Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

gospodinFKV wrote: Tue Sep 03, 2024 5:18 pm Ne, ne, Venger je bio Bandovic.
Cekam da nas preuzme Lalatovic ponovo. On ce biti Colo Simeone. :pegla:
https://fsvinfo.rs/intervju-dragoljub-z ... mo-titulu/

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ave/444448
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

E jbg, Mozzart onda mora da se odluci. Ili je Rastavac Venger, ili Bandovic. :mrgreen:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Слажем се са Туријом, ако је он пројектован за појачање, боље Боровину истрпети...

Кад се већ зајебавате, Јовићу траже нови клуб, тј да оде на позајмицу, ако је Крунић отишао код циганије мого би и овај до нас на годину дана :mrgreen: , шта фали, циган је, треба да му се оживи каријера, 30 година, идеалан !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rakovac

Post by Rakovac »

Ovaj Borovina ako je dobar, onda će ga ekipa MJ i drug Zbilja prvo prodati pa će tek onda kao Milošević dobiti priliku da odigra par utakmica za prvi tim.
Ili nećemo uopšte imati priliku ni da ga vidimo u prvom timu kao onog centarhalfa što su prodali rusima odmah posle evropskog, mislim da se zove Majstorović.
Danilo

Post by Danilo »

Nije jos za seniore...mozda da debituje...
lazarr

Post by lazarr »

Borovina jeste talenat i gol mašina, ali se mora biti jako oprezan i strpljiv. Ogromna je razlika između omladinskog i seniorskog fudbala, prvenstveno zbog iskustva igrača. Dete od 17 godina ne može da se nosi sa nekim iskusnim namazanim štoperom od 30...
Borovina je u kadetskoj ligi dao 40 golova, u proseku na svaka 53 minuta. Sada je mlađi omladinac i igra mahom protiv godinu dana starijih od sebe i za prva 4 kola još nije postigao gol...
Zato samo strpljivo. Da trenira sa prvim timom i da stiče iskustvo za vreme koje dolazi...
Maki

Post by Maki »

Borovina može svakako da uđe da debituje 5-10 minuta, pa igra u napadu, ne može da pokvari ništa. Isto važi i za ostale omladince. Pola lige ima bonuse od 17 godina, samo Voša ne može da ih baci u vatru, kao da nam svaki bod nešto znači. Sada je baš prilika za klince.
ElMaestro13 wrote: Tue Sep 03, 2024 12:31 pmInače dobronameran savet, cene na TM su apsolutno nerelevantne, pa se ne treba voditi njima. (...) Dakle, nema pravila :)
Ne postoje možda pravila kod TM za naše timove, ali za one iz ozbiljnih liga itekako postoje. Evo, Silas iz Štutgarta na TM vredi 10 milki, a upravo je to i otkupna cena za Zvezdu posle pozajmice, jer ona spada u grupu relevantnih timova. Za sirotinju su aršini drugačiji, logično.
Inače, Zvezda na TM trenutno vredi 78 milki, što je 1/3 ukupne vrednosti naše lige. Dakle, vredi kao i TSC, Partizan i Čuka zajedno, koji čine 1/3 lige, a mi zajedno sa ostalih 11 ekipa vredimo kao Zvezda i ova tri pomenuta tima, dakle 1/3 lige. Mislim da je to realno.
Za čije babe zdravlje mi čuvamo milione profita, nije mi jasno.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Maki wrote: Wed Sep 04, 2024 12:47 pm Za čije babe zdravlje mi čuvamo milione profita, nije mi jasno.
Rekao bih da smo mi naš budžet za transfere spucali u Njegoša, Veličkovića, Delea i Barosa(Ukupno 1.65 miliona evra!?! ) a da su ove prodaje da se nadomesti ta rupa nastala velikim kupovinama. Znači tu budžeta više nema. Verovatno je i debelo prekoračen, jer su se malo zaigrali, misleći da ova "šampionska" ekipa ne može da ne uđe u LK.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Bila bi opravdana tj nadomeštena sa ulaskom u grupe. Nažalost svi se čude postupcima, a bilo je jasno da će doći do rasprodaje ukoliko se ne ostvare grupe. Bilo ko da je poslušao intervju pre MaxBet-a, sam je Zbiljić izjavio koji će biti naredni koraci u zavisnosti od Evrope.

I da, neka se debelo pređe u minus, jer napadača nemamo. Ako misle da mi uđemo opet u top4, mora se naći ne jedan, nego dva napadača sličnog kvaliteta. Vukanović i kad se vrati, pitanje kakav će biti, jer borben jeste ali ipak imati u vidu i njegove godine.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Meni su ovde skakali branioci uprave još mnogo pre ispadanja i povrede Vukanovića kada sam pisao da mi moramo dovesti napadača. Bilo je jasno da će Ivanović biti kad tad prodan jer nemamo koga drugog više da prodamo i da mi sa jednim napadačem ne možemo ništa ni u ligi kamoli Evropi. Tog igrača je trebalo dovesti one minute kada se Aleksa povredio. Ko još ozbiljan čeka odlazak i poslednjeg napadača pa da počne da radi svoj posao?
Io odio Belgrado
Djisa

Post by Djisa »

Red Marquis wrote: Wed Sep 04, 2024 6:12 pm Meni su ovde skakali branioci uprave još mnogo pre ispadanja i povrede Vukanovića kada sam pisao da mi moramo dovesti napadača.
Nebitno sta je napisano, ali ovde je svako poceo da svrstava ljude u botove, sendvicare "branioce uprave" cim se neko ne slozi sa njegovim misljenjem. U principu " ja sam najpametniji, i svi koji ne misle kao ja su glupi i ne zele dobro klubu". Smucio mi se ovaj SNS zargon koje se preneo sad i na ostatak drustva.
Kup je nas!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Djisa wrote: Wed Sep 04, 2024 6:26 pm
Red Marquis wrote: Wed Sep 04, 2024 6:12 pm Meni su ovde skakali branioci uprave još mnogo pre ispadanja i povrede Vukanovića kada sam pisao da mi moramo dovesti napadača.
Nebitno sta je napisano, ali ovde je svako poceo da svrstava ljude u botove, sendvicare "branioce uprave" cim se neko ne slozi sa njegovim misljenjem. U principu " ja sam najpametniji, i svi koji ne misle kao ja su glupi i ne zele dobro klubu". Smucio mi se ovaj SNS zargon koje se preneo sad i na ostatak drustva.
Bitno je itekako šta je i ko rekao. Ima ovde ljudi s kojima se lično ne slažem u 90 odsto stvari pa ne mislim da imaju veze sa upravom. Ima i onih drugih.
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Такође, од завршетка сезоне сам дробио да треба нови шпиц, квалитетан, који гризе за голове, а сви спопали како Михи треба дати шансу, како је он наша 9ка ово оно, имамо и Вукановића, мени је Вукановић изузетно драг, сјајан лик и играч, али није голгетер, остали смо на њима двојици, тако смо и прошли у Европи... Сад тражити шпица што се мене тиче и је тотално бацање времена, пропала ти је сезона, 14. ти си, испасо си из Европе, баш због тога што ниси имао квалитетног нападача и сад га хоћеш, па кога ћеш довести у 14. тим на табели лиге у којој и даље скоро ни једна екипа не игра на свом стадиону, где је потпуно расуло и распад... Тужно, да тужније не може бити
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanina

Post by slanina »

Tajac danima iz uprave o pojačanjima a ja ulazim 5 dnevno da proverim jel ima nešto :evil:
Svi se pojačavaju samo kod nas tišina a najavljena bomba u ponedeljak još :mafia:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Искрено се надам да Перица и Јово нису те бомбе. Не могу доминирати ни у Првој лиги Србије. Толико су квалитетни.

Надам се да се неће по старом добром обичају гледати по Тузима и Никшићу то велико појачање.

И надам се да су многи навијачи Војводине свјесни да ова багра која води клуб не жели добро клубу или блаже речено не зна шта ради. Волио бих да је другачије.
Post Reply