Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Ja od kako sam prokomentarisao za Maksu da je očajna zamena za Radoju trudim se da ne donosim zaključke o igračima koje nisam gledao. Dečko postao igrač sezone.
Ja za Bamidele mislim da ima potencijal poput Abua, samo treba trener koji će znati da ga iskoristi. To što je promašio zicer, ne znači ništa, to se dešava i mnogo boljim fudbalerima, važno je da je ušao u šansu.
Karlsson

Post by Karlsson »

Jedno je promašiti, drugo je očajno reagovati.
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:48 pm
Andy Delort ili M’Baye Niang neka mediji pišu ekskluzivu idem da spavam. Nemoj posle da im nisam rekao sutra kada svi navale sa tekstovima.

Ako se prođe Maribor to je to.
Deep Purple wrote: Thu Aug 15, 2024 10:28 am @Rabba
Ma zajebancija…
???
Maki

Post by Maki »

gospodinFKV wrote: Thu Aug 15, 2024 10:09 am
Maki wrote: Wed Aug 14, 2024 9:45 pm Ajde molim te iskopaj. Apsolutno smo svi do jednog bili oduševljeni Serijem i Koraćem nakon prvog kontakta sa loptom, čak i posle odgledanih snimaka u prethodnim klubovima.
Mrzelo me je straobalno, ali sam ulozio malo vremena i iskopao neke od stvari.
(...)
Ne kazem ja da je bila masovna pljuvacina, ali s obzirom da spominjes odredjen nivo strucnosti, hajlajtovao bih struku foruma koja govori da je Korac ''dobra zamena za Jelicica'' :mrgreen:
Videćemo kako izgleda na terenu, ne verujem da je bolji od Jeličića i Crnomarkovića, ali lošiji sigurno nije.
Pa, svaka čast, baš si se potrudio. :lala:
Ovo jeste moj post, ali čim sam video uživo kako kida postao mi je ljubimac. :cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ma ja sam to vise uradio iz zajebancije.
Ja volim kad nas igrac demantuje, jer smo tu svi na dobitku. Prema onome sto sam mogao da izvalim jeste to da je Dele igrac koji dosta zavisi od ukupnog raspolozenja u svlacionici i momentuma. Ako nas krene i ako izbacimo Maribor, mislim da ce i on da iskoristi taj talas. :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Od dolaska se pribojavam pojedinih igrača, čekajući da nas nečija katastrofalna partija udari kad je najpotrebnije. Najviše sam čekao kiks Crnomarkovića, na kraju čovek sve vreme igra konstantno, na ivici haosa, ali sa dobre strane ivice. Zato je Vukan konačno u seriji utakmica pokazao da je preskupo i precenjeno pojačanje. Nadam se skorom razlazu sa njim i Urošem Nikolićem, koji ima ozbiljan problem sa partijama celu prošlu i ovu sezonu.

Znam da od mojih nadanja nema ništa, Vukan i Uroš će da nastave da izigravaju zvezde protiv IMTa. Očekujem prodaje za tepsiju ribe, jer ko će igrače iz petoplasirane ekipe u Srbiji da plaća milione? I naravno, 13. septembra očekujem 3-4 nova preskupa igrača, barem 2 da su bivši blizanci, 30+.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ја не знам да л' је Црномарковић изгубио и један дуел синоћ, сем оно у првом продужетку кад га је претрчо онај уз аут линију... Јак, сваки ваздушни дуел добио и ако су оба шпица виша од њега, на свакој лопти је био, Нестварна партија, крунисана голом, сјајан тандем Сичење и Црномарковић, штета што Сејо испашта... Драго ми је што сам од почетка верово у њега и ако су га многи критиковали и говорили да се под хитно мења... Сјајан однос и према нама током целе и након утакмице. :lala:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

@Mare_Liman

U prvom poluvremenu u nekoliko navrata veoma lošim potezima stvarao nervozu, na svu sreću bez šansi za Maribor. Sičendže značajno sigurniji do odmora. Od 45. minuta nadalje, Crnomarković apsolutno broj 1 u odbrani.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

U ovom timu postoje igraci koji su potrosili sve kredite.
Postoje igraci koji krckaju i to malo kredita sto imaju.
Ima i onih sto ga rapidno trose kao da ga imaju na pretek, a nemaju.

S obzirom da igrate fudbal u drzavi i drustvu gde odgovornost i samokriticnost nisu osobine koje su na ceni, vi cete verovatno nastaviti istim putem. Par botova i profesionalnih tapsaca po ramenu ce vam reci kako je sve to okej, sve je to fudbal. Zbiljic ce nastaviti da vam govori kako ste na pravom putu ka tituli u sezoni 2095/96, a vi cete nastaviti da zivite u ubedjenju da ste fudbaleri. Niste. I to se vidi cim napustite granice ove iste drzave, kada vise nema tapsaca po ramenu i ljudi koji vas bodre i podrzavaju po nalogu.

Niste gladni, niste uspesni, niste pobednici. Niko od nas vas nece zapamtiti, jer nemate nista sto vas izdvaja od nekih drugih timova u Vosinoj istoriji koji su pali u potpuni zaborav.
Ende.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Сад све распродајте :shit:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Uvek sa tobom wrote: Fri Aug 16, 2024 11:59 am Сад све распродајте :shit:
Nece to niko ni da kupi :)
denialalner

Post by denialalner »

Marko Mladenovic 2005 godiste
debitovao je za Eintracht,

imao je sjajnu juniorsku sezonu, mozda i najbolji igrac nemacke omladinske lige
25 utakmica 18 golova,
uz ogroman broj asistencija

debitovao u Bundesligi
Ali jos ranije tokom sezone
su doveli mlade,Lisztesa,
nakon toga tursku senzaciju Uzana

Ima ponude iz Cvajte ( Nirnberg,Salke),vrv iz austrije i svajcarske
Mozda ceka ponudu iz lige petice,
ili jak klub gde bi imao sigurne minute
Karlsson

Post by Karlsson »

denialalner wrote: Fri Aug 16, 2024 5:32 pm Marko Mladenovic 2005 godiste
debitovao je za Eintracht,

imao je sjajnu juniorsku sezonu, mozda i najbolji igrac nemacke omladinske lige
25 utakmica 18 golova,
uz ogroman broj asistencija

debitovao u Bundesligi
Ali jos ranije tokom sezone
su doveli mlade,Lisztesa,
nakon toga tursku senzaciju Uzana

Ima ponude iz Cvajte ( Nirnberg,Salke),vrv iz austrije i svajcarske
Mozda ceka ponudu iz lige petice,
ili jak klub gde bi imao sigurne minute
Ma ajde! Najbolji igrač omladinske Bundeslige, a ne može da nađe angažman u Bundesligi, dok i dalje čeka ponudu iz liga petice.
Nemanja Motika je imao brutalnu sezonu u omladinskom timu Bajerna, pa ga niko nije smatrao najboljim igračem omladinske Bundeslige, već je posle te sezone završio u zvezdi gde nije ni dobio pristojnu šansu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pregovarali smo sa njim, pisao sam na forumu u vezi njega ali nisam napisao ime i prezime. Ima dosta ponuda i to je bio ključni problem za nas iako nije bio toliko daleko da potpiše za nas ali i njemu bi morali da se garantuju minuti, klauzule i ostalo.
denialalner

Post by denialalner »

Motika je dosao u najglomazniji klub na svetu,
imaju 50 igraca u prvom timu
(svaka pozicija bar 5 igraca)

petokraka, crveni blizanac ima preko 100 igraca pod ugovorom
3 profesionalna kluba, i jos filijala, i opet previse igraca

Motika na svojoj poziciji u fk czv je imao konkurenciju, bar petoricu igraca sa ogromnim ugovorima
Imaju na svakoj poziciji bar preskupa nova 2 stranca, 2 veterana, neko 'zvezdino dete sa druge planete'
i svi imaju prednost

Za sad u slovenackoj ligi
36 ut 8 g i 10 asist
Ocekuje se rekordni transfer za slovenacki fudbal

Ako moze kraljevski klub Anderlecht da garantuje minute Simicu, svajcarski klub mladom Stankovicu itd itd

Da li bi Simic ili Stankovic igrali u blizancima?
Zasto u Vojvodini nisu igrali (ili jedva, na kasicicu)
Milosevic, Majstorovic ili Kovacev (potpisao godišnji ugovor na Kipru)

Zasto onda to ne bi mogla da uradi Vojvodina,
a nije da nije imala u proslosti
mlade igrace sa garantovanim minutima....
Post Reply