Neko od vas izmenio?

Negde procitah komentar da Korac mozda ode posle Ajaksa u Francusku negde... vrlo moguce da je izmisljotina, ali ako se nagomila toliko stopera, neko mora otici.
Jeličić je u pojedinim utakmicama bio odličan, a za to što su mu se igre sunovratile, možemo da zahvalimo našoj struci, koja ga je trpala na beka, gde je bio katastrofalan. Sa uništenim samopouzdanjem, od dečka koji je sasvim lepo delovao na terenu, dospeo je do toga da je svaki njegov kontakt sa loptom potencijalni hazard za nas.
Slažem se u potpunosti. Imao je svoje momente, ali sve što više vreme prolazi, on jednostavno ne može da iznese ono što se očekuje od jednog startera.Rabba wrote: ↑Sun Jul 07, 2024 12:33 pmJeličić je u pojedinim utakmicama bio odličan, a za to što su mu se igre sunovratile, možemo da zahvalimo našoj struci, koja ga je trpala na beka, gde je bio katastrofalan. Sa uništenim samopouzdanjem, od dečka koji je sasvim lepo delovao na terenu, dospeo je do toga da je svaki njegov kontakt sa loptom potencijalni hazard za nas.
Jeste Maki, Jelicic je jaci od Pujola, dok su Bukinac i Bjekovic negde u rangu Maldinija i Kafua.Maki wrote: ↑Sun Jul 07, 2024 1:48 pm Molim braću forumaše koji rade za štetočinsku upravu ili usled svog vlastitog neznanja ili provodljivosti pišu negativno o kvalitetima Vošine dece da smanje doživljaje.![]()
Bekovi Bukinac i Bjeković bi kod nekog iole ozbiljnijeg trenera eksplodirali uz alternativu Đorđevića i Lazarevića. Jeličić je sigurno daleko bolji štoper od Crnomarkovića, i ranije Vitasa, Kopitovića, Ljubisavljevića, Stevanovića, Traorea, Kovačevića, itd, kojima da nije nezasluženo grejao klupu sada bi bio samo takva klasa i uz Koraća bedemčima pred našom golom.
Teranje Zukića je poseban skandal o kome će se još pričati. Kapiten je trebalo da raste sa ovom Vošom, ali ova Voša neće rasti, rašće samo Zukić, ali negde drugde. Doveli smo more stranaca i cigana i promašili Svemir.
Uvek sam negodovao kada neko Crvenu Zvezdu naziva crvena zvezda, ali evo predajem se: zvezda sa malim z, smo mi (filijala, bleda kopija i falš bez svog identiteta), a sa velikim Z su oni. Žalosno, ali je tako.
Mi smo sada nešto poput OFK, ikona bačena u blato.