Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Transferi

Post by Duplof »

Karlsson wrote: Wed Jul 24, 2024 3:37 pm Majke mi mislio sam, ali nisam smeo da kažem!

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... inu/487857
Nisi jedini. Uf, ovo bi me više obradovalo nego da pobedimo Ajaks sutra.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Nadam se povratku Kapitena. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Postoji medju nama to nesto sto blizanci nikada nece razumeti. Oni misle da razumeju, ali sustinski to nije i nece biti isto. Ta osecanja nisu na istim dubinama.
Voleti Vojvodinu boli. Jako boli. To su decenije i decenije, slojevi nepravde, besa, razocaranja, prosarani srecom i trenucima ravnim delirijumu. Voleti Vojvodinu je neverovatno tesko. Voleti Vojvodinu i reagovati na skoro vekovnu nepravdu ravno je pokusaju vristanja na dnu okeana.

Sad uzmite sve to, i prenesite na fudbalere, koji zivote najcesce grade van granica Srbije i daleko od Vojvodine. Sad i to uzmite, zajedno sa svim prethodnim, i shvaticete koliki je Meda gospodin i koliko se on ne uklapa u dvodimenzionalni kalup generalizacije fudbalera.

Zato je Meda najveci u ovom veku. Zato je vredan. Suvo zlato za generacije koje kucaju na vrata prvog tima.
Vrati nam se kuci.

Last. Fucking. Dance.
Last edited by gospodinFKV on Wed Jul 24, 2024 4:21 pm, edited 1 time in total.
draganas

Post by draganas »

Kakav dan :dance2:

Za ovo kapa dole svima :cheers:

Da li je moguće; Meda se vraća kući.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Добродошао КУЋИ, велики човече !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
rykerfcv

Post by rykerfcv »

gospodinFKV wrote: Wed Jul 24, 2024 4:13 pm Postoji medju nama to nesto sto blizanci nikada nece razumeti. Oni misle da razumeju, ali sustinski to nije i nece biti isto. Ta osecanja nisu na istim dubinama.
Voleti Vojvodinu boli. Jako boli. To su decenije i decenije, slojevi nepravde, besa, razocaranja, prosarani srecom i trenucima ravnim delirijumu. Voleti Vojvodinu je neverovatno tesko. Voleti Vojvodinu i reagovati na skoro vekovnu nepravdu ravno je pokusaju vristanja na dnu okeana.

Sad uzmite sve to, i prenesite na fudbalere, koji zivote najcesce grade van granica Srbije i daleko od Vojvodine. Sad i to uzmite, zajedno sa svim prethodnim, i shvaticete koliki je Meda gospodin i koliko se on ne uklapa u dvodimenzionalni kalup generalizacije fudbalera.

Zato je Meda najveci u ovom veku. Zato je vredan. Suvo zlato za generacije koje kucaju na vrata prvog tima.
Vrati nam se kuci.

Last. Fucking. Dance.
Jedan od najkvalitetnijih postova od kada sam na forumu,kapa dole :lala:
Jebote,Slobodan Medojevic je u Vojvodini!
Karlsson

Post by Karlsson »

Zbilj, neka sledeći bude Aleksić. :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Da se ne radujem dok ne bude potvrde, al’ stojim na plaži, sunce me prži, a ja se naježio kao da su me polili ledenom vodom.

Medo, dodji i vaskrsni Slaninarstvo u klubu!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Wed Jul 24, 2024 3:52 pm Čovek postaje SLOBODAN svojom odlukom, otporom i nepristajanjem. Ako pristane na tuđi sistem razmišljanja, on nema svojih razloga, pa ne može doći ni do svoje odluke. Kad odbaci tuđu logiku i nametnuti način razmišljanja, njemu su svi razlozi dostupni i svaki čin je moguć.
Meša Selimović :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Taxista

Post by Taxista »

gospodinFKV wrote: Wed Jul 24, 2024 4:13 pm Postoji medju nama to nesto sto blizanci nikada nece razumeti. Oni misle da razumeju, ali sustinski to nije i nece biti isto. Ta osecanja nisu na istim dubinama.

Vrati nam se kuci.

Last. Fucking. Dance.
:lala:
milancl

Post by milancl »

Milan wrote: Wed Jul 24, 2024 4:55 pm Da se ne radujem dok ne bude potvrde, al’ stojim na plaži, sunce me prži, a ja se naježio kao da su me polili ledenom vodom.

Ista situacija :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

milancl wrote: Wed Jul 24, 2024 5:31 pm
Milan wrote: Wed Jul 24, 2024 4:55 pm Da se ne radujem dok ne bude potvrde, al’ stojim na plaži, sunce me prži, a ja se naježio kao da su me polili ledenom vodom.

Ista situacija :cheers:
+1

Ти никад нећеш схватити то... Што волим тебе ја лудо... Каква вест, какав ће то дочек на Карађорђу (у Тополи) бити...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Maki

Post by Maki »

Uf, od ovoga može da se rikne. :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

Polako ljudi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Uf ne bi da mračim, ali neka pitanja mi se vrzmaju po glavi:
1. Otkud to odjednom?
2. Na kojoj poziciji se planira Medojević?
3. Da li je ovo samo simbolični povratak poput Stepijevog i Brkinog ili se očekuje da ima ulogu?

Naravno, Meda je car i jedan od nas i uvek ima mesta u Voši, više sam sumnjičav prema upravi. Imam osećaj da su nešto ozbiljno sjebali, pa se sad vade.
Post Reply