Transferi
Re: Transferi
Meni Mladenovic slabasno izgleda. Ako nije brz i eksplozivan , tesko da cemo profitirati njegovim dolaskom?
I onaj c-for Brazilac, gde taj igra? Na stadionima ekvivalentnim Kabelovom, kako je Minja napisao.
Dok, za tog Afrikanca, da li su dobili odobrenje Generala? Jer, nista bez toga.
I onaj c-for Brazilac, gde taj igra? Na stadionima ekvivalentnim Kabelovom, kako je Minja napisao.
Dok, za tog Afrikanca, da li su dobili odobrenje Generala? Jer, nista bez toga.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kopka me afrikanac, pa me nije mrzelo da malo prođem kroz reprezentacije afričke i mislim da imam kandidata za "afrikanca reprezentativca". Uklapa se u Zbiljićevo nepoznavanje fudbala kroz geografiju, obzirom da je igrač iz belgijskog kluba, a da je prošlu sezonu proveo u Francuskoj, "papirologiju između dva kluba" i okupljanje reprezentacije. Potražite vesti vezane za bratski Borac oko prvog septembra. Naravno, nema uporišta u realnosti, ima i drugih igrača koji se uklapaju u taj opis, ali ovaj mi je prvi favorit od pronađenih.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
@Rabba, a sta je Zbiljic napravio i u OK Vojvodini, ako uporedimo sa Vislavskim na celu Kluba? Ni blizu tog nivoa.
PS
Isto tako i Kostic je precrtao Vislavskog u FK Vojvodini, a da je ostao, imali bi vrhunski marketing. I ovako je, gotovo sve, o Vosi poslednjih decenija od Vikija.
PS
Isto tako i Kostic je precrtao Vislavskog u FK Vojvodini, a da je ostao, imali bi vrhunski marketing. I ovako je, gotovo sve, o Vosi poslednjih decenija od Vikija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Можда нам нису хтели продати Јова Лукића, па смо им онда овог преотели. Јуче сам баш читао да им је пропао тај трансферRabba wrote: ↑Tue Sep 10, 2024 9:34 am Kopka me afrikanac, pa me nije mrzelo da malo prođem kroz reprezentacije afričke i mislim da imam kandidata za "afrikanca reprezentativca". Uklapa se u Zbiljićevo nepoznavanje fudbala kroz geografiju, obzirom da je igrač iz belgijskog kluba, a da je prošlu sezonu proveo u Francuskoj, "papirologiju između dva kluba" i okupljanje reprezentacije. Potražite vesti vezane za bratski Borac oko prvog septembra. Naravno, nema uporišta u realnosti, ima i drugih igrača koji se uklapaju u taj opis, ali ovaj mi je prvi favorit od pronađenih.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ali taj nije trenutno sa reprezentacijom.Rabba wrote: ↑Tue Sep 10, 2024 9:34 am Kopka me afrikanac, pa me nije mrzelo da malo prođem kroz reprezentacije afričke i mislim da imam kandidata za "afrikanca reprezentativca". Uklapa se u Zbiljićevo nepoznavanje fudbala kroz geografiju, obzirom da je igrač iz belgijskog kluba, a da je prošlu sezonu proveo u Francuskoj, "papirologiju između dva kluba" i okupljanje reprezentacije. Potražite vesti vezane za bratski Borac oko prvog septembra. Naravno, nema uporišta u realnosti, ima i drugih igrača koji se uklapaju u taj opis, ali ovaj mi je prvi favorit od pronađenih.
- gospodinFKV
Komentari po netu za ovog decka su toliko jezivi da sam odlucio da napravim pauzu od trovanja, pa cu probati da se mikrodoziram informacijama koje dodju na forum.
Ovaj narod treba da se leci, inace ce nestati.
Sebi smo napravili bas veliki problem prodajom bonusa koji je imao kvalitet za prvi tim (Ivanovica).
To najverovatnije znaci da cemo gledati Radulovica u 11. Sumnjam da cemo napuniti klupu igracima koji kostaju mnogo (Poletanovic, Vukan, Meda), samo da bi nam ovaj mali i Velickovic bili bonusi, a na krilima imali Serija i Delea.
Generalno ''bogat'' prelazni rok, sa vise kreiranih problema no resenja.
Sebi smo napravili bas veliki problem prodajom bonusa koji je imao kvalitet za prvi tim (Ivanovica).
To najverovatnije znaci da cemo gledati Radulovica u 11. Sumnjam da cemo napuniti klupu igracima koji kostaju mnogo (Poletanovic, Vukan, Meda), samo da bi nam ovaj mali i Velickovic bili bonusi, a na krilima imali Serija i Delea.
Generalno ''bogat'' prelazni rok, sa vise kreiranih problema no resenja.
-
Jovo Lukic na kraju za 400 000 plus bonusi
(nije hteo u Rumuniju,
nije bio zadovoljan platom,
ali da nije prihvatio preselio bi se na tribine)
Tapsoba je bio u Banjaluci,
ali nije zadovoljio....
(nije hteo u Rumuniju,
Tapsoba je bio u Banjaluci,
ali nije zadovoljio....
denialalner wrote: ↑Tue Sep 10, 2024 1:42 pm Jovo Lukic na kraju za 400 000 plus bonusi
(nije hteo u Rumuniju,
Gde je otisao onda
- Deep Purple
To sam baš komentarisao sinoć, dokle ide ovaj narod…gospodinFKV wrote: ↑Tue Sep 10, 2024 12:54 pm Komentari po netu za ovog decka su toliko jezivi da sam odlucio da napravim pauzu od trovanja, pa cu probati da se mikrodoziram informacijama koje dodju na forum.
-
Samo tog "Šestića" nikako da dovedu ...Minja wrote: ↑Tue Sep 10, 2024 8:06 pmNa informaciju da dolazi u FKV bukvalno nisam imao nikakav stav. Cak ni da ostavim komentar u prazno. Samo cu podsetiti da nam je iz Nemacke stigao Buda Vujacic i to kao potpuni anonimus. Igrao je tamo par sezona i dosao u Vojvodinu... ostalo je istorija. Nije isto, ali, nemacki fudbal je nemacki fudbal. Mentalitet, odnos, filozofija... Ovo uopste ne mora da bude "promasaj" na duze staze. Videcemo.Deep Purple wrote: ↑Tue Sep 10, 2024 4:12 pmTo sam baš komentarisao sinoć, dokle ide ovaj narod…gospodinFKV wrote: ↑Tue Sep 10, 2024 12:54 pm Komentari po netu za ovog decka su toliko jezivi da sam odlucio da napravim pauzu od trovanja, pa cu probati da se mikrodoziram informacijama koje dodju na forum.
Završavamo li ta pojačanja? Dokle su stigli?
Samo sto nisu danas ili sutra sutra sutra sutra
- Uvek sa tobom
У понедељак Збиља потписује налог

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !