Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
hvylarn

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by hvylarn »

Milan wrote: Fri Dec 13, 2024 11:13 pm Baš ga forsiraju prethodnih dana. Obzirom da apsolutno nisam u priči, je l’ on popularan u tim krugovima?
Ne.
slanobarac

Post by slanobarac »

VošaNS wrote: Fri Dec 13, 2024 10:25 pm
Ja sam imao neku ideju pre par godina da klub angažuje bend sve sa čirlidersicama. Bila bi verovatno veća poseta i bolja zabava.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Go west

Post by Go west »

Ja sam radije za tradicionalne vrednosti :)
torrente

Post by torrente »

Go west wrote: Sat Dec 14, 2024 8:59 pm Ja sam radije za tradicionalne vrednosti :)
taj rad!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Из текста о буџету града за наредну годину
Za projekat Atletske dvorana i stadiona sa infrastrukturom planirano je 11,2 miliona dinara, a namenjeno je za nastavak aktivnosti na pribavljanju projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju stadiona i infrastrukture
Индиректно везано за наш стадион. Да би се нешто и покушало са њим, као уклањање атлетске стазе, прво мора да се направи атлетски стадион.
Брзином којом се све ти одвија неће то бити за барем пет година. Ако и тада и икада.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Nema veze sa nasim stadionom ali zanimljiv video, voleo bi da neko napravi ovakav video kod nas

CRD FCV

Post by CRD FCV »

Wild Srem wrote: Thu Jan 09, 2025 7:54 pm Nema veze sa nasim stadionom ali zanimljiv video, voleo bi da neko napravi ovakav video kod nas

18 фунти за шесту дивизију, ау. Али стадиони су им одлични у нижим лигама, нисам очекивао. Драго ми је да је баш Честер изабрао, први клуб који сам изабрао у Фифи, од последње до премијер лиге догурао.
VošaNS

Post by VošaNS »

Srbija i Albanija su zvanično domaćini EP za mlade 2027. godine. Otvaranje je na Karadjordju, jel to znači da nas čekaju radovi na stadionu ili Karadjordje ispunjava uslove, u to baš sumnjam?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Duplof

Post by Duplof »

Danas wrote: Prvenstvo će biti otvoreno na novosadskom „Karađorđu“, kojem zbog ovog događaja uskoro sledi obimna rekonstrukcija.
Bože, pomozi nam.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

VošaNS wrote: Tue Feb 04, 2025 3:13 pm Srbija i Albanija su zvanično domaćini EP za mlade 2027. godine. Otvaranje je na Karadjordju, jel to znači da nas čekaju radovi na stadionu ili Karadjordje ispunjava uslove, u to baš sumnjam?
Реконструкција стадиона и титула у следећој сезони. :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Направили стадион на води за 50к+ гледалаца, а наши стручњаци не знају (неће) да среде један стадион на земљи.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

A koliko je tek stručnjaka sa ove strane?
Mnogi još nisu prežaliti kućicu kod juga a o dislokaciji stadiona da ne pričamo. Kako pomiriti te dve strane?
Ostaviti kako jeste i tihovanje. I naravno skupljanje bod po bod. Pumpamo :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

slanobarac wrote: Tue Feb 18, 2025 11:27 am Mnogi još nisu prežaliti kućicu kod juga a o dislokaciji stadiona da ne pričamo. Kako pomiriti te dve strane?
Znas kako - s obzirom da su demonstrirali sa nadstresnicom koliko su sposobni neimari a i za juznu tribinu koju je jos Bato napravio na mestu kucice da je jos uvek problematican status sa upotrebnom dozvolom iako se uveliko upotrebljava bolje da nista vise ne diraju na stadionu do daljnjeg, niti da pokusavaju da prave nov negde drugde. Bar do daljnjeg dok se malo ne rascisti korupcija i ne provetri gradjevinski sektor u zemlji da se odvoji zito od kukolja. Ovi bi da im das da naprave balvan i to uspeli da zaseru a ne stadion.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jos kad se desila nesreca, pre nego sto se ispostavilo da ima zrtava, izrazio sam bojazan da ova kriminalna hobotnica bilo sta rekonstruise. Sad stojim iza toga jos vise. Dodje li do rekonstrukcije od strane ovih bolida, druzicemo se Vojvodina i ja preko malih ekrana. Sto je sigurno, sigurno je. :lala:
Post Reply