VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Tigers1990

Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)

Post by Tigers1990 »

Nije, da nema karata, nego je do volje onih koji na stadionu prodaju karte. Bio sam tamo da kupim za Istok, čovek sa sezonskom ispred mene je insistirao na karti i dobio ju je bez problema. Tako bi trebalo da rade svi koji bi još da dobiju kartu sa sezonskom. Ali ovo ne menja stvar da je organizacija prodaje karata katastrofalna i da klub boli ona stvar za nas paćenike koji bi još uvek išli da ih gledaju.
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Ja inače imam sezonsku ali sam na letovanju i dao sam drugu da digne kartu za sebe. Možda neki ljudi su na letovanju ima ili ih jednostavno boli briga za ovaj klub
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Uvek sa tobom wrote: Wed Aug 14, 2024 1:37 pm ВЕЛИКА СРАМОТА ДА ЗА ЉУДЕ СА СЕЗОНСКИМ ПРОПУСНИЦАМА ДАН ПРЕД УТАКМИЦУ НЕМА КАРАТА!
Samo kod nas je imanje sezonske otežavajuća okolnost, Imaš dva dana pre meča da odeš na 40 stepeni do grada u popodnevnim časovima i uzmeš kartu i to ti je to. Ja da igramo sa blizancima ne bih ovako im otežavao, ko oni nama.
Io odio Belgrado
Rakovac

Post by Rakovac »

Po meni, puno se ovde preteruje sa negativnostima kada su u pitanju godišnje karte. Kao prvo u prilici smo da izuzetno povoljno(jeftino) kupimo godišnje i toga smo svi svesni. Drugo ova situacija sa domaćinstvom na tuđem stadionu je specifična i hvala klubu što je obezbedio prevoz do Topole za sve one što to žele. Drugo, pisalo je jasno i glasno da će se u ponedeljak i utorak moći dobiti karte, oba dana po šest sati. A klub je omogućio i da jedan vlasnik sezonske može podići za više drugih karte, dovoljno je bilo da se slika sezonska i pošalje na viber onom ko podiže karte.
Prema tome i mi smo nekad skloni preterivanju.
ssnigd

Post by ssnigd »

Red Marquis wrote: Wed Aug 14, 2024 2:32 pm
Uvek sa tobom wrote: Wed Aug 14, 2024 1:37 pm ВЕЛИКА СРАМОТА ДА ЗА ЉУДЕ СА СЕЗОНСКИМ ПРОПУСНИЦАМА ДАН ПРЕД УТАКМИЦУ НЕМА КАРАТА!
Samo kod nas je imanje sezonske otežavajuća okolnost, Imaš dva dana pre meča da odeš na 40 stepeni do grada u popodnevnim časovima i uzmeš kartu i to ti je to. Ja da igramo sa blizancima ne bih ovako im otežavao, ko oni nama.
Blizanci bi se organizovali i dosli po karte. Mi smo previse razmazeni kao navijaci. Ako nije na izvol'te i kako ja mislim da treba da bude, ljutimo se odmah.
Smetaju nam putovanja do Topole i koliko para trosimo, ali isto tako pljujemo novosadske blizance kada putuju za BG da gledaju njihove timove. Ok, njihov je izbor da navijaju za klubove van njihovog grada. Ja pricam o stavu i zelji da se ode i bodri klub.

Ovde ne zelim da umanjim sramotu, koju uprava i oni koji se bave organizacijom karata rade sa svojim navijacima. Jer, ovakva organizacija, na spratu stadiona, u nekoj kancelariji sa majicama u celofanu, na stolu, podu, u kutijama, sa nekim listama, kartama u providnim futrolama... Prejadno...
Last edited by ssnigd on Wed Aug 14, 2024 4:51 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Bane

Post by Bane »

Evo ja sam uspeo da zamenim upravo, došao sam s namerom da se svađam al nisam morao... 😂... Ja sam juče stvarno bio oko 25 do šest i stvarno nije bilo nikoga, bili su momci iz Firme u šopu al gore na spratu nikoga bukvalno.... Kad sam mu to rekao dao mi je karte.... Al stvarno gore miš kitu da slomi... 😂😂
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ БАНДОВИЋ ОПТИМИСТА Ако будемо на свом нивоу можемо да прођемо Марибор

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... da-prodemo
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Полетановић: Квалитетнији смо од Марибора

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/192204 ... d-maribora
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Vukan Savićević: Moramo da se mobilišemo i zbijemo redove za Maribor
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... bor/489572
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Samo pamet u glavu. Maribor je i Rumune prosao na glupost protivnika, tj. direktan crveni karton. Ako ne budemo pravili toliko gresaka, mozemo imati neke sanse za prolaz.
Uprava napolje!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Кладионица нам је доделила улогу благог фаворита.
Мислим да смо више него способни да их победимо, само играчи да верују у то.
Напасти их од старта, дати им два комада до краја првог полувремена. Верујем да можемо.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Ono sto je sigurno, 99% nas sa foruma ne bismo voleli da smo u Bandovicevoj kozi sada.
Ovakav rast samopouzdanja i vracanje u realnost u samo 20 dana.
Bandovic je vec znao da digne ekipu, ako uspe da uradi sutra I da to nastavi i u nedelju i protiv Skandinavaca, skidam mu kapu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Maki

Post by Maki »

Nikad nisam bio veći optimista da prolazimo.
Najviše se uzdam u Ivanovića, a verujem i da će Dele ubosti nešto. Prognoziraću i rezultat, mada mi to nije jača strana - 5:2 za nas :cheers:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Бандовић: Не желим да останем јер сам са неким добар, већ због онога што сам урадио

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... dio/489589
Post Reply