10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)
Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N), subota 20h (RTV 1)
Извините али каже се шутира, а не шута. А ови дебили да се носе у три пичке материне заједно са тренером, одлазим више их не пратим макар освојили титулу, бар ове сезоне.Јебо вам пас матер лузерску, дај онда клинце, терај ове све у курац, па нека испаднемо из лиге, али бар знамо зашто смо испали, ово је тешко свирање курца.
Nema veze dali je naleteo ili ne da je naleteo na našeg druga stvar imaš milion takvih situacija u ligi 5 mrzime da tražim sada dali bi ovo svirao blizancima u 95?Deep Purple wrote: ↑Sat Sep 28, 2024 10:03 pmDaj Fare ne zezaj, kakav faul. Rosić udario u njihovog igrača.
Tarantino gleda u pod kada njegove filmove uporedi sa ovim večeras.
- Uvek sa tobom
Царевићу врати се...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Grbavica.021*
- Mare_Liman
Каква утакмица... Једино лепо данас је кад је кренуло на 3:2 са целим западом у Европи има један град, а Нишлија добаци "Ово што ви имате тренунто ми ни упола немамо у Нишу" ... Од очаја до сјаја, па опет очај... Њихов пенал који смо ми сами направили, па промашен пенал, па гол из корнера који нисмо дали не памтим, преокрет у 90.ом, запад у трансу, до примљеног гола у 96. минуту... Турбулентно... Чекамо среду
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
- Neizlecivi
Bojim se da otvorim i pogledam snimak
Kakva ludnica, kakav klasican slaninarski kiks. Od penala njihovog, naseg... Generalno su fizicki jaci i na to su izneli ovaj bod. Osim toga, mislim da smo mi vise zasluzili.
Ubi nas drugi bonus i to sto Radulovic ima zakucano mesto u timu. Skroz je van forme i mnogo davi igru, gresi i nikakvu veliku korist ne donosi. Takodje sam utiska da nam najvise od svega fali Vukanovic, jer je istinski bio lider. Sam Bog zna kako smo uspeli da preokrenemo na 3:2, jer zelja je postojala, ali su se razleteli kao muve vez glave.
Ispravite u sredu i udjite u neki kontinuitet... Jebemliga.

Kakva ludnica, kakav klasican slaninarski kiks. Od penala njihovog, naseg... Generalno su fizicki jaci i na to su izneli ovaj bod. Osim toga, mislim da smo mi vise zasluzili.
Ubi nas drugi bonus i to sto Radulovic ima zakucano mesto u timu. Skroz je van forme i mnogo davi igru, gresi i nikakvu veliku korist ne donosi. Takodje sam utiska da nam najvise od svega fali Vukanovic, jer je istinski bio lider. Sam Bog zna kako smo uspeli da preokrenemo na 3:2, jer zelja je postojala, ali su se razleteli kao muve vez glave.
Ispravite u sredu i udjite u neki kontinuitet... Jebemliga.
Možda je do mene ali sledeću utakmicu bi voleo da vidim Gočmanca na golu i da ne vidim Radulović među 11 takođe bi čak ostavio malko i Njegoša na klupu nije to onaj igrač od prošle i početka ove sezone Ranđelović totalno neprimetan ali ok tek je došao izašao iz povrede itd. Ključno po meni je da neko razgovara sa igračima ima tu kvaliteta pogotovo za ovu našu ligu ali nešto ne štima neko mora da podvikne
Imamo tim za sam vrh a igra za samo dno tabele. Mnogo toga ne stima. Igraci ne deluju uopste kao tim nego kao grupa individualaca.
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Ah, samo Voša može ovako da se samouništi... Penal nikad viđen na našim stadionima, ili barem ne u poslednjih 30 godina, pa onda tinejdžer odbrani penal našem alfi i omegi, pa izbacivanje Lukasa Barosa te poslednje lopte u korner, gde mu je lopta skliznula sa glave... Ja sam na korneru video faul Jamkama na Popoviću, ali ne snimku uopšte ne deluje kao faul, nisam ni detektovao da se Rosić sudario sa Iveljom. Radulovića su rasturili saigrači. Toliko kenjanja od strane Crnomarkovića, Njegoša, Buteana, čak mu je i Kokanović nešto prigovorio. Na poluvremenu je Radulović trebalo da ostane u svlačionici, a ne Kokanović... Idemo dalje, nije ovo izgledalo loše po kvalitetu, koliko po nespretnosti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Neizlecivi
Posle pregleda snimka, rekao bih 2 greske Rosica. Prva za penal, gde je svestan da je treba dodati Koracu da ovaj izvede i gurne mu je nogom, umesto rukom, i odmah pokazuje sudiji da skrene paznju da nije izveo (sto ovog zabole), a druga je ovaj izlazak za treci gol. Bas blago, rekao bih nije za faul nad golmanom. Dva puta je neiskusno ocekivao da mu sudija svira, odnosno ne svira situacije i oba puta kiksnuo.
Mislio sam da od areninih komentatora nema gorih za Vosu, ali RTV se potrudila, pa sam bio ,,primoran" da vratim program na arenu. Kakvi da su, bar imaju iskustva.
Covek sa RTV je prenosio utakmicu, kao da je slucajno dosao na stadion prvi put ili ga naterali da prenosi ovu utakmicu i izgledalo je da ove igrace vidi prvi put.
Kad se jos komentatori uhvate prepricavanje napisane statistike i podataka, dok akcija tece, muka me hvata.
Covek sa RTV je prenosio utakmicu, kao da je slucajno dosao na stadion prvi put ili ga naterali da prenosi ovu utakmicu i izgledalo je da ove igrace vidi prvi put.
Kad se jos komentatori uhvate prepricavanje napisane statistike i podataka, dok akcija tece, muka me hvata.
Last edited by Turija on Sat Sep 28, 2024 10:49 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Ne mogu da gledam ponovo situaciju i da je analiziram kod penala koji je “napravio” Korać ali sam ubeđen da je pravilo da ako lopta ne napusti peterac izvođenje se ponavlja odnosno igra je aktivna tek kada lipta napisti peterac, u svakom slučaju teška glupost sa naše strane.
Glavu gore Seade.
Glavu gore Seade.
Last edited by Deep Purple on Sat Sep 28, 2024 10:45 pm, edited 1 time in total.
- Forza Voša
Ja licno ne dozivljavam ovu utakmicu kao kiks jer je neverovatno koliko mi ne igramo fudbal. Pristalica sam toga da kada igramo dobro i dodje jedna losa da je treba pobediti kako tako ali ovo danas je ponovo bilo jako lose i jos jedna pobeda u nizu doprinela bi samo laznoj nadi da smo na dobrom putu.
„Hasta la Victoria Siempre!“