Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lazarr

Re: Pripreme

Post by lazarr »

Mladenović najviše pokazao od "rezervista".
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Једно непопуларно мишљење али Величковић је најнепотребније појачање прошлог лета, уз Младеновића и Сердара мислим да он уопште није потребан поготово за обештећење које је доведен, повреде и остало, но видећемо други део сезоне, Сердар свакако на позајмицу где ће имати сигурне минуте, мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
Слажем се са Туријом, сјајно суђење Пољака, без грешке.
Last edited by Mare_Liman on Thu Jan 16, 2025 5:52 pm, edited 1 time in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Prošlu nisam gledao, ovu od 70 nekog minuta.
Najviše mi se dojmio Mladenović. Kretnjom, brzinom razmišljanja i rešenjima, kao i pregledom igre se prilično ističe.
Snaga u duelu, šut, su mi se činili kao najveći prostor za napredak.
Turija

Post by Turija »

Mladenovic obelezio drugo poluvreme. Depu, najzad, dao gol. Ali tesko mu je da odigra bolje sa mladim igracima. Ozbiljnija ocena bi se mogla dati tek u sastavu sa prvotimcima.
Borovina ima njuh za gol, ali jos uvek nema dovoljnu fiziku za spica.

Lep rezultat za optimizam. Cekamo da vidimo sve ovo sa jacim protivnicima i na celoj utakmici sa samo 5 izmena u sastavu.
Kondiciono ne izgleda lose, ali bez 90+ minuta, ne mozemo pouzdano izvoditi zakljucke. Videlo se u drugom poluvremenu da je Lazar Nikolic izgubio snagu, jer je jedini odigrao celu utakmicu. Realno opravdanje tome je odrzani prepodnevni trening.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Nisam gledao drugo poluvreme, morao na sastanak :mrgreen:
A na osnovu prvog i ovog protivnika čini mi se da Buteanu više leži desni štoper nego desni bek. Od sredine mi se najviše svideo UN, ali generalno čitava sredina u ovoj formaciji mora mnogo bolje da kontroliše utakmicu. Sviđa mi se ideja za 3 štopera.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Inače današnji protivnik nam je pretprošle godine izbacio Osijek iz Evropskih kvalifikacija i odigrao egal sa Apoelom.
Mislim da smo onda prošli Apoel da bi igrali upravo protiv današenjeg rivala, eto fan-fekta.

Ja i dalje verujem da za Ex-yu uslove imamo jako dobar tim i to mislim od starta sezone.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ЊЕГОШ ПЕТРОВИЋ ПРИПРЕМЕ ОЦЕНИО КАО НАЈТЕЖЕ, АЛИ И НАЈКВАЛИТЕТНИЈЕ У КАРИЈЕРИ: Треће место примарни циљ

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/nje ... 2025-01-16
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Лалатовићев паклени систем тренинга: Боље да кукамо сада, него у наставку првенства

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... tva/502261
VošaNS

Post by VošaNS »

Meda napustio pripreme zbog rodjenja deteta.
Čestitke Medo kapitenu :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
fare

Post by fare »

Mare_Liman wrote: Thu Jan 16, 2025 5:46 pm Једно непопуларно мишљење али Величковић је најнепотребније појачање прошлог лета, уз Младеновића и Сердара мислим да он уопште није потребан поготово за обештећење које је доведен, повреде и остало, но видећемо други део сезоне, Сердар свакако на позајмицу где ће имати сигурне минуте, мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
Слажем се са Туријом, сјајно суђење Пољака, без грешке.
Onda ostajemo bez bonusa moramo i na to da mislimo .
Duplof

Post by Duplof »

VošaNS wrote: Thu Jan 16, 2025 8:47 pm Meda napustio pripreme zbog rodjenja deteta.
Čestitke Medo kapitenu :cheers:
Pridružujem se čestitkama! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Milan

Post by Milan »

Da li je neko upućen ko nam je kondicioni na ovim pripremama? Menjali smo ga ili je i dalje onaj rvač?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Milan wrote: Thu Jan 16, 2025 11:58 pm Da li je neko upućen ko nam je kondicioni na ovim pripremama? Menjali smo ga ili je i dalje onaj rvač?
Pre neki dan u izveštaju s priprema se pored ostalog pominjalo da je na terenu s igračima Jovančević. To je taj.
denialalner

Post by denialalner »

Mare_Liman wrote: Thu Jan 16, 2025 5:46 pm
мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
Mladenovic je upravo,zato i dosao u Vojvodinu
po "sigurne" minute,
mladi reprezentativac zemlje

fenomenalan u mladjim kategorijama u nemackoj
(ali tamo i bilo gde u EU,
ako odbijes da igra za njihovu zemlju
nemas vise perspetkivu i vodis se kao strani igrac)

imao je mnogo bolje ponude,jacih liga i ekipa
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

denialalner wrote: Fri Jan 17, 2025 12:23 am
Mare_Liman wrote: Thu Jan 16, 2025 5:46 pm
мада бих ја волео и Младеновића да видим негде до краја сезоне јер тешко да ће добити минуте пре УН-а.
Mladenovic je upravo,zato i dosao u Vojvodinu
po "sigurne" minute,
mladi reprezentativac zemlje

fenomenalan u mladjim kategorijama u nemackoj
(ali tamo i bilo gde u EU,
ako odbijes da igra za njihovu zemlju
nemas vise perspetkivu i vodis se kao strani igrac)

imao je mnogo bolje ponude,jacih liga i ekipa
Знам ја да је дошао по сигурне минуте што је и логично, само џабе кад га од никог није добио, нити ће добити од Лалата, јер Боже мој имамо Уроша Николића, у томе је и проблем...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply