Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
student

Re: Transferi

Post by student »

Jednog ispodprosecnog beka koji je slaninar zamenili smo prosecnim bekom koji je cigan/grobar...

Sve najbolje, nista protiv momka ali Rumunu zelim 3x puta vise i da ovog ne gledamo.
Karlsson

Post by Karlsson »

Rezerva zvezde je došla da bude rezerva nama.
Napredujemo.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ušao sam samo da napišem FUJ!
Teramo Bjeku, Bukincu ne damo minute da se razvija, a onda ovo!!
Nemam reči!
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

student wrote: Thu Jul 18, 2024 5:24 pm Jednog ispodprosecnog beka koji je slaninar zamenili smo prosecnim bekom koji je cigan/grobar...

Sve najbolje, nista protiv momka ali Rumunu zelim 3x puta vise i da ovog ne gledamo.
Искрен да будем немам појма какав је, али бојим се да ће Јеличић на крају морати на бека.
Milan

Post by Milan »

Savcic Luka wrote: Thu Jul 18, 2024 5:28 pm Ušao sam samo da napišem FUJ!
Nemam reči!

+1
POŠTO OBRAZ ???!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

Nemam reči!
Zar nije Bjeković sam tražio da ode? Zar nisu ovde na njegov račun pisane svakakve kritike (neretko i uvredljive), a sada odjednom plačemo za njim?
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Karlsson wrote: Thu Jul 18, 2024 5:39 pm
Nemam reči!
Zar nije Bjeković sam tražio da ode? Zar nisu ovde na njegov račun pisane svakakve kritike (neretko i uvredljive), a sada odjednom plačemo za njim?
Писано је свашта то стоји, само нисам знао да је тражио да иде.
Marko93

Post by Marko93 »

E tako sad ih imamo u svakoj liniji bar po jednog
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Karlsson wrote: Thu Jul 18, 2024 5:39 pm
Nemam reči!
Da je tražio da ide prvi put čitam. Ali ima logike, tražio je da ide da bi nemao klub?!
A što se tiče pisanja i prozivanja igrača koji nose naš dres i bore se za njega, sa naglaskom na igrače ponikle u FKV sam dao svoje mišljenje odavno.
I da ponovim ne radi se o jednom igraču ili imenu već o strategiji, politici, trendu, kako god hoćeš nazovi.
Turija

Post by Turija »

student wrote: Thu Jul 18, 2024 5:24 pm Jednog ispodprosecnog beka koji je slaninar zamenili smo prosecnim bekom koji je cigan/grobar...

Slazem se sa napisanim. Osim, sto se nadam, da je Lazarevic bio 100% Slaninar, u sta nisam bas ubedjen?

Jesmo deficitarni na desnom beku, ali bi prema pisanju upucenijih od mene, prava stvar bila priblizavanje malog Velickog prvom timu.
Dovodjenjem Nikolica malo smo plusa dobili. Koliko sam ga imao prilike videti na terenu, brzi je ofanzivno i sa boljim centarsutom iz trka od Lazarevica, ali mi se cini slabasnim u defanzivi ( cak i fizicki)?

PS
Marko93 wrote: Thu Jul 18, 2024 5:50 pm E tako sad ih imamo u svakoj liniji bar po jednog
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

O ovom dečku ne znam mnogo i ne usuđujem se da ocenjujem, pogotovo ne pre vremena.
Ne mogu da ga hvalim ali ni da kudim tek tako, bilo bi skroz neozbiljno. Na njemu je da pokaže šta mu od toga sleduje a ja mu, kao i svakom drugom ko pristupi našem klubu, načelno želim dobrodošlicu.
Ako je i u njegovom slučaju ispoštovana ona procedura od skauting službe do šefa struke i ako su oni saglasni da je to igrač koji se uklapa u koncepciju ja nemam šta tu dodati. Sva odgovornost je onda na njima i oni će kroz neko vreme morati i da preuzmu na sebe zasluge ili zvižduke.
Tako to treba biti u ozbiljnom klubu kakav nadam se postajemo.
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

ElMaestro13 wrote: Thu Jul 18, 2024 5:00 pm Lazar Nikolić, vrlo besmislen i tužan transfer. Pa bolje Sadika Abubakara iz Surdulice da su uzeli, plus osam puta jeftinije :mrgreen:
Došo je za besplatno kako mislim
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

У сваком случају боље него Милуновић.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

Kafa wrote: Thu Jul 18, 2024 5:20 pm I onda je posle Maki lud.
Samo čekam da izađe postava Đorđević - Nikolić bekovi, Poletanović - Savićević - Njegoš veza i Radulović - Vukanović napad.
zvezda 2
Mislio sam da uzmem godisnju, bez obzira na sve, ali, zaista, ne mogu da gledam u Vosi 7 propalih igraca cz.
1989 smo imali Sestica, koji nije bio propali igrac cz, Punisica koji je bio OK i Joksimovica za klupu. Dakle, 3 u zbiru, od kojih nisu bili, uvek, svi na terenu. Od sve trojice, jedan, zaista, vrhunski. Sada bi, priblizno, to mogao biti samo Njegos. Sve ostalo iz cz, malo jace od ligaskog proseka.

Sve ono, sto se posle druge Titule desilo Vosi, jasno je svima zasto.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kafa

Post by Kafa »

Turija wrote: Thu Jul 18, 2024 6:35 pm
Kafa wrote: Thu Jul 18, 2024 5:20 pm I onda je posle Maki lud.
Samo čekam da izađe postava Đorđević - Nikolić bekovi, Poletanović - Savićević - Njegoš veza i Radulović - Vukanović napad.
zvezda 2
Mislio sam da uzmem godisnju, bez obzira na sve, ali, zaista, ne mogu da gledam u Vosi 7 propalih igraca cz.
1989 smo imali Sestica, koji nije bio propali igrac cz, Punisica koji je bio OK i Joksimovica za klupu. Dakle, 3 u zbiru, od kojih nisu bili, uvek, svi na terenu. Od sve trojice, jedan, zaista, vrhunski. Sada bi, priblizno, to mogao biti samo Njegos. Sve ostalo iz cz, malo jace od ligaskog proseka.

Sve ono, sto se posle druge Titule desilo Vosi, jasno je svima zasto.
Samo da se ogradim, ja nemam ništa protiv ovih momaka ako se pokažu dobro, kidaju protiv cigana i ne idu na njihove tribine, ali muka mi je više da čitam vesti i slušam komentatore kako svakog drugog našeg igrača nazivaju bivšim igračem crvene zvezde.

Voleo bih da smo nekoj drugoj državi gde to nije bitno i ne postoje samo dva kluba.
Ovako mi je samo žao što menjamo velikog talenta za njihov škart, što naša deca voljno prelaze u crne i crvene.
I što mora da dođe jedan Seid, koji je odrastao u nekom zdravijem i boljem društvu, koji je samo 6 meseci u klubu, koji da uči našu decu lokalpatriotizmu i ljubavi prema svom gradu i klubu.
Post Reply