Milan wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 12:44 am
Ček, ček… Možda živim u zabludi, ali zar se prava ne kupuju od UEFA? Ako je Arena otkupila ista, kako može SK da joj uskrati link?
Ti likovi iz Arene i MTS-a su takvo SNS zlo da nemam nikakav problem što ih je neko zajebao, čak i ako je to išlo preko naših ledja. Problem je što RTS i RTV ne pokazuju nikakvo interesovanje za ništa što nije BG dvojac.
Naravno, pod uslovom da ih je neko zajebao, pošto tim ljudima niko normalan ne veruje.
Ono što je u svakom slučaju neophodno je da se neko (Arena, SK, klub ... a možda i svi oni) zvanično oglasi i saopšti zbog čega nije bilo prenosa koji je najavljen od Arene i kluba na zvaničnim stranicama. Mi jednostavno moramo dobiti nedvosmislen odgovor na to pitanje, a onda možemo dalje analizirati šta je u pozadini ove teške sramote.
Устао сам и чекам прво извињење и објашњење клуба и управе ФК Војводина!!!
Ако се сећате мислим у Батино време да је чак клуб платио средства да се реализује пренос на чини ми се РТВ, не могу да се сетим с ким смо играли.
А ови су далеко од Бате...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Овде има толико људи који стварно пишу добро постове.Треба почети објављивање анализа на почетној страни сајта ФКВ.Кад не иде не иде шта није било како треба,кад иде добро да се похвали.Али генерално треба почети да се врши неки медијски притисак на управу и фудбалере.Овај сајт треба да буде истинско гласило навијача Војводине.
Dok sam bio u kadetima Vojvodine, tražila me je Crvena zvezda. Bolje da ne pričam kakve su mi uslove davali. Odbio sam. Ja sam Vošino dete, znam šta mi je taj klub sve dao i meni je oduvek bila želja da zaigram za prvi tim. Imao sam ponude i posle, ali ni tad nisam hteo da odem. Razlog je bio jednostavan - nisam imao dovoljno utakmica u nogama. Da sam mlađi otišao u inostranstvo, vrlo brzo bih se vratio u domaće prvenstvo".
Dok sam bio u kadetima Vojvodine, tražila me je Crvena zvezda. Bolje da ne pričam kakve su mi uslove davali. Odbio sam. Ja sam Vošino dete, znam šta mi je taj klub sve dao i meni je oduvek bila želja da zaigram za prvi tim. Imao sam ponude i posle, ali ni tad nisam hteo da odem. Razlog je bio jednostavan - nisam imao dovoljno utakmica u nogama. Da sam mlađi otišao u inostranstvo, vrlo brzo bih se vratio u domaće prvenstvo".
објава је окачена у топику ''где су, шта раде?''.
А ја још размишљам где да поставим.
Нисам се сетио тог топика, тамо се више осврнем на учинак играча.
Да занемаримо од кога потиче предлог, јее политици овде није место, занима ме мишљење о самом предлогу. За неке је персона нон грата, за неке легенда клуба.
Narodna stranka: Siniša Mihajlović da dobije spomenik u Novom Sadu
Siguran sam da će neko ovo na kraju progurati i to bi bila velika sramota! Da ne ulazim u to šta mislim o njemu kao čoveku, šta mislim o njemu kao izdajici ovog kluba, već samo da pomislim da niko od velikana ovog kluba nije ispoštovan, već su dobili jednu bisticu, šatro plato... Gospodu zaboravljamo, a džibere uzdižemo. Eto, u najkraćim crtama šta mislim o predlogu. Sere mi se...
Milan wrote: ↑Wed Sep 18, 2024 3:24 pm
Siguran sam da će neko ovo na kraju progurati i to bi bila velika sramota! Da ne ulazim u to šta mislim o njemu kao čoveku, šta mislim o njemu kao izdajici ovog kluba, već samo da pomislim da niko od velikana ovog kluba nije ispoštovan, već su dobili jednu bisticu, šatro plato... Gospodu zaboravljamo, a džibere uzdižemo. Eto, u najkraćim crtama šta mislim o predlogu. Sere mi se...
Mislim da ne gajim istu emociju prema Siniši kao Milan, ali se u potpunosti slažem sa njegovim mišljenjem o predlogu.
Niti ga je zanimala Vojvodina, niti je bio navijac Vojvodine. Bio je samo igrac Sampionske Vojvodine, kao i svi ostali1989.
Daleko je to od legende. To sto je napravio karijeru u Italiji, nema nikakve veze sa Vojvodinom.
Pravim legendama, neprimetna bistica ili ni to. Cak ne mogu da dobiju ni tribinu na Stadionu Vojvodine.
Na kraju ce oni to i uraditi, dobice spomenik, ali covek nije osecao ni pripadnost Vosi, ni Novom Sadu. Pripadao je rivalskom protivnickom klubu. Isto kao i ovi sto ce mu podici spomenik.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan wrote: ↑Wed Sep 18, 2024 3:24 pm
Ne bih ništa dodao.
Cigani će da dignu ciganu spomenik.