VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
rykerfcv

Re: Ajax - VOJVODINA, četvrtak 20.30

Post by rykerfcv »

djoks wrote: Thu Jul 25, 2024 8:30 pmЛинк?
https://rd-live.com/sports/football#google_vignette
Karlsson

Post by Karlsson »

Plašim se Crnomarkovića više no jednog igrača Ajaksa.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Biju Turci al' biju i nasi...
Karlsson wrote: Thu Jul 25, 2024 8:57 pm Plašim se Crnomarkovića više no jednog igrača Ajaksa.
Nadam se Koracu u drugom poluvremenu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
budababa

Post by budababa »

Može sa ovima da se igra, ali od 20-og minuta smo počeli da gubimo konce iz ruku. Mora to hrabrije malo u drugom delu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

fare wrote: Thu Jul 25, 2024 8:48 pm Ja mislim da je spominjanje Mede povezano sa Koraćem ko razume, razume nažalost :o
Ovo sam i ja odmah pomislio.
Uglavnom, dobar start. Posle mi deluje da su se vise oni pronasli, nego mi usrali.... Samo borbeno!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Је л' време на семафору иначе иде тако споро или само данас? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да ми је неко после Новевскин, Матића, Вукадиновића, Симића, Стевановића причао да ћемо за 3 године играти 0-0 на Јохан Крајф Арени не би му верово... Шала на страну, првих 20 идеално, 3 пута смо игашли у високи пресинг на голмана који греши, ал јебига.. Дефанзивно дува, ал против такве екипе све је то нормално, Кораћ уместо Црномарковића, Вели уместо Савићевића и Вукан уместо Ивановића...храбро до позитивног резултата :cheers:
Last edited by Mare_Liman on Thu Jul 25, 2024 9:22 pm, edited 2 times in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Krila ne pomazu, mora se objasniti crnima da se vrate. Stanite na loptu momci. Ajmo jos 45 min.
fare

Post by fare »

kuzma liman wrote: Thu Jul 25, 2024 8:31 pm Kakav je ovo dres sunce ti jebem a grb kluba zuto plavi ... :roll: :roll: :roll:
Jedino Carević ima normalan grb :D
slanobarac

Post by slanobarac »

Rezultat odličan, igra tu i tamo. Ne smemo se povući jer ćemo ovo teško odbraniti. Možemo mi to malo čvršće i što da ih ne iznenadimo?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Мора у наставку одважније и без глупости штопера.
По именима овај Ајакс је најлошији који сам испратио у ових 20 година.
Како би било супер да им га метнемо на старту другог...
ssnigd

Post by ssnigd »

Meni su dresovi dobri. Ovo sa uskladjivanjem boja na grbu sa bojama na dresu je neki novi trend kod svih. Pogledajte rezervne garniture drugih klubova, u premier ligi npr. Svi furaju isti fazon. To mi jedino smeta, jer je lepse sa nasim pravim bojama.
Sto se tice tekme. Igrali smo dok smo mogli da pratimo ovaj tempo. Mi nemamo iskustva za ovakav fudbal 90min. Mi ovo mozemo da igramo maksimalno 15-20min po poluvremenu. Njegos apsolutno odskace na terenu. Vidi se uticaj igranja primere.
Last edited by ssnigd on Thu Jul 25, 2024 9:25 pm, edited 2 times in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

ultra komsa wrote: Thu Jul 25, 2024 9:19 pm Krila ne pomazu, mora se objasniti crnima da se vrate. Stanite na loptu momci. Ajmo jos 45 min.
Ovo sam hteo i ja da napisem.
Defanzivno ih nema, a ni ofanzivno. Ono je Seri morao sutirati u okvir gola. Al, izgleda, da mu sut bas ne ide od noge? Mnogo puta ovako.
Treba izdrzati tempo i koncentraciju. Bice tesko, medjutim moguce, ako ne napravimo neke kardinalne greske.
PS
Da, Njegos i Carevic na visini utakmice. Ostali tu i tamo, traze se i gube se povremeno.
Last edited by Turija on Thu Jul 25, 2024 9:28 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

slanobarac wrote: Thu Jul 25, 2024 9:23 pm Rezultat odličan, igra tu i tamo. Ne smemo se povući jer ćemo ovo teško odbraniti. Možemo mi to malo čvršće i što da ih ne iznenadimo?
+1

Damo im gol odmah na početku drugog poluvremena i buši sve lopte koje postoje na stadionu :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
milancl

Post by milancl »

Realno imali smo dosta sreće. Ne mislim da smo se uplašili, jednostavno su kvalitetniji. I ne verujem da toliko želimo da se povučemo, jednostavno te protivnik natera.

Moramo bar nekad da zadržimo loptu u nogama, da ekipa malo odmori. Imali smo par situacija kad smo ih pritisli, jednu loptu su nam dali u noge, čistu šansu. Međutim, to je mač sa dve oštrice, jednom su bukvalno iz jednog pasa nam stvorili kontru 5:4 kad smo visoko izašli.

Butean mi malo visi, Bamidele dosta borben i pomaže, ali mora niže da se spusti. Nemam reči za Koraća na klupi.

Ajmo bez glupih grešaka i hrabro do kraja!
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sredina je odsečena od Ivanovića, sa ovakvom postavkom i ne treba nam napadač, uveo bih Veličkovića i izveo njega jer mi izgleda ćemo da se branimo dok ga ne primimo. A ne shvatamo da nam je baš ovaj meč šansa, na njihovih 20 dana do sezone. U Topoli će da budu mnogo opasniji. Plus igraju bez Brobbeya i Bergwijna.
Njegoš jedini odskače u našem timu, jedini ne paniči u vezi, bekovi nam na vetrometini.
Io odio Belgrado
Post Reply