Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

:dance2:
Mare_Liman wrote: Mon Jul 15, 2024 7:25 pm Целој црно-белој последњој линији звиждимо кад дођу у Нови Сад... Туга
Pa to govori više o njima, ne vidim u čemu je tuga? Upitno je da li bi i Antić došao kod nas do minuta.

Mi treba da vraćamo naše ali koji imaju kvalitet da nas podignu.

Recimo vratimo Aleksića, Radoju i sl…

Mene ne čudi izjava Lazarevića pa on mora tako nešto i da izjavi, dobio je priliku da zaradi više novca posle onakve sezone. Ja sam mislio da će on u Železničar i sl. domaće klubove.

Pogledajte sastav partizana i recite mi koliko njihovih igrača bi moglo da igra kod nas?

Samo bi nam Zahid bio provereno pojačanje, sve ostalo ili slično ili lošije od našeg osim Saldanje ali on je bivši igrać partizana posle kvalifikacija.

Natho je mator a ovaj Arriaga novi veznjak ne znam kakav je.

Ne znam da li su ljudi svesni da smo mi i boljeg stranca na krilu doveli.
Last edited by Deep Purple on Mon Jul 15, 2024 8:04 pm, edited 3 times in total.
Karlsson

Post by Karlsson »

Realno Partizanov prelazni rok je ispodprosečan. Ovi igrači koje su doveli bi mi bili OK za Čukarički. Ne čak ni za TSC.
Jedino Saldanja u tom timu baš odskače. Vidi se da su u finansijskom kanalu.
ernesto

Post by ernesto »

Danilo wrote: Mon Jul 15, 2024 7:03 pm Ok da i ovako ostane popunjeni smo....Velickog malog iz omladinaca prikljuciti na beku, Velicko, Vukan mogu igrati 10ku....Vukan je prosao pripreme i mislim da ce ove sezone pokazari da je pojacanje, Ivanovic i Vukanovic na spic moze i Dele....Radulovic je takodje bonus.
Kako ce sve to izgledati mislim mnogo bolje nego prosle sezone....ali fali po meni mnogo kvlitetniji špic štoper i veznjak ofanzivni
Slazem se!
Zahvalio bih se Jelicicu i forsirao bi Drobnjaka.
Banujte me molim vas :beg:
Karlsson

Post by Karlsson »

A šta ako se povredi Njegoš?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Mon Jul 15, 2024 8:18 pm A šta ako se povredi Njegoš?
To je ono o čemu ja pričam danima, nama gori od potrebe za još jednim veznim, makar iz omladinske škole da priključimo nekoga ali nama fali još jedan igrač minimum u veznom redu. Barem neko tipa Rajka Milosavljevića.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

A šta ako se povredi Rumun?
A šta ako se povredi Ivanović?
Nemamo prave zamene.

A šta ako se povredi Uroš Ni...a ok, on će se svakako povrediti.
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

Na svakoj poziciji imamo barem dva igrača, osim na zadnjem veznom.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Zar nam nisu gospoda iz uprave poletanovića predstavili kao rešenje na zadnjem veznom?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Igrao je u paru sa Njegošem na pripremama.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Red Marquis wrote: Mon Jul 15, 2024 9:03 pm
A šta ako se povredi Rumun?
A šta ako se povredi Ivanović?
Nemamo prave zamene.

A šta ako se povredi Uroš Ni...a ok, on će se svakako povrediti.
Ne treba biti maliciozan, U.N ni na koji način nije to zaslužio.

Imao je povreda, bori se kroz karijeru, kada bi ponovio pretprošlu sezonu to bi bilo dovoljno od njega sa klupe, prošle sezone eto nažalost nikako nije mogao da veže nekoliko utakmica a da nema problema opet nam je i golom u poslednjem kolu doneo to četvrto mesto.

On itekako ima kvalitet ali ga ubi to što tek kad se vrati odigra 2-3 meča i taman da uđe u ritam dogodi se neka povreda. Eto makar malo raduje što na pripremama nije imao problema.

@Rabba nama i pored Poletanovića fali barem još jedan fudbaler. Nama su otišli Miletić, Rajko, Busnić, Indio, Kajević bez obzira na ulogu, svi su oni vezjaci, neko je otišao malo ranije, neko kasnije, plus Zukić sada mada je on više polu špic. Nama treba minimum još jedan veznjak.
Firma kej

Post by Firma kej »

VošaNS wrote: Mon Jul 15, 2024 7:14 pm
CRNO-BELI OJAČALI DESNI BOK LAZAREVIĆEM: NISAM SE DVOUMIO, JER ZA partizan NAVIJA POLA DRŽAVE
Sve najgore, rupetino od igrača.
A šta je trebao momak da izjavi nego da se dodvorava navijačima svog novog kluba kao što se Korać od starta dodvoravao nama, pa smo ga zavoleli, da li će Lazarević imati kvalitet ostaje da vidimo, ali mu hvala još jednom na htenju koje je pokazivao dok je igrao za nas.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Mon Jul 15, 2024 9:24 pm Nama treba minimum još jedan veznjak.
Njegoš, Poletanović, Savićević i Popović, deluje da nam je to sastav za pozicije 6 i 8? Njegoš, Čmarko za 6, Vukan, Čmarko i Popović za 8. Ovakav sam utisak ja stekao, nikako ne stojim iza ovoga napisanog :D
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Firma kej wrote: Mon Jul 15, 2024 9:40 pm
VošaNS wrote: Mon Jul 15, 2024 7:14 pm
CRNO-BELI OJAČALI DESNI BOK LAZAREVIĆEM: NISAM SE DVOUMIO, JER ZA partizan NAVIJA POLA DRŽAVE
Sve najgore, rupetino od igrača.
A šta je trebao momak da izjavi nego da se dodvorava navijačima svog novog kluba kao što se Korać od starta dodvoravao nama, pa smo ga zavoleli, da li će Lazarević imati kvalitet ostaje da vidimo, ali mu hvala još jednom na htenju koje je pokazivao dok je igrao za nas.
Za njega je zadužen Seri. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
1892

Post by 1892 »

Rabba wrote: Mon Jul 15, 2024 10:06 pm
Deep Purple wrote: Mon Jul 15, 2024 9:24 pm Nama treba minimum još jedan veznjak.
Njegoš, Poletanović, Savićević i Popović, deluje da nam je to sastav za pozicije 6 i 8? Njegoš, Čmarko za 6, Vukan, Čmarko i Popović za 8. Ovakav sam utisak ja stekao, nikako ne stojim iza ovoga napisanog :D
Mali Popović je zadnji vezni. Bonus. Ako se ne varam, u mlađim kategorijama je bio kapiten svojoj generaciji.
Come on you Reds!
LIMAN

Post by LIMAN »

Pa ovo za Lazarevica mi je vest godine za sad.
Oslabili smo partizan, a pojacali sebe jednim jedinim potezom. Prosto mi je neverovatno na koje grane je spao crni blizanac kad je njima jedan Lazarevic pojacanje. Hvala mu za gol protiv Cuke i to je to. Koliko je samo puta pre mene stigao u grad posle utakmice, tu je brz, za razliku od terena.
Само храбро до нове победе, але...
Post Reply