Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Šveđani pišu da je Vojvodina otkupila Sičenjea za otprilike 420 000 evra i 20% i da je već odbila ponudu od Anderlehta od 3 500 000.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kad se pogledaju njegovi golovi za Radnicki, u teoriji mozemo da dobijemo tacno ono sto nam treba u napadu. Cita igru, moze da otrese igraca, skolski je plasira u ugao. Moze da se zagradi. Igra glavom nije neka, ali je skocan. Ponovicu, ne treba da sudimo o igracu samo na osnovu ovih par utakmica i par poteza nekog ko je ocigledno necim nezadovoljan.

Treba da vidimo da li ce ga proci ta inicijalna ljutnja/indolentnost zbog transfera. Mislim da je to s njim najveci problem. Neko sa njim treba da radi, ako je istina da nije zeleo da dodje ovde. Okej, nisi zeleo, ali si sada tu. Igras za solidan klub, napravio si iskorak u odnosu na prosli, igras Evropu, zivis u koliko-toliko uredjenoj zemlji (makar za fudbalersku kastu), sa prostorom da napredujes i nastavis dalje ka zapadnoj Evropi. Ako si nateran da dodjes u Vojvodinu, ja bih rekao da je to prilicno dobra ''najgora'' opcija. Uzmi, rasturi sezonu i isforsiraj transfer dalje svojim igrama. Najvise od tebe zavisi.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Koga bi onda na desni bok, (ako je Radulović povređen i dalje) ?
Nama je pola ekipe mentalno palo, nije on jedini s kojim bi morali da rade.
Io odio Belgrado
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Karlsson wrote: Tue Aug 13, 2024 3:08 pm Šveđani pišu da je Vojvodina otkupila Sičenjea za otprilike 420 000 evra i 20% i da je već odbila ponudu od Anderlehta od 3 500 000.
Ови не одбијају ни евро, а не 3 500 000 :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Tue Aug 13, 2024 3:13 pm Kad se pogledaju njegovi golovi za Radnicki, u teoriji mozemo da dobijemo tacno ono sto nam treba u napadu. Cita igru, moze da otrese igraca, skolski je plasira u ugao. Moze da se zagradi. Igra glavom nije neka, ali je skocan. Ponovicu, ne treba da sudimo o igracu samo na osnovu ovih par utakmica i par poteza nekog ko je ocigledno necim nezadovoljan.

Treba da vidimo da li ce ga proci ta inicijalna ljutnja/indolentnost zbog transfera. Mislim da je to s njim najveci problem. Neko sa njim treba da radi, ako je istina da nije zeleo da dodje ovde. Okej, nisi zeleo, ali si sada tu. Igras za solidan klub, napravio si iskorak u odnosu na prosli, igras Evropu, zivis u koliko-toliko uredjenoj zemlji (makar za fudbalersku kastu), sa prostorom da napredujes i nastavis dalje ka zapadnoj Evropi. Ako si nateran da dodjes u Vojvodinu, ja bih rekao da je to prilicno dobra ''najgora'' opcija. Uzmi, rasturi sezonu i isforsiraj transfer dalje svojim igrama. Najvise od tebe zavisi.
Ma koje isforsiran, pustite te priče, mi mu nismo bili prva opcija ali daleko od toga da je nezadovoljan.

Pa bio je i blizu Tsc-a sa njima je dogovorio bio uslove ali se klubovi nisu dogovorili, Buća je tu zapravo najgore prošao jer je sve bio dogovorio sa nama.

Da mu smeta naš fudbal definitivno onda ne bi prihvatao na dogovor sa Tsc-om.

Mi smo se prvo dogovorili sa Dele-om i njegovim zastupnicima pa tek sa Radničkim.

Dele će proraditi ne brinem ja za njega samo da se mi kao tim izdignemo iz ovog kanala u koji su upali kolektivno :)

I ta priča Radnički i mi kombinacija je smešna najviše iz razloga što je transfer umalo propao zbog jednog detalja i zato se pregovaralo dugo. Mi smo se sa Dele-om i njegovim zastupnicima dogovorili gotovo deset dana ranije nego sa Radničkim.

U svakom slučaju u transferima raznim ima puno zavrzlama i detalja i tako je širom evrope i ostalih kontinenata, pa sa Serijem se pregovaralo ceo prelazni rok, da li to možete da zamislite?
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mi smo dobili Normana Campbella samo drugacijeg fizickog izgleda i nacionalnosti,Dele ja jaci samo malo sporiji.
Sto se tice ovog problema u koji smo upali,pisao sam isto ovo prosle godine posle Apoela i svih tih poraza.Zato lepo ko Vujosevic i trening u 5 ujutru,mucenje na treninzima dok ne bi dosli kod predsednika i zatrazili transfer u drugi klub.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Tue Aug 13, 2024 4:13 pm
gospodinFKV wrote: Tue Aug 13, 2024 3:13 pm Kad se pogledaju njegovi golovi za Radnicki, u teoriji mozemo da dobijemo tacno ono sto nam treba u napadu. Cita igru, moze da otrese igraca, skolski je plasira u ugao. Moze da se zagradi. Igra glavom nije neka, ali je skocan. Ponovicu, ne treba da sudimo o igracu samo na osnovu ovih par utakmica i par poteza nekog ko je ocigledno necim nezadovoljan.

Ma koje isforsiran, pustite te priče, mi mu nismo bili prva opcija ali daleko od toga da je nezadovoljan.

Pa bio je i blizu Tsc-a sa njima je dogovorio bio uslove ali se klubovi nisu dogovorili, Buća je tu zapravo najgore prošao jer je sve bio dogovorio sa nama.

Da mu smeta naš fudbal definitivno onda ne bi prihvatao na dogovor sa Tsc-om.

Mi smo se prvo dogovorili sa Dele-om i njegovim zastupnicima pa tek sa Radničkim.

Dele će proraditi ne brinem ja za njega samo da se mi kao tim izdignemo iz ovog kanala u koji su upali kolektivno :)

I ta priča Radnički i mi kombinacija je smešna najviše iz razloga što je transfer umalo propao zbog jednog detalja i zato se pregovaralo dugo. Mi smo se sa Dele-om i njegovim zastupnicima dogovorili gotovo deset dana ranije nego sa Radničkim.

U svakom slučaju u transferima raznim ima puno zavrzlama i detalja i tako je širom evrope i ostalih kontinenata, pa sa Serijem se pregovaralo ceo prelazni rok, da li to možete da zamislite?
To je jer su pregovarali sa čovekom koji mu uopšte i nije zastupnik a predstavljao se da jeste. Sada obavlja funkciju sportskog direktora Železničara iz Pančeva, a pre toga je gle čuda bio baš sportski direktor Niša odakle je Dele došao. Pa, ko razume shvatiće. :)
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Medo dovedi nam Perišića :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Dakle, šta smo zaključili? Na tržištu je deficit špiceva, bekova i desetki. Dajte onda još kog štopera i krilo... :greenbutt:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ватробљув

Post by Ватробљув »

Бандовић је већ изјавио да се трага за нападачем, па ево једног мог предлога за размишљање. Млад, ЕУ пасош, прошао све млађе селекције Панатинаикоса, доста голова у нижим грчким лигама.

https://www.transfermarkt.com/bilal-maz ... ler/808907
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... let/489525

Udario Anderleht na Ajax.

Ako su i jedni i drugi dobro zagrizli suma može dobro da se podigne.
Maki

Post by Maki »

Red Marquis wrote: Tue Aug 13, 2024 1:16 pm Kad bi birao pet da ih se rešim i nešto zaradim...
Uroš Nikolić, Preletanović, Guram, Vukan i Radulovć.
Elem, da probam i ja:
Carević, Sičenje, Radulović, Guram i Dele.

Mada, budemo realni, jedina tri igrača koji zaista vrede i koji će 100% otići do kraja prelaznog roka: Ivanović, Seri, Njegoš.

Ako prođemo Maribora možda bismo mogli sačuvati tim, ako ne prođemo očekujem totalni raspad. Prekosutra je ključ čitave sezone.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

U slučaju poraza prekosutra, otiće ih mnogo više. Ne samo zbog budžeta.
Io odio Belgrado
VošaNS

Post by VošaNS »

Deep Purple wrote: Tue Aug 13, 2024 9:35 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... let/489525

Udario Anderleht na Ajax.

Ako su i jedni i drugi dobro zagrizli suma može dobro da se podigne.
Jel ovo pisao Zbiljić? Smešno...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
N13

Post by N13 »

Maki wrote: Tue Aug 13, 2024 10:04 pm Mada, budemo realni, jedina tri igrača koji zaista vrede i koji će 100% otići do kraja prelaznog roka: Ivanović, Seri, Njegoš.
Bas 100%?
Ako ne odu sva 3 do kraja ovog prelaznog roka, da li si spreman da napises da volis pisati/priznas besmislice bez osnova, koje cesto nemaju veze sa vezom, vec samo trolujes?
(jbg, kad napises 50%, to moze biti tvoja pretpostavka... ali kad napises 100% za nesto sto se ispostavi da nije tacno, onda je klasicni trol)

Inace, slazem se da njih trojica uz Koraca i Sicenjea vrede trenutno najvise.
Post Reply