A ko bi tebe zadovoljio? Šta fali konkretno ovom čoveku?
Ko god da dođe za trenera pola foruma će ga pljuvati.
Ako ni zbog čega drugog onda barem zbog njuške.
A ko bi tebe zadovoljio? Šta fali konkretno ovom čoveku?
Pa upravu je 1/1 otprilike.ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 1:39 pm Miloš Veselinović odbio ponudu, rekavši da ne oseća podršku kakvu želi za projekat koji se postavio ispred njega, i da je to osuđeno unapred na propast.
Ето овај прошли Минго бинго би ми био бољи, фали му то што изгледа као неки клошар и нисам никад чуо за њега. Шта тебе задовољава код дотичног?
Jel baš tako rekao, tim rečima?ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 1:39 pm Miloš Veselinović odbio ponudu, rekavši da ne oseća podršku kakvu želi za projekat koji se postavio ispred njega, i da je to osuđeno unapred na propast.
Barišić je bolja opcija jer je radio kao prvi trener u ozbiljnim klubovima, a ne kao pomoćnik. Fizički izgled nema veze sa trenerskim znanjem.naseljekolumbija wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 2:23 pmЕто овај прошли Минго бинго би ми био бољи, фали му то што изгледа као неки клошар и нисам никад чуо за њега. Шта тебе задовољава код дотичног?
Postovani gospodine Barisic,
Nakon kraceg razmisljanja odlucili smo da vam, nazalost, ne ponudimo mesto sefa strucnog staba FK Vojvodina. Naime, na ovu odluku smo dosli nakon ocene da, uprkos vasim dobrim rezultatima u Rapidu iz Beca, te visegodisnjem internacionalnom iskustvu, vi ne ispunjavate osnovne kriterijume za ovu poziciju koji su izneti u nastavku:
- Izgledate kao klosar
- Cenjeni forumas, ''naseljekolumbija'' nije nikada cuo za vas
- ''Mingo bingo'' je bolji
Hvala na razumevanju.
Srdacan pozdrav,
Fudbalski klub Vojvodina
Po meni, trebalo bi obristi prvi post iz citata.
Baš tako je rekao, i baš zato što se previše zatezalo od strane kluba odbio je, ne znam koji deo tu nije jasan. Nije to Sivić pa da prihvata sve kako mu se kaže, čovek ima obraza. Inače, na sličnu foru je odbio i FSS da postane selektor U21 reprezentacije, pregovarao je i onda ih odjavio jer su se pokazali kao krajnje neozbiljni.Cane wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 2:27 pmJel baš tako rekao, tim rečima?ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 1:39 pm Miloš Veselinović odbio ponudu, rekavši da ne oseća podršku kakvu želi za projekat koji se postavio ispred njega, i da je to osuđeno unapred na propast.![]()
Zar nas nisi ovde uveravao kako se čeka nečije zeleno ili ne znam kakvo svetlo i da neki pokvareni ne daju da se mladi uzmu iako se vole, a sad evo veleobrta gde u stvari mladoženja neće a ne zateže niko s mladine strane![]()
Kredibilno, nema šta.
Jeste da generalno ljudi slabo pamte, ali baš da zaboravimo u roku od par sati i ne ide baš![]()
gospodinFKV wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 2:46 pmPostovani gospodine Barisic,
Nakon kraceg razmisljanja odlucili smo da vam, nazalost, ne ponudimo mesto sefa strucnog staba FK Vojvodina. Naime, na ovu odluku smo dosli nakon ocene da, uprkos vasim dobrim rezultatima u Rapidu iz Beca, te visegodisnjem internacionalnom iskustvu, vi ne ispunjavate osnovne kriterijume za ovu poziciju koji su izneti u nastavku:
- Izgledate kao klosar
Hvala na razumevanju.
Srdacan pozdrav,
Fudbalski klub Vojvodina![]()
![]()
![]()
Nisam rekao ni da me zadovoljava, niti da me ne zadovoljava. Ne znam za čoveka, pa ne mogu da donesem sud.naseljekolumbija wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 2:23 pmЕто овај прошли Минго бинго би ми био бољи, фали му то што изгледа као неки клошар и нисам никад чуо за њега. Шта тебе задовољава код дотичног?
gospodinFKV wrote: ↑Tue Aug 27, 2024 2:46 pmPostovani gospodine Barisic,
- Izgledate kao klosar
Hvala na razumevanju.
Srdacan pozdrav,
Fudbalski klub Vojvodina![]()
![]()
![]()
Kao što napisah. Insajderske informacije nikakve nemam, ali se klub nije oglasio ni jednim slovom, ni za odlazak Bandovića, a pogotovo za dolazak bilo koga.