Ok, verovaću ti na reč.
Super Liga - sezona 2025/26
- Grbavica.021*
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Познато где ће Воша играти прве мечеве због реновирања „Карађорђа”
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/188412 ... -karadorda
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/188412 ... -karadorda
- Mare_Liman
Пазарци ремизирали са Апоелом у припремој утакмици, 2:2
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ја и даље не могу да прежалим тај пораз од апоела..Mare_Liman wrote: ↑Thu Jul 04, 2024 11:26 pm Пазарци ремизирали са Апоелом у припремој утакмици, 2:2
Нереално да смо у истој сезони изгубили од цигана 5-0,променили 3 тренера и били у финалу купа.
Odgovor se zove jednostavno - Raša Batak.rykerfcv wrote: ↑Thu Jul 04, 2024 11:38 pmЈа и даље не могу да прежалим тај пораз од апоела..Mare_Liman wrote: ↑Thu Jul 04, 2024 11:26 pm Пазарци ремизирали са Апоелом у припремој утакмици, 2:2
Нереално да смо у истој сезони изгубили од цигана 5-0,променили 3 тренера и били у финалу купа.
Najveći promašaj Zbiljića i uprave i za to zaista ne mogu da se izvuku od svake kritike.
Po gradskim pričama za njegovo imenovanje "najzaslužniji" su bili Lane i Krasić koji su ga najdirektnije izlobirali, ali to nikako ne može amnestirati Zbiljića od odgovornosti jer ih je poslušao i doveo u klub čoveka koji je svojom negativnom energijom prosto razorio ceo tim. Rezultat toga je bio više nego vidljiv na terenu i samo čudom smo sezonu završili finalom kupa i izlaskom u Evropu.
Da li je Lane i dalje u klubu?
Ne smeta mi da bude u lozi... ali kao gost. Mislim da napravio dosta razloga da ne bude deo kluba.
Ne smeta mi da bude u lozi... ali kao gost. Mislim da napravio dosta razloga da ne bude deo kluba.
- Uvek sa tobom
Ма какав гост, слика на улазу да му стоји да не може да уђе.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Koliko sam uspeo da ispratim stvari on nikada nije ni imao neku zvaničnu funkciju ili nešto slično.
Važio je za "prijatelja" kluba i kao takvog ga je valjda Zbiljić pokušao uvući na neko mesto ali ovaj je odbijao i na kraju ga je uz Krasu počeo predstavljati kao svog savetnika, ali to nikada nije formalizovano.
Tako da on u formalnom smislu ne postoji u klubu, odnosno nije član niti jednog klupskog organa osim možda sekcije veterana.
Uzgred, koliko čujem kupio je pre nekog vremena veliki stan u BG i navodno se cela porodica seli tamo, da budu podrška ovom malom od koga imaju ogromna očekivanja. Kako će to ići i da li će se kositi sa činjenicom da cigani generalno jako malo šansi daju mladim igračima ostaje da se vidi.
Lično mi deluje da će na relaciji Jovanovići - uprava zvezde već za par meseci biti zanimljivih dešavanja i u tome im svima želim mnogo sreće i radosti

-
Malo sam ispratio cigane onaj sazetak protov Lucana, Jovanovic je bio zapazen sa par poteza, a upravo je dao gol Sociju, igra desnog spoljneg, sta vise, jedan je od najboljih na terenu. Ako nastave da mu daju sansu mogao bi da im bude dobar ubod.
- slanobarac
Nastavi da ih pratiš. Većinu ovde zabole i za njih i za Jovanovića.ValarMorghulis wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 1:04 pm Malo sam ispratio cigane onaj sazetak protov Lucana, Jovanovic je bio zapazen sa par poteza, a upravo je dao gol Sociju, igra desnog spoljneg, sta vise, jedan je od najboljih na terenu. Ako nastave da mu daju sansu mogao bi da im bude dobar ubod.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Sto da ne ispratim, nadovezao sam se na post o Jovanovicima tako da ne vidim koju to vecinu "zabole" ?
Veliku većinu, veruj mi.ValarMorghulis wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 1:13 pm Sto da ne ispratim, nadovezao sam se na post o Jovanovicima tako da ne vidim koju to vecinu "zabole" ?
Kome je drag neka piše u gde su šta rade, ili još bolje otvorite novi topik samo za malog kretena, pa da znam da ni ne otvaram
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Nadam se da će Zvezdu (a i malog Lazu) stići ona narodna:„Oteto - prokleto“. 

Tacno!Uvek sa tobom wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 9:00 amМа какав гост, слика на улазу да му стоји да не може да уђе.
Banujte me molim vas 

I dalje sam mišljenja da bi primarni gnev trebalo uperiti u pravcu uprave. jovanović je go**o, pa je go**o. Nas su na jeftinu foru izradili ljudi iz kluba. Ponoviću, za ovu milionsku štetu bi se u pravnoj državi krivično odgovaralo. Sve drugo je spinovanje i pokušaj zataškavanja ovog kriminala.
POŠTO OBRAZ ???!!!