Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Prvi tim

Post by CRD FCV »

Maki wrote: Wed Oct 02, 2024 4:40 pm Čovek napisao post o Rijeci i Hajduku, a svi koji odgovaraju se drže Hajduka, ili čak dela napisanog o tom klubu. O primeru Rijeka ni slova. To se zove tačno ono što sam rekao.

Partizan ima svuda navijače pa ga je onomad gledalo svega 1000 ljudi u Lučanima. Da li posluju u plusu? Ne.
Koliko imaju stranaca? Skoro ceo tim, čak i bonus im je stranac. Kakvog su kvaliteta ti stranci? Nikakvog. Čak ni Zvezda nema dobru posetu bez obzira na ulaganja. Koliko TSC ima stranaca, a kako posluje? Njima je čak i poseta odlična u odnosu na veličinu mesta, a lokalni su klub.
Грешком сам писао о Осијеку уместо о Ријеци али је исти принцип.

Што се тиче црних, ако си прошао скоро тим делом Србије видео си да је цео тај крај, од Чачка до Ужица, ишаран у црвено бело. Мало је тамо упориште црних.
Рецимо њихово је упориште у напем локалу Кула, Врбас, Сивац, Црвенка. Зато на Детелинари видиш да је ишарано Г025. А и примети се доста ВС таблица.
А свакако су они у расулу са хиљаду и једном поделом.

Велики је ово офтопик али да одговорим кад се већ пише.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maki wrote: Wed Oct 02, 2024 4:40 pm Čovek napisao post o Rijeci i Hajduku, a svi koji odgovaraju se drže Hajduka, ili čak dela napisanog o tom klubu. O primeru Rijeka ni slova. To se zove tačno ono što sam rekao.

Partizan ima svuda navijače pa ga je onomad gledalo svega 1000 ljudi u Lučanima. Da li posluju u plusu? Ne.
Koliko imaju stranaca? Skoro ceo tim, čak i bonus im je stranac. Kakvog su kvaliteta ti stranci? Nikakvog. Čak ni Zvezda nema dobru posetu bez obzira na ulaganja. Koliko TSC ima stranaca, a kako posluje? Njima je čak i poseta odlična u odnosu na veličinu mesta, a lokalni su klub.
Pa Rijeka je identican primer kao Split, a i Osijek, samo mozda manje tifo, i to sto se niko nije osvrnuo nije zato sto nam nesto ne odgovara, vec zato sto princip isti. I Rijeka ima nekoliko stranaca, a pritom ne racunam zemlje bivse Jugoslavije. Imali su ih i kad su titulu uzeli, a u toj sampionskoj ekipi, osim Prskala, niko od nosilaca nije bio dete Rijeke. Imali su par momaka iz Hrvatske i par momaka na dvojnom drzavljanstvu. Sta su uradili posle?

Isti taj partizan je u protokolu protiv nas u finalu kupa imao 4 stranca i samo 3 svoja deteta, pa je imao pun stadion. Sad ih je u Lucanima u protokolu imao 7, uz 3 svoja deteta opet.
Te dve stvari veze nemaju jedna s drugom. Sigurno ne u toj meri kako se predstavlja u ovoj tezi.

Rezultati! Samo i iskljucivo rezultati! Zvezda je dostigla svoj plafon u ovoj rupcagi od lige. Prejaki za ovu ligu, preslabi za LS, ali im ne odgovara da liga raste sa njima, jer im to ugrozava ovu tiraniju koju su uspostavili. I samim cigusima je dosadilo da dolaze i gledaju domacu ligu, jer je sve obesmisljeno zarad neraskidive veze mitomanije ekonomskog tigra i njegove ljubimice. Dokle god je tako, poseta nece biti bolja, imali mi 11 klinaca u ekipi ili 11 stranaca. Moze samo biti gora, kada sasecemo sve sto valja, jer je boze moj strano ili im je broj nenovosadskih krvnih zrnaca prevelik, pa krenu da nas gruvaju svi redom, kao onda kad je to Krivokapic pokusao. Isto je i za crne. Uostalom, videces i sam za par nedelja, kad se u partizanu nesto promeni, pa kad pocnu da se vracaju na stadion svi. I dalje ce imati 7 stranaca, nanizace par dobrih rezultata, a atmosfera oko kluba ce se promeniti.

Raspravljate ovde o jednoj vrlo kokoska-jaje situaciji, kao grupa ljudi koja bi da se je*e, ali da im ne udje eventualno. Da, mi imamo talentovanu decu, koju niko zivi ne zeli da istrpi. Cak ni ovi kojima su puna usta nase dece. Da, takodje, ti stranci su nuzno zlo, jer da nam nije Serija, ku*ac bismo i u prvih 5 bili.
denialalner

Post by denialalner »

Tsc je pravi primer u srpskom fudbalu,
pa cak Cukaricki
Privatni su klubovi, moras da zaradis, da bi funkiconisao

A Voša pod Zbiljicem sve vise lici na crvenog blizanca
na mnogo manje nivou,naravno...

Na drzavnim aslama
Natrpan igracki kadar, ozbiljne plate,
previse mladih koji ne igraju i nikakav plan za te mlade igrace,
bonus stranac, trazi se bonus za jos jednog stranca,
Kabel Graficar
O poklanjanju igraca da ne pricam (terzino 0 i procenat)
Treci budzet u zemlji i stalni neki izgovori....
Prosle godine srecom 4ti(uz dobru igru), ali zasluzeno...
I umesto da nadogradis dobru ekipu sa 2 ili 3 igraca,
dovode se na kilo igraci...
rykerfcv

Post by rykerfcv »

CRD FCV wrote: Wed Oct 02, 2024 5:53 pm

Што се тиче црних, ако си прошао скоро тим делом Србије видео си да је цео тај крај, од Чачка до Ужица, ишаран у црвено бело. Мало је тамо упориште црних.
Рецимо њихово је упориште у напем локалу Кула, Врбас, Сивац, Црвенка. Зато на Детелинари видиш да је ишарано Г025. А и примети се доста ВС таблица.
А свакако су они у расулу са хиљаду и једном поделом.

Велики је ово офтопик али да одговорим кад се већ пише.
Juzno od beograda crveni,severno crni, tako je pre bilo sada je sve crveno.Ova mesta sto si spomenuo gore su uglavnom crvena sem Sivca koji je ubedljivo grobarski.Ostalo teska ciganija.
Najveci problem srpskog sporta je upravo to sto ti imas samo 4 grada u kome ne vladaju blizanci(Novi Pazar,Novi Sad,Kragujevac i reci cu Nis).
Sto se tice publike u Srbiji samo rezultati,Hrvatska i BIH su po tome znatno ispred nas.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Hrvatska ima regione koji imaju svuje identitete. Nama služba svesno radi decenijama na tome da se to satre u celoj državi i sad smo svi samo Rim i njegove provincije.
Hrvatskom u različitim regionima vladaju različite partije, Split, Zagreb, Rijeka, Osijek nemaju istu vlast. Mi smo fotokopirani papir u xxx primeraka.
Hrvatska ima ligu odgovarajuću svojoj veličini, a ne da glume da su 10x veći ko mi što radimo sa večito predimenzioniranom Superligom. Imaju više mečeva najboljih timova, veću neizvesnost.
Hrvatska je u EU i još važnije država koja ima ozbiljne reprezentativne rezultate. Njima je lakše da naprave u takvom sistemu pozitvni bilans.

Hajduk će da gledaju imao on 100 ili 0 stranaca jer je to najpopularniji klub tamo. Rijeka takođe, samo na manjem uzorku, ceo grad i Kvarner su njihovi. To će uvek privlačiti i sponzore i održavati publiku.

Sem smanjenja lige, ne vidim ništa šta bi moglo ovde da se preuzme od njih. Tamo klubovi imaju tržišne principe, naše vodi jedna stranka. Zaista je smešno očekivati od SNS da ima neku želju da izgrađuje nekakve identitete u klubovima, da forsiraju decu sa lokala, da se stvaraju neke zdrave priče, kada je to upravo ono protiv čega se oni politički bore od prvog dana. Kao da od hijene očekujete da postane vegan.
Io odio Belgrado
CRD FCV

Post by CRD FCV »

rykerfcv wrote: Wed Oct 02, 2024 6:03 pm
Juzno od beograda crveni,severno crni, tako je pre bilo sada je sve crveno.Ova mesta sto si spomenuo gore su uglavnom crvena sem Sivca koji je ubedljivo grobarski.Ostalo teska ciganija.
Najveci problem srpskog sporta je upravo to sto ti imas samo 4 grada u kome ne vladaju blizanci(Novi Pazar,Novi Sad,Kragujevac i reci cu Nis).
Sto se tice publike u Srbiji samo rezultati,Hrvatska i BIH su po tome znatno ispred nas.
Пролазим редовно на тој релацији последњих пар година, барем толико у тим местима стоји све ишарано од стране црних. Можда то не говори праву причу која је на терену. Остатак места у Бачкој су црвена, осим нас и можда Суботице која је црна.
1892

Post by 1892 »

Poletanović ima iskustvo i tačan pas. To je otprilike to. Fudbal igra penzionerski, sporo bez trčanja, svaki kontakt klecnu mu kolena, padne i traži (dobije) faul. Čak i u situacijama u kojima ima mogućnost da napad nastavi. Motiv nema. Vratio se kući u NS da štipne još koji euro i završava karijeru. Što je najgore od svega - i takav je među boljim igračima od početka sezone.

Još jednom vidimo da kad protivnički treneri taktikom zaustave Serija, mi alternativno rešenje nemamo.

Meda je zakucan na klupu, možda bi ga (u svetlu kikseva defanzivaca) mogli probati na štoperu u tandemu sa Crnomarkovićem koji je najkonstantniji igrač od početka sezone.

Iz ove perspektive ispada da je Aleksa Vukanović energijom i samopouzdanjem bio motor ove ekipe. Od njegove povrede svaka utakmica (i ponede i porazi) je bila potpuno bezmuda.
Come on you Reds!
denialalner

Post by denialalner »

Vladan Vidakovic 1999, dete kluba
bio je slobodan igrac ovo leto,
sjajno je poceo u Novom Pazaru

Mircetic, 2005 Zrenanjinac
i mozda najbolji bonus lige, takodje bio slobodan igrac.

Ova polusezona idealna za Borovinu,
da ulazi kad se juri rezultat
(a uvek se juri)
Ionako bi bio jedini pravi napadac ekipe
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

denialalner wrote: Thu Oct 03, 2024 10:55 am Vladan Vidakovic 1999, dete kluba
bio je slobodan igrac ovo leto,
sjajno je poceo u Novom Pazaru

Mircetic, 2005 Zrenanjinac
i mozda najbolji bonus lige, takodje bio slobodan igrac.

Ova polusezona idealna za Borovinu,
da ulazi kad se juri rezultat
(a uvek se juri)
Ionako bi bio jedini pravi napadac ekipe
Vidaković osim u Spartaku ništa nigde pokazao nije, zato se i vratio u Srbiju. Mirčetiću je odlično u Kragujevcu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
denialalner

Post by denialalner »

i da Medojevic bio cak prosle godine kapiten Ael iz Limasola

i sad odjednom ne moze da igra u ekipi slicnog kvaliteta
gde je dete kluba,nekadasnji kapiten.....
Maki

Post by Maki »

Red Marquis wrote: Wed Oct 02, 2024 6:10 pm Hrvatska ima regione koji imaju svuje identitete. Nama služba svesno radi decenijama na tome da se to satre u celoj državi i sad smo svi samo Rim i njegove provincije.
Hrvatskom u različitim regionima vladaju različite partije, Split, Zagreb, Rijeka, Osijek nemaju istu vlast. Mi smo fotokopirani papir u xxx primeraka.
Hrvatska ima ligu odgovarajuću svojoj veličini, a ne da glume da su 10x veći ko mi što radimo sa večito predimenzioniranom Superligom. Imaju više mečeva najboljih timova, veću neizvesnost.
Hrvatska je u EU i još važnije država koja ima ozbiljne reprezentativne rezultate. Njima je lakše da naprave u takvom sistemu pozitvni bilans.

Hajduk će da gledaju imao on 100 ili 0 stranaca jer je to najpopularniji klub tamo. Rijeka takođe, samo na manjem uzorku, ceo grad i Kvarner su njihovi. To će uvek privlačiti i sponzore i održavati publiku.

Sem smanjenja lige, ne vidim ništa šta bi moglo ovde da se preuzme od njih. Tamo klubovi imaju tržišne principe, naše vodi jedna stranka. Zaista je smešno očekivati od SNS da ima neku želju da izgrađuje nekakve identitete u klubovima, da forsiraju decu sa lokala, da se stvaraju neke zdrave priče, kada je to upravo ono protiv čega se oni politički bore od prvog dana. Kao da od hijene očekujete da postane vegan.
+1
Dobra zapažanja.
VošaNS

Post by VošaNS »

Pošto je jasno da je Marko Poletanović naš najbolji i najkonstantniji fudbaler ove sezone mislim da nazivati ga Preletanovićem, Polutanovićem i ostalim imenima više nema nikakvog smisla.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Jako zurimo sa potpisom ko je najbolji igrac, isto kao sto uprava zuri sa potpisima trenera.
On samo igra standardno penzionerski ( ,,klaj-klaj, uz tarabu"), pa najmanje gresi.
Ono sto je cinjenicno, to je da najbolje izvodi kornere, ali ne moze niko od nasih da pogodi gol glavom, a ni nogom.
Svi igraju na ,,leru" i svi rukovode na ,,leru", pa dobro svima, osim Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

VošaNS wrote: Thu Oct 03, 2024 1:16 pm Pošto je jasno da je Marko Poletanović naš najbolji i najkonstantniji fudbaler ove sezone mislim da nazivati ga Preletanovićem, Polutanovićem i ostalim imenima više nema nikakvog smisla.
Što se mene tiče on može da da sto golova u sezoni i još toliko asistencija, on je za mene zauvek Preletanović, jer bi inače pisao izdajnik kad ga pominjem.
Io odio Belgrado
Rakovac

Post by Rakovac »

Izgleda da je vreme da se smanje očekivanja od ovog igračkog kadra. Nisu nikakve "bombe" ni Sičenji, Baroš , Ranđelović ; Muteanu i kompanija . To su sve, vreme pokazuje, u najboljem slučaju prosečni igrači za ovu ligu. Svi znamo da je Sičenji do dolaska kod nas bio rezerva u Švedskoj, da Baroš nije mogao da igra prvu ligu portugala i da je davan na pozajmice u drugu ligu itd. Pa i Seri čudotvorac dolazi iz druge francuske lige gde baš i nije bio standardan. Pa valjda MJ nije pametniji i vidovitiji od svih tih trenera tamo odakle su ti igrači došli. I to sad postaje sve očiglednije, iz utakmice u utakmicu. Naša "pojačanja" postaju sve više nažalost i predmet sprdnje, ovo što je napravio Sičenji protiv Pazara je nešto najgore što sam video u istoriji naših centarhalfova, delovao mi je kao Vlade Divac na mestu centarhalfa, prvo mu uzme loptu i onda mu da gol kroz noge.
Zato, opustimo se i uživajmo u sredini superlige srbije.
Post Reply