Mi koji informacije nalazimo putem medija i neposrednog uvida posećujući utakmice voljenog tima, ili makar gledajući TV prenose, mi smo navijači i kao takvi pišemo na forumu navijača Vojvodine. Imamo pravo na lične stavove i promašaje,i gotovo uvek preuzimamo odgovornost za napisano.
Ono koji sakriveni iza niknejmova prenose insajderske informacije su predstavnici interesnih grupa i pojedinaca i ovde su najčešće da bi muljali i bacali prašinu u oči. Kada se ustanovi da su informacije bile lažne treba ih odmah banovati, a ne još da mi ovde izigravaju uvređene strine što ih prozivamo. Ja sam, primećujete, u konfliktu samo sa ovim forumašima i bez uvrede biću i dalje. Nema razlike između onih koji pišu na Mozzartu i ovih naših i siguran sam da su to sve isti ljudi, čak i da ovde imaju po više naloga, da ih sada poimence na nabrajam, znamo svi koji su.
Turija wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 11:09 am
Mozda je i bilo neslaganja sa Bandovicevim nacinom vodjenja poslednjih utakmica i da je UN, kao tehnicki i kreativno jedan od boljih igraca u timu, mozda dosao u razmimoilazenje sa trenerovom koncepcijom igre i odabirom igraca? Verovatno je i rekao nesto, tim povodom, i verovatno bio u pravu - prema poslednjim rezultatima Vose?
Mislim da su, ne računajući Serija, najbolje tehnički potkovani izdanci Vošine, Zvezdine i Partizanove škole: UN, Radulović, Ivanović, Zukić, Poletanović...
Što se konflikta u svlačionici tiče, setimo se samo kada je Korać došao, morao je da presedi nekoliko utakmica na klupi,nčekajući šansu, a Sičenđe je odmah sletevši iz aviona zaigrao i to protiv Ajaksa. Da li je Dunster podelio pravdu na taj način? Ako ga je posle Korać prvi sabotirao, i neka je. Drugi, Radulović koji je uz Zukića bio najkonkretniji igrač prošle sezone, da greje klupu Deleu? Treće, a zapravo prvo, Lazar Jovanović koji je dao gol za prekid naše crne serije i ostanak Bandovića na klupi u nastavku sezone ne dobija pravu, i po slovu ugovora obavezujuću šansu. Da li je i to bilo rešenje za mir u kući? Bandovića je trebalo odmah oterati čim je skinuo kapitensku traku Zuki. Traka na ruci Malbašića, Vukanovića i Njegoša, da li i to gradi mir u svlačionici i na terenu? Daleko mu lepa kuća.
Napisao sam nedavno da treba redukovati broj Beograđana i cigana u našem dresu i imaćemo manje bezobrazluka. Sva sranja dolaze od njih, a ne od izdanaka naše škole.
(EDIT. Oprostite na pravopisnim greškama, valjda sam uspeo sve ispravim)