Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Uvek sa tobom »

Deep Purple wrote: Sat Jan 11, 2025 9:26 am Nego ne znam da li je neko ispratio šta je uradila Rijeka, mi da smo uradili slično u takvom trenutku mislim da bi se zaratilo :D

Ma kakvo god obeštećenje da je u pitanju.
Пратио сам и по коментарима, нису баш неку фрку направили каква би овде била :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Duplof

Post by Duplof »

Možete ukratko uputiti nas koji nismo u toku? :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Duplof wrote: Sat Jan 11, 2025 12:56 pm Možete ukratko uputiti nas koji nismo u toku? :)
https://jajce-online.com/rijekausred-bo ... iona-eura/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Deep Purple wrote: Sat Jan 11, 2025 9:26 am Nego ne znam da li je neko ispratio šta je uradila Rijeka, mi da smo uradili slično u takvom trenutku mislim da bi se zaratilo :D

Rijeka ce zbog ovoga izgubiti titulu,prodati stub odbrane direktnom konkurentu za titulu je suludo.
Duplof

Post by Duplof »

Uvek sa tobom wrote: Sat Jan 11, 2025 5:31 pm
Duplof wrote: Sat Jan 11, 2025 12:56 pm Možete ukratko uputiti nas koji nismo u toku? :)
https://jajce-online.com/rijekausred-bo ... iona-eura/
Baš neozbiljno. Zanima me šta bi naši teletabisi uradili u tok situaciji, ali verovatno nikad nećemo saznati odgovor.

Hvala na podeljenoj vesti!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote: Sat Jan 11, 2025 6:48 pm Ko zna sta je tacno iza, ali da je normalno, nije. zvezda i dinamo ista prica. Rod rodjeni.
Od otcepljenja Hrvatske Dinamo je bio sampion 25 puta, Hajduk 4, Rijeka i NK Zagreb po 1.

Kod nas crni 16 puta, crveni 15 i Arkanov Obilic jedared. Kod nas su dva drzavna projekta, kod njih je jedan.

A kad se pogleda po godinama kako su osvajane titule crni koji su bliski SPS su uzimali 90-tih i kad se SPS prisljamcio zutima kao koalicioni partner; u medjuvremenu je bilo malo jedan malo drugi, a otkad je na celo drzave zaseo prvi huligan Srbije njemu bliski crveni preuzimaju neprikosnoveni primat.

Kao i ovde sto su svi ostali klubovi samo kulisa (jer samo jedan klub je bitan, i pomalo jos jedan jer bez jakog crnog nema jakog crvenog) tako i u Hrvata svi ostali su tu samo radi privida takmicenja. Izuzetak tu je Hajduk zbog izuzetne regionalne popularnosti ali jbg Dalmacija < ostatak Hrvatske. Pa ce zato i Rijeka i Osijek i svaki drugi tim kome bude naredjeno od gde treba prodati najboljeg igraca Dinamu pa makar formalno bili u borbi za titulu jer sampion moze biti samo jedan i to donosi ogroman novac od Evrope, mnogo veci nego sto su inkasirali ovom prodajom. Ali zna se ko je drzavni projekat i kome te pare sleduju.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Не сумњам да Ријека зна шта ради. Добили су 3 милиона и имају 20% од следећег трансфера а ако се зна да Динамо продаје за више милиона онда им је рачуница сасвим коректна. Ако је он хтео код њих онда су извукли максимум из ситуације.

Довела је Ријека Милета Шкорића као замену, старији је али и прекаљен самим тим. Ништа није сигурно, па ни да ће освојити лигу и играти ЛШ. А можда рачунају да ни не желе да оду тамо и буду топовско месо.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

CRD FCV wrote: Sat Jan 11, 2025 10:01 pm Не сумњам да Ријека зна шта ради. Добили су 3 милиона и имају 20% од следећег трансфера а ако се зна да Динамо продаје за више милиона онда им је рачуница сасвим коректна. Ако је он хтео код њих онда су извукли максимум из ситуације.

Довела је Ријека Милета Шкорића као замену, старији је али и прекаљен самим тим. Ништа није сигурно, па ни да ће освојити лигу и играти ЛШ. А можда рачунају да ни не желе да оду тамо и буду топовско месо.
Sve je to u redu i logički sagledavanje situacije ali da li bi tako pisao da smo mi u sličnoj situaciji prodali Koraća recimo i kao zamenu doveli ne znam recimo Igora Vujačića.

Recimo ubeđen sam da bi kod nas ispalo ratno stanje.
Turija

Post by Turija »

Minja wrote: Sat Jan 11, 2025 10:46 pm
CRD FCV wrote: Sat Jan 11, 2025 10:01 pm Не сумњам да Ријека зна шта ради. Добили су 3 милиона и имају 20% од следећег трансфера а ако се зна да Динамо продаје за више милиона онда им је рачуница сасвим коректна. Ако је он хтео код њих онда су извукли максимум из ситуације.

На овај начин на губитку су само СВИ нединамови навијачи. Ако је тај момак заиста толико добар, онда оправдања нема. Шта је циљ клуба? Да буде фикус? Па то већ јесу. Навијати за овакву Ријеку је спрдња. Људи треба да навијају за тај клуб, да троше новац трудећи се да помогну да клуб буде прави, да се лимитирају тиме што ће тај клуб бити првак сваке двадесете или стодвадесете године, што значи да баш и неће бити пуно славља и радости, и они када имају шансу и када мирише да је то та сезона.... продају момка главном баји и противнику у лиги...

1 Ријека 36
2 Хајдук 36
3 Динамо 29

Како се на хрватском каже Управа напоље? Шта просечног навијача боли .... за то шта је чији интерес? Навијачи имају један једини интерес, да клуб буде први. А то се, ако нису основани 1945. јако ретко догађа.
Bas tako :lala:
Navijaci, koji decenijama daju svoju podrsku, svoje vreme i nerve voljenom klubu i onda ih on tako ,,ispali" u trenutku kada klub ima najvecu sansu da napravi uspeh i veliki iskorak. Polije ih... da ne budem vulgaran i navijaci shvate da Klub nije njihov, vec nekog drugog. Tako se gube, ne samo navijaci, vec i ugled kluba i motiv da gledas njihove utakmice.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Deep Purple wrote: Sat Jan 11, 2025 10:36 pm
Sve je to u redu i logički sagledavanje situacije ali da li bi tako pisao da smo mi u sličnoj situaciji prodali Koraća recimo i kao zamenu doveli ne znam recimo Igora Vujačića.

Recimo ubeđen sam da bi kod nas ispalo ratno stanje.
Био бих огорчен то је сигурно. Не сумњам ни да су навијачи Ријеке, на инстаграму је мали морао да блокира коментаре на једној објави а на другима где је у дресу Динама добро је почашћен.
Мало је и теже поредити нас са њима јер смо ми у борби за треће место а они за титулу.

Имали смо ми већ те ситуације, најскорије Кабић и Јовановић који су нам били будућност или Лазаревић који нам је био стартер.
Када су отишли Вуличевић и Трајковић све заједно са тренером код црних није био неки рат, бар да се ја сећам. А ми тада нисмо ни добили неку накнаду за то. А . Шкулетић ваљда отишао у истом пакету.
Minja wrote: Sat Jan 11, 2025 10:46 pm На овај начин на губитку су само СВИ нединамови навијачи.
Рекао бих да Хајдукови навијачи нису на губитку, напротив. Главни конкурент им је ослабљен. Ријеци тренутно Динамо није главни конкурент него Хајдук, који је тукао Динама у обе утакмице ове сезоне. Тактички се може посматрати да ће можда Динамо сачувати бодове против њих и тиме се Ријека одлепи од Хајдука. Додатно Динамо игра ЛШ и можда неће бити фокусиран на домаћу лигу па проспе још који бод негде.

Управа Ријеке је сасвим сигурно себи овим поставила изузетну замку, ако не узму титулу биће да је то због ове продаје, без обзира на то што нико не гарантује да би је освојили без ње. Тако да само титула им главе чува.

Наравно све ово посматрам тотално објективно, као навијач Ријеке бих имао притисак 200/120 најмање.
Milan

Post by Milan »

Pa i trebalo bi da se zarati. Ovakve poteze ne čine oni kojim je stalo do svog kluba, već izdajnički ološ.
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Minja wrote: Sun Jan 12, 2025 6:21 pm https://nova.rs/vesti/biznis/otkrivamo- ... e-i-vrata/

...за недељно поподне/предвече. Није изненађење, јесте што је публиковано.

Да не патетишем, школа у којој сам недавно био, родитељска дужност, делује ми да вапи за реновирањем. Буквално, све је старо и руинирано. Није уништено, још увек то може... али јесте јадно. Баш јако јадно.

Професионални клубови који врте милионе у трансферима играча и дају лудачке плате истима добијају паре да мењају прозоре... па лебе мекани.
Наша срамота.
Cane

Post by Cane »

Image
Turija

Post by Turija »

Cane wrote: Thu Jan 16, 2025 10:18 am Image
Tako je @Cane!
Uvek treba to znati i ljude podsecati. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote: Thu Jan 16, 2025 10:18 am Image
gde si ovo nasao? jel ima i za ostale klubove?
Kup je nas!
Post Reply