VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)

Post by Mare_Liman »

Deep Purple wrote: Fri Aug 16, 2024 2:00 pm U kakvom sam ja nokdaunu pogotovo od jutros.

Da li je moguće da mi toliko raspoloženje varira zbog ovog kluba, joj jebem ti fudbal kada sam počeo da ga gledam/igram.
Ко да је први пут, па си изненађен... Полако, само да не потраје... :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Red Marquis wrote: Fri Aug 16, 2024 5:37 pm Uzrok je uprava kojoj nije bio primarni cilj ulazak u grupe.
Ulazak u grupe bi znacio i jos jedno neispunjeno obecanje - igranje grupne faze na Karadjordju. Ja ne znam kojom magijom bi oni dobili licencu za grupnu fazu tu. Stadion se raspada.

Ono sta se meni cini da se desilo jeste to da smo se nadali nekom neprelaznom protivniku, novom Ajaksu, pa da moze da se ide i prica na sva zvona kako smo se suprotstavili hrabro mocnom protivniku, ali nas eto sreca nije pogledala na zrebu, da odigramo te dve utakmice na TSC Areni i da se zatvori prica za ovo leto. Je l' ste primetili koliko se od strane uprave potencirala ta prica dok je u igri bio Ajaks, a kako se oko Maribora sve odjednom utisalo. Niko da istupi u javnost. Ni pre, ni tokom, a evo sad ni nakon dvomeca. Niko da bekne, da ohrabri, da pokaze ambiciju.

Doveli su nam Medojevica, ne znam ni ja na koju foru su ga zaje*ali da dodje. Da se umiri plebs, a da se ne potrosi mnogo, pa ih je Aleksina povreda zaje*ala. Onda se krenulo u neko kesiranje, ''ako se prodje Maribor'', umesto da se kesiralo vise tokom dvomeca s Ajaksom, kada je vec bilo jasno da cemo ili na PAO/Botev ili na Maribor/Krajovu, i da imamo prilicno dobre sanse za prolaz.

To vam je, dragi moji sapatnici, pilicarski mentalitet fudbalskih (ne)radnika u Srbiji. Kako mozemo da ulozimo minimalno, a da nam se to nekako vrati, pa da se kitimo tim uspesima narednih 10 godina...
Doba ljudskih papalina, kukavica i praznih obecanja. :pegla:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mare_Liman wrote: Fri Aug 16, 2024 5:53 pm
Deep Purple wrote: Fri Aug 16, 2024 2:00 pm U kakvom sam ja nokdaunu pogotovo od jutros.

Da li je moguće da mi toliko raspoloženje varira zbog ovog kluba, joj jebem ti fudbal kada sam počeo da ga gledam/igram.
Ко да је први пут, па си изненађен... Полако, само да не потраје... :mrgreen:
Ma navikao sam se ja već godinama i nisam iznenađen time da nema evrope samo ja i dalje ne mogu da verujem da smo ispali od Maribora, Maribor je bez zajebancije ekipa za sredinu tabele naše lige i mi smo to uspeli da zajebemo.

A danas u centru grada Ulm-a na hiljade navijača Bajerna i Ulm-a jer počinje Nemački kup i Bajern gostuje Ulm-u, za Bajern se dobro zna kakav profil ljudi navija nešto slično kao i kod nas za blizance ali ovi iz Ulm-a su posebna sorta klasični volks navijači što bi rekle švabe.

I onda ja mazohista i mučenik tuda šetam i gledam ih, da znaju oni kakvu patnju imamo mi mučenici.

A oni klasični “bolikurci” j**e se njima šta će uraditi danas.

A ovi naši nam se već usrali u sezonu a da nije ljudski ni krenula.

Malo ima fudbalskih mazohista kao što smo mi.

Da nema one Sarajevske sirotinje i Splitskih ludaka mi bi bili neprikosnoveni ovako delimo sličnu muku, samo je nas manje pa je i gorčina nekako veća.
Salvador

Post by Salvador »

fraxmanutd wrote: Fri Aug 16, 2024 4:06 pm
Milan wrote: Fri Aug 16, 2024 2:52 pm Nije poraz ispadanje iz Evrope, poraz je što su nas navijački kroz decenije ugasili i što je taj proces ireverzibilan...
Tačno, ovo meni prolazi kroz glavu stalno.
Pogledam posle one fotografije sa utakmice, vidim ložu našu.
Sve mi bude jasno. Ja se prvi lomim da li da idem ili ne, baš zbog tih ljudi (većine njih).
Znam da to njih ne tangira mnogo, da li ću ja ili još njih 50 ili 100 odustati od dolaska na stadion iz nekog revolta.
Ja sam o tome graktao još od onih propustenih šansi protiv Ajaxa, pa da se ne ponavljam.
Ovakva propuštena šansa nije samo još jedna sezone bez Evrope već i gore od toga.

Usput, tri bitne utakmice su idiotski usrane u poslednjim minutima, ali juče su imali celih 120 minuta da se izvade i daju drugi gol, sve se otvorilo, Maribor skoro da je stao, i na kraju, odigrali kao da im nije mnogo ni bitno, kao da u I želeli penale, za koje se videlo da uopšte nisu bili spremni.

E taj teški diletantizam je kap koja je meni prelila čašu, bole tu svu ekipu dupe za sve oko cega se mi ovde nerviramo, njima je ovo samo trange - frange hobi pored svog glavnog posla da popune sa prodajom, kombinacijama i štelama, a mnogi kao Bandović su samo preglupi i zalutali u celu priču.

Jednostavno nema poente više ovo gledati i podržavati dok se stvari ozbiljno ne poprave.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Fri Aug 16, 2024 6:53 pm Maribor je bez zajebancije ekipa za sredinu tabele naše lige i mi smo to uspeli da zajebemo.
Pa s obzirom da smo mi trenutno 12. tojest debelo u donjem domu tabele nase lige... :oops:

Maribor nije PSG, Real, Siti, pickematerine ali su jedna dobro poslozena ekipa koja zna sta hoce. Vidi se postavljen sistem i da rade planski, sve ono sto nama (kao klubu, a takodje i sire gledano celom srpskom fudbalu) vec dugo nedostaje. Mi se jos uvek samozavaravamo o nekakvoj nasoj nedostiznoj fudbalskoj velicini i zivimo od stare slave dok s nipodastavanjem gledamo na Slovence i njima slicne, dok oni vec godinama vredno rade i uzdizu svoj fudbal. To se jasno videlo i na ovom nasem dvomecu s Mariborom i sada nedavno na EP sa reprezentacijom.

Nasa liga je kurton, igraju je kurton klubovi (kojih je svakako previse i za takvu kurton ligu) na kurton stadionima koji se raspadaju sa kurton igracima koji nigde drugde ne mogu da se prodaju koje vode kurton treneri koji nigde drugde ne mogu da rada i kurton uprave postavljene po kurton politickim linijama. Rezultati u Evropi su realna slika stanja domaceg fudbala. Maribor apsolutno zasluzeno prolazi dalje, pokazali su u dve utakmice da su daleko ozbiljnija ekipa od nas koji osim individualnih momenata kod pojedinaca nismo pokazali bas nista. Igramo dekadentan fudbal prevazidjen jos pre par decenija a i to radimo veoma lose - ne samo mi, svi klubovi u Srbiji - i tu promena trenera nece doneti boljitak jer ni taj sledeci nece biti nista strucniji od ovog sadasnjeg, fudbalsko mrtvo more u Srbiji bolje "strucnjake" ni ne moze da izrodi.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Neko je iskopirao moj post sa foruma i prebacio u komentare na mozzartu.Pisem samo na ovom forumu i nigde vise. Medjutim, eto...procitah tamo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Dokoni ljudi…
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Sacekao sam da se malo slegnu utisci pa da razmislim... Prosla je dalje ekipa koja je imala vise srece. Sto se tice trenera Boze mislim da mu treba dati jos kredita, ipak je nesto uradio, kada je bio doveden bio sam protiv, sada sam za to da ostane, najveci razlog je sto mi je dosta toga da malo, malo menjamo trenere... P.S. Svetla tacka mi je to sto smo se pojavili u Topoli u vecem broju nego u kom sam ocekivao, dali smo igracima vrhunsku podrsku, svaka cast svima koji su bili!
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Брука.

Кад одрадиш овакве прелазне рокове, имаш дунстера на клупи и имаш напредну управу којој није циљ напредак Војводине, онда се десе Марибори... Велика шанса је пропуштена, а када ће се поново пружити, Бог сами зна.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Šansa nova brzo će doći ako se kvalitetni igrači dovedu i talenti zadrže.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

churguzijanac wrote: Sat Aug 17, 2024 7:00 pm Šansa nova brzo će doći ako se kvalitetni igrači dovedu i talenti zadrže.
Sa ovima, ni slučajno
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Srbendinho

Post by Srbendinho »

churguzijanac wrote: Sat Aug 17, 2024 7:00 pm Šansa nova brzo će doći ako se kvalitetni igrači dovedu i talenti zadrže.
Нема од тога ништа. Лига нам се бори са Сан Марином и Гибралтаром.
Ова и претходна сезона су била шанса за искорак и да се изаћи из српских жабокречинских оквира. Нисмо је искористили. Можемо плакати.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Gospodski potez fudbalera Maribora prema igračima Vojvodinje: Dok su ostali slavili...
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... li-slavili
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Gledam sad, Arnel Jakupović, igrač koji je zamenio Iličića u revanšu, je bio igrač meseca u Sloveniji. Protiv nas se video nije...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Post Reply