Transferi
Re: Transferi
Kako nisu spomenuli evre?
as SportKlub has revealed that they are poised to sign Ivanovic for around €3m.
as SportKlub has revealed that they are poised to sign Ivanovic for around €3m.
Sjajno, odlična lova za takvog napadača.
Naźalost neće biti upamćen u Vojvodini, ničim nije zadužio ovaj klub.
Par golova; gomila zicera promašenih za cc 30 tekmi.
Premalo.
Naźalost neće biti upamćen u Vojvodini, ničim nije zadužio ovaj klub.
Par golova; gomila zicera promašenih za cc 30 tekmi.
Premalo.
Možda je dobar dečko, ali je jako loše odigrao ove poslednje utakmice i jedan od krivaca što smo ispali.
3 milke za njega je fantastična svota, prosto da se zapita čovek gde je ovo društvo otišlo ako takvi vrede toliko para za rezultate koje daju..
3 milke za njega je fantastična svota, prosto da se zapita čovek gde je ovo društvo otišlo ako takvi vrede toliko para za rezultate koje daju..
Ljudi ne daju se tolike pare za igrača od 20 godina zbog njegove igre, već zbog potencijala.
Ja bih razumeo da ovo pišete da Mihailo ima 27-8 godina, ali dečko je mlad ima veliki talenat i igra na deficitarnoj poziciji u današnjem fudbalu.
Baš to što se našao u toliko šansi je jako dobra stvar. Ako se bude dobro razvijao i radio na završnici, svetla budućnost je pred njim.
Drago mi je što je otišao u Englesku, verujem da će napraviti odličnu karijeru.
Srećno Mihailo!
Ja bih razumeo da ovo pišete da Mihailo ima 27-8 godina, ali dečko je mlad ima veliki talenat i igra na deficitarnoj poziciji u današnjem fudbalu.
Baš to što se našao u toliko šansi je jako dobra stvar. Ako se bude dobro razvijao i radio na završnici, svetla budućnost je pred njim.
Drago mi je što je otišao u Englesku, verujem da će napraviti odličnu karijeru.
Srećno Mihailo!
U realnosti ovako stoje stvari.
Momak je otišao iz Vojvodine, nikakav trag nije ostavio.
Mlad, da pa šta? Šta ima Vojvodina od njega, te 3M.
Pa da je pogodio neku od šansi danas bi igrali Ligu Konferencije i imali te 3M kroz takmičenje.
Šta imamo ako proradi u Milvolu? Završi u Liverpulu. Ništa.
Šta bi se desilo da je sedeo na klupi i gledao kako neki kvalitetan napadač pogađa ono što je on promašivao i odveo Vošu u Evropu.
Bukvalno me baš briga za njega. Emocija nula.
Momak je otišao iz Vojvodine, nikakav trag nije ostavio.
Mlad, da pa šta? Šta ima Vojvodina od njega, te 3M.
Pa da je pogodio neku od šansi danas bi igrali Ligu Konferencije i imali te 3M kroz takmičenje.
Šta imamo ako proradi u Milvolu? Završi u Liverpulu. Ništa.
Šta bi se desilo da je sedeo na klupi i gledao kako neki kvalitetan napadač pogađa ono što je on promašivao i odveo Vošu u Evropu.
Bukvalno me baš briga za njega. Emocija nula.
Drzim fige da se ostvari transfer.Prevarili smo nekoga ako dobijemo ove pare, pa i na rate.Mihajlu sve najbolje u daljoj karijeri
Spica pa i 2 pod moranje
Spica pa i 2 pod moranje
Last edited by Danilo on Wed Aug 28, 2024 10:51 pm, edited 1 time in total.
Mihailo, neka ti je sa srećom!
Ja sam od onih kojima je žao i koji je bio spreman da mu pruži šansu i celu sledeću sezonu. Mislim da je odličan igrač za svoje godine i da veoma zrelo deluje na terenu. Prošle sezone je bio izrazito uspešan u procentu realizovanih šansi. Ove je to bilo dosta slabije, ali sam mišljenja da mu naša postavka igre nije išla na ruku. Konstantno se rvao sa 2-3 odbrambena igrača, ogromnu većinu vazdušnih duela je dobijao, ali nije imao ko to da isprati i oplodi.
Nadam se da će se jednog dana vratiti u našu Vošu!
p.s. Forumašima savetujem da zavire u oproštajne reči bivšeg trenera i njegovog pomoćnika i pogledaju kako bi se trebalo oprostiti od nekog na lep način. Pogotovo ako taj neko nije svojim postupcima izazivao sukobe.
Ja sam od onih kojima je žao i koji je bio spreman da mu pruži šansu i celu sledeću sezonu. Mislim da je odličan igrač za svoje godine i da veoma zrelo deluje na terenu. Prošle sezone je bio izrazito uspešan u procentu realizovanih šansi. Ove je to bilo dosta slabije, ali sam mišljenja da mu naša postavka igre nije išla na ruku. Konstantno se rvao sa 2-3 odbrambena igrača, ogromnu većinu vazdušnih duela je dobijao, ali nije imao ko to da isprati i oplodi.
Nadam se da će se jednog dana vratiti u našu Vošu!
p.s. Forumašima savetujem da zavire u oproštajne reči bivšeg trenera i njegovog pomoćnika i pogledaju kako bi se trebalo oprostiti od nekog na lep način. Pogotovo ako taj neko nije svojim postupcima izazivao sukobe.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
Koja smo mi smejurija od kluba, nemam reči.Iako sve znam i sve mi jasno, nekako se uvek iznenadim ljudskom glupošću.
Prvenstvo počelo uveliko, a mi rasprodajemo.U fazonu dobro je da se neko interesuje pa brže bolje uvali.
Prvenstvo počelo uveliko, a mi rasprodajemo.U fazonu dobro je da se neko interesuje pa brže bolje uvali.
-
Solidna prodaja,ne bas dobar klub za Ivanovica
prodati i onog Radulovica
Za 5 miliona,svasta moze da se dovede.....
Dovesti jednog igraca u odbrani,dva u vezi,dva u napadu
Vratiti Danila Mitrovic 2001,ili dovesti Andreja Djurica 2003 ili Cestica 2001
Dejan Tetek 2002 za simbolican novac DM i moze da da pokrije defanzivne pozicije
vezni,racunam i krila
Vidosavljevic 2001 za 1 mil,
Knezevica 2003 ili Djakovca 1997 ili Stanica 2001 ili Adesinu 2004 , 1mil dati za jednog od njih njih cetvorice
Mladenovic 2005 (besplatan bonus,STRasan igrac)
Alexi Pitu 2002,besplatno krilo,zamena za Radulovica
Matija Marsenic 2005 Bayer Leverkuzen,simbolicno obestecenje,Srbin iz CG
NIkola Vukic 2004 iz UAE,ne igra tamo
NIkola Jojic 2003,ne igra u Stouku
napad
Napadac:
Obavezno Borovina prebaciti u prvi tim
izbeci Drmica ima problema sa povredama i u godinama je.
Probati dovesti Luka Jovanovic 2005 iz Adelaide....za nekih 2mil
besplatno Pesica ili Despotovica ili cak Saponjica,za iskustvo...
Bojan Radulovic 1999 iz Hadersfilda,
prodati i onog Radulovica
Za 5 miliona,svasta moze da se dovede.....
Dovesti jednog igraca u odbrani,dva u vezi,dva u napadu
Vratiti Danila Mitrovic 2001,ili dovesti Andreja Djurica 2003 ili Cestica 2001
Dejan Tetek 2002 za simbolican novac DM i moze da da pokrije defanzivne pozicije
vezni,racunam i krila
Vidosavljevic 2001 za 1 mil,
Knezevica 2003 ili Djakovca 1997 ili Stanica 2001 ili Adesinu 2004 , 1mil dati za jednog od njih njih cetvorice
Mladenovic 2005 (besplatan bonus,STRasan igrac)
Alexi Pitu 2002,besplatno krilo,zamena za Radulovica
Matija Marsenic 2005 Bayer Leverkuzen,simbolicno obestecenje,Srbin iz CG
NIkola Vukic 2004 iz UAE,ne igra tamo
NIkola Jojic 2003,ne igra u Stouku
napad
Napadac:
Obavezno Borovina prebaciti u prvi tim
izbeci Drmica ima problema sa povredama i u godinama je.
Probati dovesti Luka Jovanovic 2005 iz Adelaide....za nekih 2mil
besplatno Pesica ili Despotovica ili cak Saponjica,za iskustvo...
Bojan Radulovic 1999 iz Hadersfilda,
- Mare_Liman
@denialalner
Батали ФМ брате
Батали ФМ брате

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Stvarno ovo je već previše maštarenja.
Odrasli smo ljudi, a ovo je valjda ozbiljan forum.
Odrasli smo ljudi, a ovo je valjda ozbiljan forum.
Ne znam sto ozbiljno shvatate odma Nick registrovan pre 10 dana,17 postova, daje covek 2 miliona, cekaj, dva miliona eura, za Luku Jovanovica(2005 godiste) tu vec prestajem da ozbiljno shvatam taj Nick za ubuduce, ako me razumete.
P.S .. Voleo bih da se uvede na forum opcija na komentar like\dislike ali da mogu da stavljaju ljudi koji imaju preko 100 postova ili 500, ili koji su registrovani vise godina primer dajem, nek razradi to administracija(zbog dovodjenja botova pricam itd ne bi smelo\moglo da neko ima pravo tek tako da lupa, znate zbog cega vam pricam) kako bi moglo, ako uopste zeli neko,mozda bi se malo ,, razbistrio forum od cudnovatih upisa svaki dan.
Pre par godina zamalo da nam se ugasi forum zbog slabe aktivnosti, je*es mi mater, voleo bi da se vrati to vreme,taj nivo upisa i ti nickovi pre svega iza tih upisa, ovo danas sto citamo ovde je, u 90% slucajeva gledaoci informera,trolovi namerni, itd itd, mozda je vreme za malu reorganizaciju foruma ?