Sjajan ovaj momak ( misilim da se zove Konstantin Mladjenovic), sto pise o Vosi za portal Mozzarta
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Minja wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 12:33 am
Велики Васа Пушибрк. Нисте свесни колико важног бившег играча имате поред себе. Мој велико задовољство је што лично познајем тог човека. Иначе, волим историју, па сам мало "копао" и ископао податак да је директан предак г.Пушибрка, рецимо прадеда (можда грешим) који се исто звао Васа (Пушибрк) радио као професор у новосадској Српсој гимназији. Година је 1869. У једном разговору сам добио податак да је касније био и директор, али то је усмена прича без да сам пронашао документ. Ето, чисто и то да се зна.
Evo i potvrde:
Кроз овај период Гимназију је успешно водио Васа Пушибрк (директор од 1871. године па до 1910. године).
Dopisnik Mozzarta iz Novog Sada, Konstantin Mladenovic, je za mene pravo novinarsko osvezenje, jer momak pise o Vosi sa stavom i licnim pecatom.
Bolji je cak i od Laza, jer se Lazo uzdrzava licnog stava i utiska. Samo mu oni delimicno, i suvise oprezno, provejavaju izmedju redova.
Kolumne ovog momka citam sa velikim zadovoljstvom, jer je objektivno konkretan, a lepo i citljivo pise.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan wrote: ↑Sat Nov 30, 2024 2:34 pm
I njegov prethodnik (ne znam šta se sa njim desilo) je bio odličan.
Ovaj tekst bi trebalo predočiti i upravi kluba...
Mislim da je Aleksandar Milosevic sada dopisnik Maxbeta iz Novog Sada.
Turija wrote: ↑Sat Nov 30, 2024 1:47 pm
Dopisnik Mozzarta iz Novog Sada, Konstantin Mladenovic, je za mene pravo novinarsko osvezenje, jer momak pise o Vosi sa stavom i licnim pecatom.
Bolji je cak i od Laza, jer se Lazo uzdrzava licnog stava i utiska. Samo mu oni delimicno, i suvise oprezno, provejavaju izmedju redova.
Kolumne ovog momka citam sa velikim zadovoljstvom, jer je objektivno konkretan, a lepo i citljivo pise.
Milan wrote: ↑Sun Dec 01, 2024 10:52 pm
Danas sam prebacio malo na Hajduk - Dinamo i primetio kako Dinamovi dresovi po bojama veoma liče na naše rezervne...
Mi imamo isti gostujući dres kao Svonsi. Pisao sam o tome pre izlaska dresova ali nisam hteo da otkrivam klub.