ernesto wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 8:50 pm
Turija brate, pusti nas mladje da se radujemo i da iscekujemo da ce biti sve kako treba!
Za pocetak grupna faza.
Pusticu - bez komentara do te grupne faze.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
„Nova“ piše: Finansijer SNS radi na Nacionalnom stadionu za 152 miliona evra
Novine „Nova“ u četvrtak objavljuju da je firma Dragoljuba Zbiljića dobila vredan državni posao. Njegovo preduzeće „Energotehnika Južne Bačke“ sa još 38 podizvođača, kako je objavljeno na Portalu javnih nabavki, gradiće trigenerativno postrojenje za snabdevanje toplotnom, rashladnom i električnom energijom objekata u okviru stadiona
Изгледа да су и преостала два Ланета синова прешла у звезду, тако да је ваљда и он отеран што даље од клуба уз дај Боже слику на улазу за забрањен улаз...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ako kojim slučajem se pojavi u loži stadiona zasuti ga jajima pa makar sedeo lično Vučko i Zbilja pored njega a na ulici šlajmara posred čela ili one ćelave glavudže.
“PREVARIO SAM SE ŠTO SAM VEROVAO LANETU”
Zaslužio je prošle sezone i Lazar Jovanović, ali je na kraju izabrao da ode u Crvenu zvezdu i čini se da je bio jedini neplanirani odlazak iz Vojvodine?
“Da, nije bio planiran. Moram da kažem da spadam među navijače Vojvodine, ne samo funkcionere, koji su verovali Lanetu Ivanoviću. Ali eto, prevari se čovek. Sad imamo određeni mir u svlačionici. Jedno mesec dana je s njihove strane bilo dosta nervoze i mislim da je možda i bolje ovako. Vojvodina kao veliki klub ima svoj put. Ko god ne vidi sebe s nama, neka ide gde misli da mu je bolje i to je to”.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kakva festa novinarskog diletantizma.
Kaze lik ''jedini...NAJVECI problem srpskog fudbala - publika''. Nabijem i tebe i tvoj budjavi diletantski portal na.....Vosa sedalicu.
Ovo je intervju za teletabise. Naprednjačka retorika obećanja i nepoznavanja materije. Kako on tumači zakon i kako napredno objašnjava da odluke iz juna važe iako je organ koji donosi odkuke to uradio zapravo van pravnovažećih okvira.
A tek o prodaji Ivanovića, šta reći? Kakva bedna kalkulacija dostojna šibicara sa Rumskog vašara.PREVARANT!!!!
PS: Jedino što me brine u vezi ovog prevaranta je da će mu gazda pokloniti titulu ili kup i da će kolege forumaši potrčati da ga kuju u nebesa slično kao onog Lalatovića.