Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Marketing kluba

Post by Deep Purple »

@021

I ja sam pobornik naše klasične garniture ali nije kao da po prvi put u istoriji imamo neke druge varijante, ako se ne varam a ovde ima i dosta starijih pa oni ili mogu da potvrde ili da me demantuju ali mi smo imali i komplet crvenu garnituru bez linija u nekoliko sezona. Plus i ovo je polu polu dres samo je jednostavno poprečna linija.
1892

Post by 1892 »

Ko ovo odobrava. Prejadno. Nek se izađe u javnost zbog čega i dalje nosimo Srbijagas logo ako ne daju pare.
Jezivo ružan dres. Prošle godine smo svi pali na dupe kad smo videli nove dresove. Ove se šlogiralo pola foruma hahahah.
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

021 wrote: Sat Jul 20, 2024 12:28 pm Dresovi su potpuni promašaj. Ne smatram da su loše dizajnirani ili ružni (ako izuzmemo reklame), već ovo jednostavno nije dres Vojvodine. Zna se da je Vojvodina pola bela, pola crvena - to je deo klupske istorije i tradicije, i jedna od stvari po kojima smo prepoznatljivi. Pola-pola dres je svetinja i sinonim za Vošu, i tu jednostavno nema mesta za eksperimentisanje. Mogu se modifikovati neki detalji, poput boje brojeva (da li će biti plavi, crni ili zlatni nije mnogo bitno), šorceva (nosili smo u prošlosti i crvene i bele), plave zvezde na rukavu ili umesto grba, pa čak i rasporeda boja (da li će leva strana biti bela ili obrnuto), ali dres mora ostati pola-pola. Ako se već želi eksperimentisati, za to postoji gostujuća garnitura.

Stadion nemamo, a sada su nam promenili i dresove. Kad odem na utakmicu, više neći znati koji klub gledam. Kako teku prelazni rokovi, uskoro nećemo imati nijednog igrača iz Novog Sada u prvom timu. Od FK Vojvodine je izgleda ostalo samo ime, a ne bih se iznenadio da i ono bude promenjeno, pošto mnogima već smeta - verovatno u FK Severna Srbija, a možda i u FK zvezda Severnjača, da se ozvaniči status filijale. Na početku će zvučati loše, ali navići ćemo se posle par godina.
+1
Da ne pisem, jer napisao bih, sustinski, sve isto. Bravo za post!

Sa ovakvim dresovima smo promenili sustinu jednog od identiteta Kluba. Mogu se dresovi modifikovati, ali ne i menjati, jer po njima se Vojvodina prepoznaje i ,,iz aviona" decenijama.

,,Cuvari tradicije" polako sve ruse, pocev od semafora, kucice, sada dresova... sutra????
Moglo je sve to ostati i ukomponovati sa novim. Na primer, kucica postati Muzej, semafor simbolicni deo proslosti. Sve je to bilo deo identiteta. Dodjosmo, evo, da menjamo i dresove. Sta je sledece?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Posle 021 i Turije, šta pametno reći, ali tu je dežurni Deep da brani neodbranjivo....
Simica

Post by Simica »

Navikavajte se, jer će ovo biti šampionski, najtraženiji dresovi 2026-e :cheers:
masterNS

Post by masterNS »

Meni je ovo kao Proleter sa Slane Bare...

Image
Stexman

Post by Stexman »

masterNS wrote: Sat Jul 20, 2024 4:20 pm Meni je ovo kao Proleter sa Slane Bare...

Image
Te za Proleter sam ja radio dizajn. Radio se i redizajn grba pa onda u tom tonu su radjeni i ovi dresovi.
Sto se nasih tice, kad sam radio one sa zvezdom na ramenu, pre njih sam uradio predlog identicnih kao ovi novi samo sto su boje bile kontra i bila je plava zvezda na levoj strani dresa(bukvalno je izgledao kao grb i to je i bila namera). Bilo je to 2011 g. Rečeno je da to ne dolazi u obzir i onda sam dosao na ideju veće plave zvezde na ramenu.
Meni ovi novi nisu toliko losi, bilo je mnogo gorih varijanti... samo bih okrenuo boje.
Cane

Post by Cane »

Što se tiče mnogo sponzora na dresu, evo vidim kod cigana jedan ogromni napred, tri na leđima i jedan na šortsu.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Cane wrote: Sat Jul 20, 2024 8:19 pm Što se tiče mnogo sponzora na dresu, evo vidim kod cigana jedan ogromni napred, tri na leđima i jedan na šortsu.
E pošto su nam oni zvezda vodilja i inače, onda sve ok.
Sve preko jednog sponzora napred je užasno odvratno.
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Samo kukate kao babe. Vidite da smo i dalje pola pola. Jeste malo nakrivo, ali Boze moj. I klub nam je nakrivo :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Go west

Post by Go west »

Tačno sam pomislio da su ovo odbojkaški ili rukometni dresovi kad sam ih prvi put video na netu.
U svakom slučaju ovo nisu dresovi fudbalskog kluba iako nažalost jesu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Milan wrote: Fri Jul 19, 2024 11:55 pm Image
Ovo nisu dresovi Vojvodine.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Slažem se. Utisak baš loš.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

budababa

Post by budababa »

Zbiljić je šarlatan i čovek bez ukusa, anti-marketing za pojam marketinga, čovek kome bi svaki putujući trgovac prodao go**o u ukrasnom celofanu. Nemam ni trunke sumnje da je on aminovao ovo i još se hvalio "kakav smo posao napravili". Da je ovo neka "specijalna edicija" za gostovanje po seoskim slavama, pa 'ajde nekako, ali prva garnitura... Svetogrđe.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply