Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Savcic Luka

Re: Transferi

Post by Savcic Luka »

Uvek sa tobom wrote: Sun Sep 01, 2024 10:04 am Није ми јасно да се овде константно нападају људи који имају неке информације из клуба и деле их са нама. Јел могуће да немамо толко бар поштовања сви су одма Збиљићеви говорници.
Od kada je iskazivanje sopstvenog mišljenja napad?
Drugo Cane ume vrlo lepo da se izražava da mu ne treba odbrana, ali lepo je pružiti podršku.
Kao treće, bio sam vrlo iskren kada sam rekao da mi je drago što piše.
I poslednje, apsolutno ne tvrdim da je nečiji glasnogovornik. To bi bilo vrlo neumesno sa moje strane. Čoveka na poznajem.
Turija

Post by Turija »

Izgleda da je bio potreban krivac za ovosezonske rezultate, pa se UN nasao u fokusu?
Cinjenica je da je U. Nikolic dao manje od ocekivanog u Vosi, ali da je on uzrok svega loseg, nije da bas stoji.

Mozda je i bilo neslaganja sa Bandovicevim nacinom vodjenja poslednjih utakmica i da je UN, kao tehnicki i kreativno jedan od boljih igraca u timu, mozda dosao u razmimoilazenje sa trenerovom koncepcijom igre i odabirom igraca? Verovatno je i rekao nesto, tim povodom, i verovatno bio u pravu - prema poslednjim rezultatima Vose?

Pa, i mi smo ovde, slicno komentarisali poslednje dogadjaje na terenu i u Klubu. Tako, da nadjeni su krivci: UN i forumasi. I dalje ,,funkcionise" takav recept, vec decenijama, kod dosta navijaca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

@Luka
Ovo je poslednje moje obraćenje na ovu temu jer čini mi se bespotrebnim dalje opterećivanje teme Transferi nekom našom raspravom. Ako smatraš neophodnim da nastavimo s razmenom argumenata (uključujujući i tu ponudu za poslovnu saradnju :mrgreen: ) možemo to preko pp :?
Kad već pominješ Mandarića tačno je da sam pored ostalog pisao o njemu kad je u medijima objavljeno da postoje nesporazumi unutar uprave i da on napušta klub. Pri tome sam, ako se već tako dobro sećaš, naveo da su u pitanju glasine a ne neke pouzdane informacije. Očigledno se nisu baš pokazale kao tačne i ja nemam nikakav problem da to priznam i prihvatim da to nisu bile ozbiljne informacije. Inače, što se tiče Mandarića, njegovog trenutnog statusa i bilo čega drugog nemam baš nikakve podatke pa ga zbog ni ne pominjem već neko vreme. Ako dođem do nečega što bi bilo bar iole pouzdano napisaću to ponovo.
Vezano za UN stvari stoje drugačije i tu je rasplet događaja potvrdio da gde ima dima ima i vatre. Pri tome o pomenutom i njegovom ponašanju imam i još neke "pikanterije" ali ih posebno sada neću navoditi javno.
To što smatraš da bi uz neku priču trebao imenovati i izvore radi relevantnosti je malo neozbiljno jer ja nisam ovde nikada saopštavao bilo šta zvanično ili tome slično nego su to isključivo stvari koje potiču od neformalnih i drugarskih kontakata a ne pada mi na pamet nikoga od tih ljudi dovoditi u neprijatne situacije. Jednostavno rečeno, ponekad (samo) nešto od onoga što čujem napišem ovde a da li ćeš ti ili neko drugi verovati u to ili ne, prepuštam apsolutno vašem izboru.

Na kraju, da imam odgovor na to pitanje kako i "kamo" dalje ja ne bih "gubio vreme" pisanjem na nekom forumu nego verovatno radio nešto drugo i unosnije od ovoga :D
Turija

Post by Turija »

@ Cane
Zasto ti priznajes (unapred) da si pogresio u vezi Mandarica?
Po meni, nista tu jos nije jasno. I njegova izjava i njegov status u Vosi. Sve je to: ,,ni tamo - ni ovamo".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Sun Sep 01, 2024 11:24 am @ Cane
Zasto ti priznajes (unapred) da si pogresio u vezi Mandarica?
Po meni, nista tu jos nije jasno. I njegova izjava i njegov status u Vosi. Sve je to: ,,ni tamo - ni ovamo".
Slažem se.
I meni sve izgleda skroz nejasno i nedefinisano i teško je biti siguran u bilo šta.
S druge strane nije bilo nikakve reakcije drugog dela uprave koja bi išla u prilog onome što sam ja preneo a lično sam očekivao tako nešto ako je osnovano. S obzirom na odsustvo toga i protok vremena deluje mi da to onda izgleda i nije bilo tačno.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Savcic Luka Čini mi se rođače da je standard pokvario ljude :)
Maki

Post by Maki »

Mi koji informacije nalazimo putem medija i neposrednog uvida posećujući utakmice voljenog tima, ili makar gledajući TV prenose, mi smo navijači i kao takvi pišemo na forumu navijača Vojvodine. Imamo pravo na lične stavove i promašaje,i gotovo uvek preuzimamo odgovornost za napisano.

Ono koji sakriveni iza niknejmova prenose insajderske informacije su predstavnici interesnih grupa i pojedinaca i ovde su najčešće da bi muljali i bacali prašinu u oči. Kada se ustanovi da su informacije bile lažne treba ih odmah banovati, a ne još da mi ovde izigravaju uvređene strine što ih prozivamo. Ja sam, primećujete, u konfliktu samo sa ovim forumašima i bez uvrede biću i dalje. Nema razlike između onih koji pišu na Mozzartu i ovih naših i siguran sam da su to sve isti ljudi, čak i da ovde imaju po više naloga, da ih sada poimence na nabrajam, znamo svi koji su.
Turija wrote: Sun Sep 01, 2024 11:09 am Mozda je i bilo neslaganja sa Bandovicevim nacinom vodjenja poslednjih utakmica i da je UN, kao tehnicki i kreativno jedan od boljih igraca u timu, mozda dosao u razmimoilazenje sa trenerovom koncepcijom igre i odabirom igraca? Verovatno je i rekao nesto, tim povodom, i verovatno bio u pravu - prema poslednjim rezultatima Vose?
Mislim da su, ne računajući Serija, najbolje tehnički potkovani izdanci Vošine, Zvezdine i Partizanove škole: UN, Radulović, Ivanović, Zukić, Poletanović...
Što se konflikta u svlačionici tiče, setimo se samo kada je Korać došao, morao je da presedi nekoliko utakmica na klupi,nčekajući šansu, a Sičenđe je odmah sletevši iz aviona zaigrao i to protiv Ajaksa. Da li je Dunster podelio pravdu na taj način? Ako ga je posle Korać prvi sabotirao, i neka je. Drugi, Radulović koji je uz Zukića bio najkonkretniji igrač prošle sezone, da greje klupu Deleu? Treće, a zapravo prvo, Lazar Jovanović koji je dao gol za prekid naše crne serije i ostanak Bandovića na klupi u nastavku sezone ne dobija pravu, i po slovu ugovora obavezujuću šansu. Da li je i to bilo rešenje za mir u kući? Bandovića je trebalo odmah oterati čim je skinuo kapitensku traku Zuki. Traka na ruci Malbašića, Vukanovića i Njegoša, da li i to gradi mir u svlačionici i na terenu? Daleko mu lepa kuća.
Napisao sam nedavno da treba redukovati broj Beograđana i cigana u našem dresu i imaćemo manje bezobrazluka. Sva sranja dolaze od njih, a ne od izdanaka naše škole.
(EDIT. Oprostite na pravopisnim greškama, valjda sam uspeo sve ispravim)
Last edited by Maki on Sun Sep 01, 2024 3:00 pm, edited 6 times in total.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Odlaskom Ivanovića, ukupna vrednost naših igrača na transfermarktu je pala do nivoa da smo trenutno skuplji od Spartaka iz Subotice za nekih 550.000 evra. Od TSCa vredimo 12.8 miliona manje, što iznosi 85% trenutne vrednosti ekipe po tom sajtu(15.125.000). Ruku na srce, nekolicina igrača Spartaka imaju neuobičajeno velike cene. Spartak ima 6 miliona skuplju ekipu od recimo Radničkog iz Kragujevca, što je teško za poverovati. Doduše, velika većina Spartakovih igrača su veoma mladi, pa osim Ubiparipa i Mijića, niko nema više od 28, a i to je samo jedan igrač. Mladost je na ceni na tržištu, a mi sve manje imamo te mladosti.

Doduše, treba i reći da smo na tržištu ovog leta prihodovali više od 5 miliona evra sa 6 prodaja, mada ne znamo za koliko su nas napustili Busnić i Jeličić. Spartak je prihodovao značajno manje, a najskuplji igrači su im i dalje tamo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
kulijana

Post by kulijana »

Savcic Luka wrote: Sat Aug 31, 2024 7:44 pm Genijalno je kako se pojavi “proverena” informacija da je UN rušio svlačionicu i svi odjednom krive njega za sve. Verovatno je UN radio po direktivi Mandarića kako bi oterao Bandovića, a da bi doveo svoju kombinaciju. Zašto UN? Pa realno nije ništa prilazao i često je prozivan ovde i to prozivan sa razlogom. Eto Boža se zajebao da računa na njega, a on njemu u ledja. Sad će UN da zablista i sve će mu biti bolje.

Zbiljiću, pod kojim nalogom pišeš??
Ovaj deo sa Mandaricem i UN je stvarno komican, nismo mi toliko ozbiljni igraci.
Po nekim mojim informacijama UN se stvarno ponasao krajnje neljudski u nekim situacijama i izvor je odredjenih problema. Ja sam prvi bio za njega i u mojim postovima se mogu videti hvalospevi i nadanja da ce proraditi. Odstranjivanje iz tima bar po onome sto znam je logican potez.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Rabba wrote: Sun Sep 01, 2024 2:44 pm a mi sve manje imamo te mladosti.
Imamo mi tu mladost samo se ne koristi,Butrakovic ko da ne postoji,Kovacev pusten za flasu soka i cips,a Borovina je jos mlad ali moze i mora da dobija 20-30 minuta po utakmici.Sukacev kako kazu povredjen.Lazar Velicki moze da dobije sansu ove sezone cuo sam da je dobar,svakako nemamo desnog beka sto da ne.
Maki

Post by Maki »

Ma u redu je, nisam za banovanje bilo koga, sebe prvog, mada umem da zagazim preko granice dobrog ukusa. Administracija foruma je krajnje tolerantna i demokratski dopušta forumsku atmosferu ukrštanja mišljenja. Ovo sam napisao samo da očepim ove što se prenemažu kada im uputiš neku grublju reč, umesto da se izvine što su nas doveli u zabludu svojim insajderskim insinuacijama. Toga je bilo u seriji upisa koji su prethodili mome.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

kulijana wrote: Sun Sep 01, 2024 2:50 pm
Savcic Luka wrote: Sat Aug 31, 2024 7:44 pm Genijalno je kako se pojavi “proverena” informacija da je UN rušio svlačionicu i svi odjednom krive njega za sve. Verovatno je UN radio po direktivi Mandarića kako bi oterao Bandovića, a da bi doveo svoju kombinaciju. Zašto UN? Pa realno nije ništa prilazao i često je prozivan ovde i to prozivan sa razlogom. Eto Boža se zajebao da računa na njega, a on njemu u ledja. Sad će UN da zablista i sve će mu biti bolje.

Ovaj deo sa Mandaricem i UN je stvarno komican, nismo mi toliko ozbiljni igraci.
Po nekim mojim informacijama UN se stvarno ponasao krajnje neljudski u nekim situacijama i izvor je odredjenih problema. Ja sam prvi bio za njega i u mojim postovima se mogu videti hvalospevi i nadanja da ce proraditi. Odstranjivanje iz tima bar po onome sto znam je logican potez.
I treba da bude komičan.
kulijana

Post by kulijana »

Savcic Luka wrote: Sun Sep 01, 2024 6:16 pm

I treba da bude komičan.
Izvinjavam se ako sam promasio sarkazam. U svasta ljudi veruju danas.
Turija

Post by Turija »

kulijana wrote: Sun Sep 01, 2024 6:20 pm
Savcic Luka wrote: Sun Sep 01, 2024 6:16 pm

I treba da bude komičan.
Izvinjavam se ako sam promasio sarkazam. U svasta ljudi veruju danas.
Naravno da veruju, jer se vremenom, ispostavi kao tacno u neverovatno mnogo slucajeva. Manipulacija je napredovala danas koracima od 7 milja sa tehnologijom svih vrsta. Zato se cita izmedju redova i filtrira.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ZBILJIĆ ZA MBS: Verovatno ću u ponedeljak da dam nalog za dovođenje napadača iz Francuske!
Јел мислио на овај понедељак или један од три понедељка?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply