Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Ne bi me cudilo da se ovim stvara prostor za jos jednog non-EU stranca.
Imali smo ih 4 sa njim, pa je bilo malo guzve, jer smo time ostali prilicno limitirani. Sta ako smo zeleli jos jednog Crnogorca npr. da posalju Makija na aparate? :mrgreen:
N13

Post by N13 »

Sta mislite o Darku Lazovicu?

Znam da ima dosta godina, jeste imao istoriju sa ciganima (makar nije njihovo dete)... ali mi je uvek delovao korektan momak. Trenutno bez kluba, ogromno iskustvo u Seriji A.

Odlaskom Kembela nam krilo postaje deficitarno. Lazovic moze na obe strane igrati, a i taj stil nam treba, probijac, dobra tehnika, dobar centarsut, dobar sut.
djoks

Post by djoks »

N13 wrote: Fri Jul 05, 2024 11:06 am Sta mislite o Darku Lazovicu?

Znam da ima dosta godina, jeste imao istoriju sa ciganima (makar nije njihovo dete)... ali mi je uvek delovao korektan momak. Trenutno bez kluba, ogromno iskustvo u Seriji A.

Odlaskom Kembela nam krilo postaje deficitarno. Lazovic moze na obe strane igrati, a i taj stil nam treba, probijac, dobra tehnika, dobar centarsut, dobar sut.
Зависи колико би нас то изашло финансијски, али сам убеђен да се може наћи бољи, јефтинији и млађи играч
slanobarac

Post by slanobarac »

Ne verujem da je moguće ali bi bio od koristi. Samo ne znam da li bi to @Maki preživeo? :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Maki

Post by Maki »

Bolje je onda Jovetića da ugrabimo braći iz Banja Luke. Pre bih istrpeo grobarskog Crnogorca nego još jednog cigana, mada bih obojicu mogao da prihvatim, jer su stvarno velika imena, neuporediva sa onima (crveno-crnim i Crnogorcima) koje trenutno imamo u timu. Bili bi dobra pojačanja, sigurno.
Lazović ima 30 nastupa za repku, a Jovetić 80, to je za poštovanje.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Ako sam dobro razumeo Grzegorz Krychowiak je slobodan igrač ja bi ga doveo, jeste da to nije više taj igrač kao što je bio u sevilji ali kontam da bi na ovim nasim pasnjacima dominirao sa Koraćem :mrgreen:
hvylarn

Post by hvylarn »

Iskreno rečeno posle nikakve sezone Kembela, da ga prodamo za 300k je više i nego odličan posao. Pare od transfera i njegovu platu da ponudimo nekom slobodnom igraču, možemo da pronađemo dve klase bolje od njega.

Kembel ima brzinu, ali u svemu ostalo poprilično ograničen. Kontrola lopte, šut i pas imaju omladinci bolju tehniku.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

hvylarn wrote: Fri Jul 05, 2024 12:05 pm Iskreno rečeno posle nikakve sezone Kembela, da ga prodamo za 300k je više i nego odličan posao. Pare od transfera i njegovu platu da ponudimo nekom slobodnom igraču, možemo da pronađemo dve klase bolje od njega.

Kembel ima brzinu, ali u svemu ostalo poprilično ograničen. Kontrola lopte, šut i pas imaju omladinci bolju tehniku.
Otvaramo poziciju Za Turbo pojačanje :mrgreen:
hvylarn

Post by hvylarn »

churguzijanac wrote: Fri Jul 05, 2024 12:34 pm
hvylarn wrote: Fri Jul 05, 2024 12:05 pm Iskreno rečeno posle nikakve sezone Kembela, da ga prodamo za 300k je više i nego odličan posao. Pare od transfera i njegovu platu da ponudimo nekom slobodnom igraču, možemo da pronađemo dve klase bolje od njega.

Stranac starter svakako :D
Maki

Post by Maki »

Kontam da je ovaj odlazak, po meni, nadasve korisnog Jamajčanina, morao da usledi da bi se oslobodilo mesto za Kenijca Sičenjea. Očigledno da Boža više ceni izdržljivost nego brzinu. Šteta, baš sam se nadao da ću gledati predstavnike dve najjače nacije u sprintu i maratonu. To nigde nije bilo. :mrgreen:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nazalost Bjeka nije napredovao mnogo sezonu dve u nazad, a niti se fizicki ojacao... Sa druge strane Lazarevic je uzas nad uzasima. Defanzivno je ocajan, u napadu retko sta dobro izvuce.

Srecno Bjeko, neka te prati sreca i zdravlje!!! Uvek ce biti ljubimac 🙂
ernesto

Post by ernesto »

[/quote]

Daaa :cheers:
Banujte me molim vas :beg:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

SAZNAJEMO Voša ostaje bez kapitena! Zukić blizu prelaska u Bundesligu!

https://www.maxbetsport.rs/dejan-zukic- ... E2ecSpmm4Q
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne znam koliko je realno dovoditi igrače iz nižih danskih liga.
Ovaj lik je prekucao prošle sezone treću i sada sa svojim timom igra drugu.
Pogledajte ludu statistiku.
https://www.transfermarkt.com/elias-sor ... aison=2023
Post Reply