Savcic Luka wrote: ↑Sat Aug 31, 2024 7:44 pm
Genijalno je kako se pojavi “proverena” informacija da je UN rušio svlačionicu i svi odjednom krive njega za sve. Verovatno je UN radio po direktivi Mandarića kako bi oterao Bandovića, a da bi doveo svoju kombinaciju. Zašto UN? Pa realno nije ništa prilazao i često je prozivan ovde i to prozivan sa razlogom. Eto Boža se zajebao da računa na njega, a on njemu u ledja. Sad će UN da zablista i sve će mu biti bolje.
Zbiljiću, pod kojim nalogom pišeš??
+1
I ja iskreno ne verujem u tu priču, generalno slabo igra ali to nije nešto što treba da se pretvori u priče na nivou rekla kazala.
Igrač koji je proživeo u karijeri što je proživeo i dobio priliku od našeg kluba da se opet bavi sportom koji voli i to profesionalno ne verujem da bi uradio tako nešto.
Svi mi kao ljudi smo sujetni neko manje, neko više i sigurno je bilo tu unutar igrača ovakvih ili onakvih komentara ali da je bilo ko rušio svlačionicu pojedinačno je notorna glupost i ja odbijam da u to poverujem.
Ako je i rušena svlačionica to nije od strane jednog pojedinca već od grupe.
Što se tiče Zbiljića iskreno ne verujem da on potura ovu priču niti bih da upirem prstom u bilo kog forumaša ali i ako se potura neka priča onda je to kroz neki drugi kanal, bar sam kroz ovaj aktuelni mandat ljudi i neke informacije do kojih sam dolazio to mogao da shvatim
Na Zbiljićevom mestu bih dobro pročistio sportski sektor ili će mu isti doći “glave” odnosno pozicije na vrhu kluba, navijači više nemaju strpljenja, igrački kadar nije uopšte loš ali smene trenera su pokazale da ne leži problem samo u tom delu sportskog sektora, pa neka se zapitaju mnogi pani sam Zbiljić.