Maki wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 4:40 pm
Čovek napisao post o Rijeci i Hajduku, a svi koji odgovaraju se drže Hajduka, ili čak dela napisanog o tom klubu. O primeru Rijeka ni slova. To se zove tačno ono što sam rekao.
Partizan ima svuda navijače pa ga je onomad gledalo svega 1000 ljudi u Lučanima. Da li posluju u plusu? Ne.
Koliko imaju stranaca? Skoro ceo tim, čak i bonus im je stranac. Kakvog su kvaliteta ti stranci? Nikakvog. Čak ni Zvezda nema dobru posetu bez obzira na ulaganja. Koliko TSC ima stranaca, a kako posluje? Njima je čak i poseta odlična u odnosu na veličinu mesta, a lokalni su klub.
Pa Rijeka je identican primer kao Split, a i Osijek, samo mozda manje tifo, i to sto se niko nije osvrnuo nije zato sto nam nesto ne odgovara, vec zato sto princip isti. I Rijeka ima nekoliko stranaca, a pritom ne racunam zemlje bivse Jugoslavije. Imali su ih i kad su titulu uzeli, a u toj sampionskoj ekipi, osim Prskala, niko od nosilaca nije bio dete Rijeke. Imali su par momaka iz Hrvatske i par momaka na dvojnom drzavljanstvu. Sta su uradili posle?
Isti taj partizan je u protokolu protiv nas u finalu kupa imao 4 stranca i samo 3 svoja deteta, pa je imao pun stadion. Sad ih je u Lucanima u protokolu imao 7, uz 3 svoja deteta opet.
Te dve stvari veze nemaju jedna s drugom. Sigurno ne u toj meri kako se predstavlja u ovoj tezi.
Rezultati! Samo i iskljucivo rezultati! Zvezda je dostigla svoj plafon u ovoj rupcagi od lige. Prejaki za ovu ligu, preslabi za LS, ali im ne odgovara da liga raste sa njima, jer im to ugrozava ovu tiraniju koju su uspostavili. I samim cigusima je dosadilo da dolaze i gledaju domacu ligu, jer je sve obesmisljeno zarad neraskidive veze mitomanije ekonomskog tigra i njegove ljubimice. Dokle god je tako, poseta nece biti bolja, imali mi 11 klinaca u ekipi ili 11 stranaca. Moze samo biti gora, kada sasecemo sve sto valja, jer je boze moj strano ili im je broj nenovosadskih krvnih zrnaca prevelik, pa krenu da nas gruvaju svi redom, kao onda kad je to Krivokapic pokusao. Isto je i za crne. Uostalom, videces i sam za par nedelja, kad se u partizanu nesto promeni, pa kad pocnu da se vracaju na stadion svi. I dalje ce imati 7 stranaca, nanizace par dobrih rezultata, a atmosfera oko kluba ce se promeniti.
Raspravljate ovde o jednoj vrlo kokoska-jaje situaciji, kao grupa ljudi koja bi da se je*e, ali da im ne udje eventualno. Da, mi imamo talentovanu decu, koju niko zivi ne zeli da istrpi. Cak ni ovi kojima su puna usta nase dece. Da, takodje, ti stranci su nuzno zlo, jer da nam nije Serija, ku*ac bismo i u prvih 5 bili.