Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Duplof »

Da mogu svima bih stavio +1000 na svaki komentar, ali bih se pre svega se složio sa @N13 (dobrodošao nazad :cheers: ) i pridružujem se bojkotu.

@Slanobarac, ne brini se, to ti je rešeno :deal: :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
CRD FCV

Post by CRD FCV »

О судбини тренера нема много шта размишљати, поздравити се са њим колико сутра ујутро и то објавити.
Такође бих волео да чујем шта је узрок свега, без обзира на то шта је не мења моје мишљење да новог тренера треба да тражимо већ сад.

Отворило нам се да га сменимо без да чекамо неки спортски неуспех.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

N13 wrote: Sat Dec 21, 2024 9:57 pm Nisam se mesecima oglasavao na forumu, nisam planirao i sada, ali moram samo 1 post da napisem.
Zgrozen sam.

Kao neko ko je otisao na preko 80% utakmica Vojvodine poslednjih godina, ukljucujuci i gostovanja, moram da napisem da ukoliko klub do kraja sutrasnjeg dana ne izda zvanicno saopstenje gde ce da navedu:
- Da se izvinjavaju Radnickom za ponasanje svog trenera,
- Da se izvinjavaju Fedji (koliko god da on nije cvecka, klub mora da se javno izvini) za ponasanje svog trenera,
- Da se izvinjavaju novinarima, navijacima i sportskoj javnosti za ponasanje svog trenera i scenu u pres sali,
- Da je Lalatovic bivsi trener,
- Da se napomene da je Vojvodina gospodski klub, i da clanovi kluba koji nisu gospoda nema sta da traze u klubu!

Ja licno vise na stadion otici necu, kao vid mog licnog bojkota, sve dok se sve strukturalno i sistemski ne promeni u ovoj zemlji, savezu i nasem klubu.
Znaci moja sezonska karta ide pod katanac ukoliko se zvanicno saopstenje sa gore navedenim stvarima ne izda u sledeca 24h!

Pozivam i ostale iskrene navijace Vojvodine (kao institucije) da mi se pridruze.

Srecni praznici :cheers:
+1

I da dovedemo Gaćinovića.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

CRD FCV wrote: Sat Dec 21, 2024 11:12 pm О судбини тренера нема много шта размишљати, поздравити се са њим колико сутра ујутро и то објавити.
Такође бих волео да чујем шта је узрок свега, без обзира на то шта је не мења моје мишљење да новог тренера треба да тражимо већ сад.

Отворило нам се да га сменимо без да чекамо неки спортски неуспех.
Uzrok je taj što ga je Feđa pitao "što skačeš onako na nas bez potrebe", zbog one situacije gde je klupa Vojvodine skočila na klupu Kragujevca kad nije izbačena lopta u aut. Inače već tu je Lalatović krenuo sa vređanjem Dudića. Provereno, Dudić nije ni jednu jedinu psovku uputio niti njemu, niti bilo kome iz Vojvodine. Čak je i Radnički izdao saopštenje gde potpuno razdvajaju pojavu Lalatovića i FK Vojvodina, gospodski.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

CRD FCV wrote: Sat Dec 21, 2024 11:12 pm Такође бих волео да чујем шта је узрок свега,
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Potpuno je besmisleno i razmišljati da li mu je i šta Dudić rekao. Savršeno me za to boli ona stvar. Trener našeg kluba se javno ne sme tako primitivno ponašati i tačka.

Moje predvidjanje na dole navedeno:

Kao neko ko je otisao na preko 80% utakmica Vojvodine poslednjih godina, ukljucujuci i gostovanja, moram da napisem da ukoliko klub do kraja sutrasnjeg dana ne izda zvanicno saopstenje gde ce da navedu:

- Da se izvinjavaju Radnickom za ponasanje svog trenera,

Vrlo verovatno da hoće.

- Da se izvinjavaju Fedji (koliko god da on nije cvecka, klub mora da se javno izvini) za ponasanje svog trenera,

Moguće.

- Da se izvinjavaju novinarima, navijacima i sportskoj javnosti za ponasanje svog trenera i scenu u pres sali,

Verovatno

- Da je Lalatovic bivsi trener,

Gotovo nemoguće.

- Da se napomene da je Vojvodina gospodski klub, i da clanovi kluba koji nisu gospoda nema sta da traze u klubu!

Samo prvi deo.

Očekujem i Lalatovićevu konferenciju za štampu gde će pokušati da okaje svoje grehe, ali gde će i nakon kajanja sigurno biti i njegovo čuveno “ali”.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Najkraće rečeno, bez obzira da li je incidentu prethodila neka provokacija s Dudićeve strane i kakva god da je ona eventualno bila, onakvo ponašanje našeg trenera je jednostavno nedopustivo i za svaku osudu. Moralnu, ljudsku i sportsku ali i formalnu sa strane kluba.

Za ono i onakvo ponašanje se moraju snositi konkretne i jasne posledice!
Ukoliko sa zvanične klupske strane izostanu reakcije kakve očekuje ogromna većina navijača FKV to će biti velika sramota za klub i nadam se da oni koji odlučuju neće dozvoliti takvu blamažu.

Treneri dolaze i prolaze ali klub ostaje i na to se mora misliti.

Čekamo na reakciju.
VošaNS

Post by VošaNS »

Srećan rodjendan najuspešnijem treneru u istoriji Vojvodine :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Hteo sam pre ove utakmice da bi ja gospodina trenera lustrirao. Da ne govorimo da su meni njegova pojava i pojave nekih iz uprave nespojivi sa FK Vojvodinom.
Turija

Post by Turija »

A, onomad je pricao kako se promenio, kako se usavrsio, da moze da prica sa Murinjom egal o fudbalu ( samo ne znamo na kom jeziku). Da, usavrsio se ekstra i dokazao je to.

PS
Ponekad sam cak i imao neku trunku razumevanja za njegov temperament, misleci da je iskren ( sto na umu, to na drumu). Medjutim, sada je otklonio i najmanju dilemu te vrste.

Ovaj snimak ce obici svet ( i to sa prevodom i zvezdicama), kako je trener FK Vojvodine komunicirao na pres konferenciji u Srbiji.
Ono sto ce se (za)pamtiti to je: da je sve to rekao trener FK Vojvodine Novi Sad, a ne Nenad Lalatovic.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mogao bi jedan od forumasa sa insajderskim informacijama da ih podeli i ovde, kad je vec podelio na Mozzartu (ako nije u pitanju kradja nicka). :lala:
VošaNS

Post by VošaNS »

gospodinFKV wrote: Sun Dec 22, 2024 5:00 pm Mogao bi jedan od forumasa sa insajderskim informacijama da ih podeli i ovde, kad je vec podelio na Mozzartu (ako nije u pitanju kradja nicka). :lala:
Mislim da bi podelio prvo ovde tu informaciju i nešto me verujem da je tačna. Do sad nikakvo saopštenje nismo videli, a ne smenu Lalatovića...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ЛАЛАТОВИЋ ПОГАЗИО СВЕ ВОШИНЕ КОДЕКСЕ: Дерби Војводина – Раднички 1923 у сенци инцидената после утакмице

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/lal ... 2024-12-22
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

gospodinFKV wrote: Sun Dec 22, 2024 5:00 pm Mogao bi jedan od forumasa sa insajderskim informacijama da ih podeli i ovde, kad je vec podelio na Mozzartu (ako nije u pitanju kradja nicka). :lala:
Jesam ja napisao komentar tamo, ali ono što sam tamo napisao mi nije baš 100% potvrdjeno i to je jedini razlog zbog čega nisam prvo ovde pisao, jer ljude na ovom forumu izuzetno poštujem i kada objavim nešto, želim da bude 100% tačno, kao što sam sastav ekipe objavio tipa 23h pred samu utakmicu. Na mozzartu nekad volim da "zakuvam" i kad mi nije 100% :D Šalu na stranu, imam prilično jake garancije da će biti smenjen, čak je 90% kluba za to, ali nisu svi i to je problem, a uz to dotični gospodin ima ogromnu podršku iz Beograda. Klub se i dalje ne oglašava jer većaju šta da rade, očekujem sutra reakciju i odluku. Čak je i Kragujevčanima obećano da će biti smenjen.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Zahvaljujem! :cheers:
Nadam se da ce se zavrsiti prica sa ovim jednom zasvagda.

Zivo me zanima ko ce ga zameniti (daj boze :beg: ).

Mozda da se Ranko vrati i zavrsi zapoceto? :whistler:

Edit: A je l' se zna na kraju sta je moglo tako da ga izbaci iz takta? I da li je svestan sta je sebi uradio ovim?
Post Reply