Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Transferi

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Djisa

Post by Djisa »

Kup je nas!
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep rekao da stiže odličan igrač na krilu, tri forumaša pretpostavila da je reč o Deleu i od onda ludnica vlada na internetu. :D
Marko93

Post by Marko93 »

Sta tacno znaci da je stoper sve blize nikad mi taj pojam nije jasan??jel to znaci da su prestali da se dopisuju preko instagrama i razmenili brojeve ili da ovaj u sopingu polako kupuje kofer papuce i ostalu odecu?
hvylarn

Post by hvylarn »

Znači da su druge opcije otpale i da smo mi trenutno najozbiljniji kandidat.

Nadam se da će se uskoro i ozvaničiti. Dobro bi nam došao.
Danilo

Post by Danilo »

Šišanje ako prodje lekarske kod nas je.....Dele se pokusava dovesti.....daleki od toga da je blizu
...vidim na nekim sajtovima se opet piminje Filin.....al pi meni je to previse stopera sem ako neko ne ode....Jelicic Drobnjak su tu
hvylarn

Post by hvylarn »

Jeličić bi se mučio u Kabelu. Nažalost nije ispunio očekivanja i nije za nas.

Ne znam ni kako je došlo do toga da nosi kapitensku traku.
N13

Post by N13 »

Danilo wrote: Sun Jul 07, 2024 11:34 am Šišanje ako prodje lekarske kod nas je.....Dele se pokusava dovesti.....daleki od toga da je blizu
...vidim na nekim sajtovima se opet piminje Filin.....al pi meni je to previse stopera sem ako neko ne ode....Jelicic Drobnjak su tu
Negde procitah komentar da Korac mozda ode posle Ajaksa u Francusku negde... vrlo moguce da je izmisljotina, ali ako se nagomila toliko stopera, neko mora otici.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Sun Jul 07, 2024 11:59 am Jeličić bi se mučio u Kabelu. Nažalost nije ispunio očekivanja i nije za nas.
Jeličić je u pojedinim utakmicama bio odličan, a za to što su mu se igre sunovratile, možemo da zahvalimo našoj struci, koja ga je trpala na beka, gde je bio katastrofalan. Sa uništenim samopouzdanjem, od dečka koji je sasvim lepo delovao na terenu, dospeo je do toga da je svaki njegov kontakt sa loptom potencijalni hazard za nas.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Rabba wrote: Sun Jul 07, 2024 12:33 pm
hvylarn wrote: Sun Jul 07, 2024 11:59 am Jeličić bi se mučio u Kabelu. Nažalost nije ispunio očekivanja i nije za nas.
Jeličić je u pojedinim utakmicama bio odličan, a za to što su mu se igre sunovratile, možemo da zahvalimo našoj struci, koja ga je trpala na beka, gde je bio katastrofalan. Sa uništenim samopouzdanjem, od dečka koji je sasvim lepo delovao na terenu, dospeo je do toga da je svaki njegov kontakt sa loptom potencijalni hazard za nas.
Slažem se u potpunosti. Imao je svoje momente, ali sve što više vreme prolazi, on jednostavno ne može da iznese ono što se očekuje od jednog startera.
Zato sam pre da potraži sreću negde drugde pa ga možda neka druga struka usmeri na pravi put.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

:argue: @djisa

Sichenje bi trebao da dođe na pozajmicu sa pravom otkupa. Mislim da će sredinom nedelje biti predstavljanje.

@N13

Nema gomilanja mi smo zapravo i deficirani na štoperskim pozicijama i još jedan fudbaler je bio pod moranjem da se dovede.

Po meni nama treba još jedan vezni igrač ali to je moje mišljenje a ne neka informacija.

@Rabba

Ja generalno mislim da je Jeličić skroz korektno rešenje da bude tu u rotaciji, da ima neke minute, bude treća, četvrta opcija i to je to.

@hvylarn

Meni je najfascinantnije bilo kada sam sasvim slučajno video da je Jeličić dve godine stariji od Koraća :D

Kada sam se dotakao Koraća kontaktiraću ga u narednih nekoliko dana i dogovoriti sve oko gostovanja kod nas kada da dođe da odgovara i ostalo, pa ako neko ima još neka pitanja neka ih postavi dok još ima vremena. :cheers:
Maki

Post by Maki »

Molim braću forumaše koji rade za štetočinsku upravu ili usled svog vlastitog neznanja ili provodljivosti pišu negativno o kvalitetima Vošine dece da smanje doživljaje. :roll:
Bekovi Bukinac i Bjeković bi kod nekog iole ozbiljnijeg trenera eksplodirali uz alternativu Đorđevića i Lazarevića. Jeličić je sigurno daleko bolji štoper od Crnomarkovića, i ranije Vitasa, Kopitovića, Ljubisavljevića, Stevanovića, Traorea, Kovačevića, itd, kojima da nije nezasluženo grejao klupu sada bi bio samo takva klasa i uz Koraća bedemčima pred našom golom.
Teranje Zukića je poseban skandal o kome će se još pričati. Kapiten je trebalo da raste sa ovom Vošom, ali ova Voša neće rasti, rašće samo Zukić, ali negde drugde. Doveli smo more stranaca i cigana i promašili Svemir.
Uvek sam negodovao kada neko Crvenu Zvezdu naziva crvena zvezda, ali evo predajem se: zvezda sa malim z, smo mi (filijala, bleda kopija i falš bez svog identiteta), a sa velikim Z su oni. Žalosno, ali je tako.
Mi smo sada nešto poput OFK, ikona bačena u blato.
N13

Post by N13 »

Maki wrote: Sun Jul 07, 2024 1:48 pm Molim braću forumaše koji rade za štetočinsku upravu ili usled svog vlastitog neznanja ili provodljivosti pišu negativno o kvalitetima Vošine dece da smanje doživljaje. :roll:
Bekovi Bukinac i Bjeković bi kod nekog iole ozbiljnijeg trenera eksplodirali uz alternativu Đorđevića i Lazarevića. Jeličić je sigurno daleko bolji štoper od Crnomarkovića, i ranije Vitasa, Kopitovića, Ljubisavljevića, Stevanovića, Traorea, Kovačevića, itd, kojima da nije nezasluženo grejao klupu sada bi bio samo takva klasa i uz Koraća bedemčima pred našom golom.
Teranje Zukića je poseban skandal o kome će se još pričati. Kapiten je trebalo da raste sa ovom Vošom, ali ova Voša neće rasti, rašće samo Zukić, ali negde drugde. Doveli smo more stranaca i cigana i promašili Svemir.
Uvek sam negodovao kada neko Crvenu Zvezdu naziva crvena zvezda, ali evo predajem se: zvezda sa malim z, smo mi (filijala, bleda kopija i falš bez svog identiteta), a sa velikim Z su oni. Žalosno, ali je tako.
Mi smo sada nešto poput OFK, ikona bačena u blato.
Jeste Maki, Jelicic je jaci od Pujola, dok su Bukinac i Bjekovic negde u rangu Maldinija i Kafua.
Ok je da ti imas takvo misljenje o njima (sasvim legitimno), ali ako neko drugi smatra da su promasili profesiju, ne mozes im ti govoriti da 'smanje dozivljaje', a jos manje da ih nazivas da rade za nekog.
Maki

Post by Maki »

Jeste, a Boža Bandović je jači od Gvardiole i Anćelotija zajedno.
PS. I Ti si među prozvanima, sam si se prijavio.. Braniš neodbranjivo...
hvylarn

Post by hvylarn »

@Deep

Kad vidiš razliku u godinama pa onda tek u igri, bude ti sve jasno.

@Maki

Jedino u tom poređenju mogu da kažem za Bukinca, da ga treba isforsirati. Za ostalo ne znam koju Vošu si ti gledao.

Pa isti taj Bjeka, dečko se fizčki nije razvio godinama. Gram mišića nije dobio od kako je zaigrao za prvi tim. Priznajem da me je prijatno iznenadio kada je dobio šansu i iskoristio. Ali u svakoj drugoj situaciji je kaskao značajno za svojim rivalima.

Za ostalo prozivanje ne bih ulazio. Imaj slobodu na svoje mišljenje.
Post Reply