Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Maxbet javlja da smo se razišli sa Giorbelidzeom

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ra ... ek-537042/

Ukoliko je istina, sve najbolje u nastavku karijere Gio!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
srkins

Post by srkins »

Prodali bi oni i vise od tri igraca ali realnost je da je nasa liga kad se gledaju rezultati u Evropi najlosija zadnje dve sezone a da smo mi u takvoj ligi 12 na tabeli realnost je da smo mi u zadnjih 5 ucestvovanja u Evropi izbacili 1 tim realnost je da fudbaleri u Srbiji naspram ostalih Evropskih liga jako malo trce pa se cesto desava da cim odu u jacu ligu zarade povredu. Tako da prodali bi oni i vise od 3 igraca ali jednostavno gde da nadju ko ce da kupi te igrace i da sada je lose a bice jos gore sto se tice izlasnih transfera iz nase lige jako se lose radi sa klincima
CRD FCV

Post by CRD FCV »

ElMaestro13 wrote: Tue Aug 13, 2024 2:14 pm Romanić nije igrač za Vojvodinu, onda prebaciš Delea u špica i to ti je manje-više isto, a finansijski mnogo isplativije nego da dovodiš ovog. Vojvodini treba igrač kao Badamosi ili slično, da stalno bude fizički prisutan i opasan u 16m, a iz toga će da se izrode golovi, penali, i tako dalje. Fali fizičko prisustvo igrača u završnici i to je ono što hoću da kažem, Da Vojvodina ima u veznom redu igrača kao što je Kovač iz Čuke da trkački uvek stigne u 16m u napadu, onda bi stvari bile drugačije. Ali takvog nema. Inače Romanićeva statistika je totalno irelevantna.

Пошто си већ споменуо Ковача
Partizan dogovorio važno pojačanje: Stiže Stefan Kovač
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vac/489535
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ČVRST STAV Vojvodina odbila 3.500.000 evra za štopera koji je odigrao četiri meča, traži velikanu ovoliko novca…

https://www.maxbetsport.rs/cvrst-stav-v ... to-537096/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

CRD FCV wrote: Wed Aug 14, 2024 9:35 am
ElMaestro13 wrote: Tue Aug 13, 2024 2:14 pm
Dobar izbor Stanojevica.
Nas je Kovac svaki put razbijao, zajedno sa Ivanovicem.
Zahvalan fudbaler, radan, ima ga po celom terenu, a i efikasan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

CRD FCV wrote: Wed Aug 14, 2024 9:35 am
ElMaestro13 wrote: Tue Aug 13, 2024 2:14 pm Romanić nije igrač za Vojvodinu, onda prebaciš Delea u špica i to ti je manje-više isto, a finansijski mnogo isplativije nego da dovodiš ovog. Vojvodini treba igrač kao Badamosi ili slično, da stalno bude fizički prisutan i opasan u 16m, a iz toga će da se izrode golovi, penali, i tako dalje. Fali fizičko prisustvo igrača u završnici i to je ono što hoću da kažem, Da Vojvodina ima u veznom redu igrača kao što je Kovač iz Čuke da trkački uvek stigne u 16m u napadu, onda bi stvari bile drugačije. Ali takvog nema. Inače Romanićeva statistika je totalno irelevantna.

Odličan igrač, uđe Stanoje povremeno na forum da vidi šta pišem :mrgreen:
Maki

Post by Maki »

ElMaestro13 wrote: Wed Aug 14, 2024 10:51 am Odličan igrač, uđe Stanoje povremeno na forum da vidi šta pišem
Čita on i moje postove pošto sam jedini ovde veličao igru Lazarevića. :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Eh da je jos primetio da velicas Jelicica... :mrgreen:
srkins

Post by srkins »

CRD FCV

Post by CRD FCV »

srkins wrote: Wed Aug 14, 2024 2:05 pm https://www.transfermarkt.com/luiz-phel ... ler/240578 kazu da nam je ovo meta
Статистика му није много импресивнија од Мркаићеве а притом и странац.

Не видим како можемо довести још странаца а да не кренемо са њиховом продајом или доделом пасоша.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

CRD FCV wrote: Wed Aug 14, 2024 4:25 pm
srkins wrote: Wed Aug 14, 2024 2:05 pm https://www.transfermarkt.com/luiz-phel ... ler/240578 kazu da nam je ovo meta

Не видим како можемо довести још странаца а да не кренемо са њиховом продајом или доделом пасоша.
On je u padu karijere da nije odnosno da je u periodu dok je igrao u Sportingu pre nekoliko godina mi ne bi mogli da priuštimo jedan njegov prst.

Dobar je ovo napadač, moramo da rizikujemo i dovodimo takve strance u padu, ima respektabilan cv
Maki

Post by Maki »

I meni liči da je dobar i da će odmah poraditi kao Vukanović, ali ne znam šta ćemo posle sa njim. Najmanje bih voleo da gledam Ivanovića na klupi, a ovo mi liči na to, kao i kad je Aleksa došao.
U svakom slučaju, cenim da ispunjava sve ono što urgentno tražimo u ovom trenutku.
djoks

Post by djoks »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 4:39 pm

On je u padu karijere da nije odnosno da je u periodu dok je igrao u Sportingu pre nekoliko godina mi ne bi mogli da priuštimo jedan njegov prst.

Dobar je ovo napadač, moramo da rizikujemo i dovodimo takve strance u padu, ima respektabilan cv
Зашто би морали да ризикујемо? Па јер не постоје људи задужени за скаутинг који могу да препознају и квалитет и менталитет играча. На пример много боља опција ми делује онак Бисоли или како већ
Deep Purple

Post by Deep Purple »

djoks wrote: Wed Aug 14, 2024 4:47 pm
Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 4:39 pm

Зашто би морали да ризикујемо? Па јер не постоје људи задужени за скаутинг који могу да препознају и квалитет и менталитет играча. На пример много боља опција ми делује онак Бисоли или како већ
Pa rizikuje se i sa tim Bisolijem pride je veći rizik Bisoli od ovoga jer ovaj ima dobar cv, kada kažem da se rizikuje mislim na to da je u padu karijere a da nije ne bi mi mogli ovakvog da zamislimo a ne da dovedemo, on je 2019,2020 godine vredeo prema TM-u 8 miliona.

Pa i Sery je bio rizik recimo…

Skauting postoji da ti približi igrača ali to ne znači da rizik ne postoji.

Po meni ovaj kvalitetom nije rizik već da li želi da igra našu ligu, da li ima oprimizma za to i da pruža maksimum.

On će kod nas igrati u timu koji napada a u Grčkoj je igrao u timu donjeg, srednjeg doma.

Meni je i dalje žao što nas onaj Luis Fernandez nije pojačao, onaj je po meni po svim parametrima bio idealan za nas.
Last edited by Deep Purple on Wed Aug 14, 2024 4:55 pm, edited 1 time in total.
Karlsson

Post by Karlsson »

Seri je bio rizik, pa na kraju dobitak.
Bamidele sigurica, instant pojačanje, pa na kraju...
Post Reply