Stexman wrote: ↑Tue Jul 16, 2024 3:46 pm
hvylarn wrote: ↑Tue Jul 16, 2024 2:50 pm
Ja sam i dalje u šoku da ga je Partizan doveo posle onakve igre. Možda zaista nisam dovoljno stručan, ali bih voleo da mi objasne šta su oni to videli i zašto bi neko doveo Lazarevića, kako bi im pomogao u borbi za titulu i u Evropi.
Ta dva kluba se ne oslanjaju uopste na fudbalske kvalitete jer znamo svi kako zatvaraju utakmice. Njima je bitno samo da imaju beka na broju. A fudbal ce igrati neko drugi.
Bar ja tako vidim.
U Srbiji, u vecini utakmica, da. Protiv nas ili u Evropi....to ce vec biti smehotres. No, dobro...
Vise sam usmeren na to kako cemo se mi pojacati.
Slozio bih se sa Deepom kada je u pitanju UN. Neke stvari ne mozemo da kontrolisemo kada je u pitanju telo, i mislim da je bilo kakva sprdnja na racun njegovih povreda ravna sprdnji na racun bilo kakvih drugih telesnih razlika. Sama cinjenica da decko posle svega i dalje igra profesionalan fudbal je da se ustane kada se prica o tome i zaista nemam problem sto taj momak nosi nas dres, upravo zbog toga. Dokle god moze, u kojem god kapacitetu moze da doprinese. U trenutnoj konstalaciji snaga, on je za klupu, do isteka ugovora. Hvala mu za sve ucinjeno, nadam se da ce pronaci zeljenu formu i da ce moci da se bori za mesto u 11 na kojem moze da doprinese onako kako se nadamo da ce doprineti svaki put kada veze par dobrih utakmica.
Sto se ofanzivaca tice, je l' neko ispratio ovog malog Mladenovica iz Nemacke, sto igra za nasu omladinsku reprezentaciju? Slobodan je igrac, imao je fenomenalnu sezonu u omladinskom timu Ajntrahta.