Bez da ulazim u diskusiju i raspravu, Zbiljić je mnogo “moćniji” čovek i mnogo veći faktor od Terzića ne samo u ovoj vlasti nego i u svakoj koja nam nadolazi pre ili kasnije.Radoye wrote: ↑Sat Dec 14, 2024 1:20 amDa moze da bira po svojoj zelji da bude u FK Vojvodini ili u FK drzavno mezimce br.1, sta mislis koje bi od ta dva pre odabrao? Tu je gde je jer ne moze da bude tamo gde hoce (i on i svi njegovi uhlebi) jer su tamo fotelje zauzeli neki mnogo jaci kerovi koji su bolje kotirani kod gazde. To je cinjenica bez obzira na neku teoretsku funkciju u nekoj teoretskoj narednoj vlasti. Kad bi im sef sutra ponudio mesto u UO crvenog blizanca - sta crvenog, cak i crnog - peske bi trcali za Beograd sve se petama u dupe sutajuci.Deep Purple wrote: ↑Fri Dec 13, 2024 12:50 pmNisi ni svestan koliko tu grešiš, koja god vlast da dođe Zbiljić će biti na nekoj svojoj funkciji.Radoye wrote: ↑Fri Dec 13, 2024 1:13 am
Za to su zaduzeni oni drugi crveno-beli iz glavnog grada, tako je reziser podelio uloge. Mi ostali smo samo kulise u igri, i za (u)hleb koga vec treba uhlebiti a nije dovoljno uticajan u hijerarhiji da mu zapadne fotelja u malopre pomenutim drugim crveno-belima.
Razlika između Terzića i Zbiljića je ta da se Terzić bogati preko fudbala a Zbiljić iz drugih branša i poslova pa mu fudbal ne igra ni blizu neki faktor.
Pre svega Zbiljić ne može da vodi zvezdu iz razloga što što nije manipulator i govordžija tog tipa kakav im treba za cigane odnosno za to mesto.
I sam sam za promenu Zbiljića jer ne radi kako treba i donosi pogrešne odlike ali on ne bi odabrao cigane da vodi nikad jer on time ništa ne dobija.