Da se ja pitam mi smo trebali isti dres kao Anderleht iz kataloga da uzmemo i kraj priče a ne nešto drugačije da se pokušava kada kod nas to jednostavno ne prolazi i tjt.

Само да су рукави супротних бојани тјтDeep Purple wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 3:16 pm Ja moram samo još jedan komentar u vezi dresa da dam, mi smo napravili original dres kao prvu garnituru nije rađen po katalogu, 80% klubova iz ozbiljnijih liga su od Jome dobili dresove po katalogu.
Da se ja pitam mi smo trebali isti dres kao Anderleht iz kataloga da uzmemo i kraj priče a ne nešto drugačije da se pokušava kada kod nas to jednostavno ne prolazi i tjt.
![]()
Nema potrebe da relativizuješ stvari. Nije problem da se uradi nešto drugačije a ispadne sjajno. Recimo da su prošlogodišnji dresovi primer toga. Ovo je užasno ( i to je blaga reč ). Prvi odnosno domaći dres treba da prati standardnu formu ( kao i kod većine klubova u svetu ), Eksperimenti se vrše obično sa rezervnom ili trećom garniturom.Deep Purple wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 3:16 pm
![]()
Meni je jedino krivo što nisu uradili boje kao na grbu, mislim da bi bolje ispalo kao što je i @stexman nekada predlagao.1892 wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 3:46 pmNema potrebe da relativizuješ stvari. Nije problem da se uradi nešto drugačije a ispadne sjajno. Recimo da su prošlogodišnji dresovi primer toga. Ovo je užasno ( i to je blaga reč ). Prvi odnosno domaći dres treba da prati standardnu formu ( kao i kod većine klubova u svetu ), Eksperimenti se vrše obično sa rezervnom ili trećom garniturom.Deep Purple wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 3:16 pm
![]()
Najjadnije od svega je sto ( kako kažeš ) ovo nije iz kataloga, što dalje implicira da je ovo neko naš dizajnirao i odobrio.
Eto kopiraju Spartu po gostujućim dresovima
Naš grb je lepši od samo te zvezde. 3:1Red Marquis wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 4:46 pm Puma > Joma
Zvezda na srcu > koji će nam plava zvezda
Pola pola kako treba > Krivo nakrivo ko i sam klub
Jedan sponzor napred > Sise siromašne, a mi čak dva
4:0
Cane wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 4:04 pm @Deep
Koliko vidim ovde se više od 90% ljudi uopšte ne razumeju u proces dizajniranja dresova, ideju, simboliku i ostalo tako da neke stvari čini mi se objašnjavaš u prazno. Evo ja prvi nisam stručan za tu materiju i zato se jako čuvam da bilo kome "držim lekcije" ali neki drugi ni najmanje ne pate od tog problema što se vidi iz sadržaja pojedinih komentara.
Retki, poput kolege koji je po sopstvenim rečima učestvovao u dizajniranju nekih dresova, su izneli ono što bi se moglo nazvati stručnim mišljenjem i to je stvarno vredelo pročitati, a ogromna većina nas ostalih piše u bukvalnom smislu svašta.
Pored ostalog, primedbe tipa da će zbog drugačije orijentacije boja na dresu koji će biti aktuelan jednu sezonu nestati identitet kluba su nešto što zaslužuje poseban aplauz![]()
No dobro, forum valjda zato i služi i treba ljudi da pišu ono što im je u mislima ili na srcu, ali ipak najbolje od svega je da ta mišljenja ne treba da obavezuju baš nikoga. Sreća da je tako![]()
Zamena teza. Problem je jer većina nas ovde unapred ko će da brani ovo kao što brani i sve ostalo.
Može takođe da se kaže da se unapred zna i ko će pljuvati.Red Marquis wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 7:53 pmZamena teza. Problem je jer većina nas ovde unapred ko će da brani ovo kao što brani i sve ostalo.