Potpuno validno razmišljanje. Ja sam uvek za opciju gde možemo da ih ugrobarimo. Da smo im Kabića uvalili za jedno 3-3.5 miliona, mislim da niko ne bi digao preterano obrvu. Što se mene tiče, mogu i Serija da dobiju, ali za 10ak miliona plus procente. Vidiš, nigde nisam napisao da te cifre moraju biti realne. Samo treba da im naprave problem.
Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ja, ipak, delim misljenje sa @Milanom, tj. da kapija treba da bude zakljucana, pa neka idu preko plotova i basta.
Novac za koji ce otici, i da stvarano bude uplacen, ne znaci nista za Vosu u ovakvom sistemu i odnosima, gde ne postoji transparentnost tokova novca.
A, vezi onog sto je Rijeka uradila, videcemo na kraju sezone, tj. koliko je bilo dobro.
Novac za koji ce otici, i da stvarano bude uplacen, ne znaci nista za Vosu u ovakvom sistemu i odnosima, gde ne postoji transparentnost tokova novca.
A, vezi onog sto je Rijeka uradila, videcemo na kraju sezone, tj. koliko je bilo dobro.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
U Hr prvenstvu ovo kolo su poraze pretrpele sve tri najbolje plasirane ekipe (Rijeka, Hajduk i Dinamo).
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Sjajno. Samo neka nastavi tako.
Večeras dupli program za sladokusce, od 18:45 TSC - Jagielonija, od 21 Borac - Olimpija
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kakva završnica na poslednjem gradskom derbiju na Gudison parku. Začinjena sa uletanjem i provokacijama, gužvom na kraju... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grbavica.021*
Срећно браћи вечерас! 

- Mare_Liman
+1

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Aj Borac!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Nisam gledao utakmicu, ali moram reći da mi je Gudison park jedan od najlepših stadiona. Šteta što se sele na novi stadion koji će biti jednoličan poput mnogih savremenih zdanja...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
- The Firm 1989
Срећно браћи вечерас, грмеће Градски, грмеће Бања Лука !
Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
Deep Purple wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 1:13 pm+1
A i Everton je mnogo gotivniji od Liverpula… Makar
meni![]()
Upravo si kupio večnu naklonost @gospodinfkv

POŠTO OBRAZ ???!!!
Cvrsti Poljaci, dobro se krecu i dobro stoje u polju.
Bice jako tesko u revansu.
Bice jako tesko u revansu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov