Ne.
Stadion "Karađorđe"
- slanobarac
Re: Stadion "Karađorđe"
Ja sam imao neku ideju pre par godina da klub angažuje bend sve sa čirlidersicama. Bila bi verovatno veća poseta i bolja zabava.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ja sam radije za tradicionalne vrednosti 

Из текста о буџету града за наредну годину
Брзином којом се све ти одвија неће то бити за барем пет година. Ако и тада и икада.
Индиректно везано за наш стадион. Да би се нешто и покушало са њим, као уклањање атлетске стазе, прво мора да се направи атлетски стадион.Za projekat Atletske dvorana i stadiona sa infrastrukturom planirano je 11,2 miliona dinara, a namenjeno je za nastavak aktivnosti na pribavljanju projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju stadiona i infrastrukture
Брзином којом се све ти одвија неће то бити за барем пет година. Ако и тада и икада.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Nema veze sa nasim stadionom ali zanimljiv video, voleo bi da neko napravi ovakav video kod nas
18 фунти за шесту дивизију, ау. Али стадиони су им одлични у нижим лигама, нисам очекивао. Драго ми је да је баш Честер изабрао, први клуб који сам изабрао у Фифи, од последње до премијер лиге догурао.
Srbija i Albanija su zvanično domaćini EP za mlade 2027. godine. Otvaranje je na Karadjordju, jel to znači da nas čekaju radovi na stadionu ili Karadjordje ispunjava uslove, u to baš sumnjam?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Bože, pomozi nam.Danas wrote: Prvenstvo će biti otvoreno na novosadskom „Karađorđu“, kojem zbog ovog događaja uskoro sledi obimna rekonstrukcija.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
- Uvek sa tobom
Направили стадион на води за 50к+ гледалаца, а наши стручњаци не знају (неће) да среде један стадион на земљи.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- slanobarac
A koliko je tek stručnjaka sa ove strane?
Mnogi još nisu prežaliti kućicu kod juga a o dislokaciji stadiona da ne pričamo. Kako pomiriti te dve strane?
Ostaviti kako jeste i tihovanje. I naravno skupljanje bod po bod. Pumpamo
Mnogi još nisu prežaliti kućicu kod juga a o dislokaciji stadiona da ne pričamo. Kako pomiriti te dve strane?
Ostaviti kako jeste i tihovanje. I naravno skupljanje bod po bod. Pumpamo

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Znas kako - s obzirom da su demonstrirali sa nadstresnicom koliko su sposobni neimari a i za juznu tribinu koju je jos Bato napravio na mestu kucice da je jos uvek problematican status sa upotrebnom dozvolom iako se uveliko upotrebljava bolje da nista vise ne diraju na stadionu do daljnjeg, niti da pokusavaju da prave nov negde drugde. Bar do daljnjeg dok se malo ne rascisti korupcija i ne provetri gradjevinski sektor u zemlji da se odvoji zito od kukolja. Ovi bi da im das da naprave balvan i to uspeli da zaseru a ne stadion.slanobarac wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 11:27 am Mnogi još nisu prežaliti kućicu kod juga a o dislokaciji stadiona da ne pričamo. Kako pomiriti te dve strane?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Jos kad se desila nesreca, pre nego sto se ispostavilo da ima zrtava, izrazio sam bojazan da ova kriminalna hobotnica bilo sta rekonstruise. Sad stojim iza toga jos vise. Dodje li do rekonstrukcije od strane ovih bolida, druzicemo se Vojvodina i ja preko malih ekrana. Sto je sigurno, sigurno je.