drugi golman.
Očigledno je neko odustao od Carevića.
- Mare_Liman
Нисам видео крај твог поста не замериKarlsson wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 2:39 pmNa Gočmanca sam i mislio kada sam spomenuo drugog golmana.Mare_Liman wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 2:38 pm+ је доведен Гочманац који је био најбољи голман Прве Лиге прошле сезоне и генерално потенцијал, Царевића смо видели прекјуче у другој утакмици... Не знам шта да кажем и ја сам исто мислио да ће коначно бити продан...
Čisto sumnjam da je Rosić dovoeden i da je pristao da dođe i bude drugi golman.
Očigledno je neko odustao od Carevića.

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mislim da će svakako naši probati da ga utope, a i verujem da i on neće negodovati ako dođe korektna ponuda tj klub. Forma mu je bila promenljiva dok nije došao Rosić, onda se ponovao pokazao iz prve sezone. Ali ruku na srce, kompletna ekipa je bila takva u prvom delu.
[quote="Deep Purple" post_id=233043 time=1719924716 user_id=5566]
@Voja

[/quote]
Je l' ovo zagonetka? Stiže nam igrač po Vojinom ukusu?
@Voja

[/quote]
Je l' ovo zagonetka? Stiže nam igrač po Vojinom ukusu?
Baš te neće ovo citiranje nekoga

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Evo, ja volim Bjeku, a za Carevića me savršeno zabole, nikakvog traga on nije ovde ostavio i niko neće primetiti da ode, ni da ostane. On je oličenje svega čega se gnušamo, tatin sin koji je preko veze uguran ovde i vrv će ovde završiti karijeru dok će Rosić i Gočmanac uzalud čekati svoju šansu. Neće je dobiti, jer Boža Đetić neće poslati na klupu malog od Gradonačelnika Budve.
Nasuprot njemu Bjeka je dete Vojvodine i Novog Sada i odjednom ga nema na pripremama, kao da je u zemlju propao još od onih utakmica kada je pokazao vidan napredak. Nikakvog objašnjenja uprave i njenih botova na forumu i ispod vesti na Mozzartu, nikakvog intervjua na Maxbetu ili u Dnevniku...
Koliko sam ljut, ne mogu opisati.
Nasuprot njemu Bjeka je dete Vojvodine i Novog Sada i odjednom ga nema na pripremama, kao da je u zemlju propao još od onih utakmica kada je pokazao vidan napredak. Nikakvog objašnjenja uprave i njenih botova na forumu i ispod vesti na Mozzartu, nikakvog intervjua na Maxbetu ili u Dnevniku...
Koliko sam ljut, ne mogu opisati.