26. kolo, VOJVODINA - Spartak 1:3 (0:1)

rykerfcv

Re: 26. kolo, VOJVODINA - Spartak, nedelja 17h

Post by rykerfcv »

Sa tribinom sam zavrsio dok se ne promeni sve.
Ako neko zna neka napise sta je sa deckom koji je prevezen u urgentni :beg:
djoks

Post by djoks »

Milan wrote: Mon Mar 03, 2025 1:16 am Poražavajuće. Ne pamtim da sam se ovako bedno osećao…

15.03. beograd! Pa da bar probamo nešto da promenimo u ovoj truloj državi…
Видимо се! Идем јер је ова секта успела да ми огади клуб за који навијам, спорт који волим, а о другим стварима не вреди ни причати знамо их сви. 15.03. СВИ У БЕОГРАД! Овог пута не зато што игра Воша, већ да би спасили државу, институције, спорт па чак и нашу Вошу од овог што је све само не српско и у духу српског народа!
borrissey

Post by borrissey »

Milan wrote: Mon Mar 03, 2025 1:16 am Poražavajuće. Ne pamtim da sam se ovako bedno osećao…

Ovo, samo i jedino ovo. Sve drugo je sviranje kurcu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

borrissey wrote: Mon Mar 03, 2025 2:49 am

+1
Rakovac

Post by Rakovac »

Deep Purple wrote: Mon Mar 03, 2025 8:08 am
borrissey wrote: Mon Mar 03, 2025 2:49 am

+1
+1
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Šta čoveku bude u glavi,pa da skače drugom po lobanji dok leži? A još taj navija za isti klub…

Neko je ovde postavio godine nastanka i nestanka grupe, a ja bih dodao da i klub možemo, ako ne ugasiti, onda bar staviti na “on hold” do nekih srećnijih vremena.

Потписујем све.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Neizlecivi

Re: 26. kolo, VOJVODINA - Spartak 1:3 (0:1)

Post by Neizlecivi »

Minja wrote: Mon Mar 03, 2025 9:17 am
Neizlecivi wrote: Sun Mar 02, 2025 10:57 pm Zakljucali su istok, da se ne moze IZACI sa istoka?? Panduri kazu javio im je delegat i kaze mi, ako imas nekog iz uprave zovi da proverite... Daj bre.
Mozda je i skroz tacno, ali mi vise deluje da su kapije zakljucane ili zatvorene zbog navijaca Spartaka. Na Istoku je bila grupa organiznovanih navijaca pa je ta tribina zatvorena dok se gosti ne udalje. Nije to toliko neobicno. Neobicno je sto su se locirali na Istok i sto je klub to dozvolio. Na Istoku bude jako mnogo dece. UGROZILI STE I NJIHOVU BEZBEDNOST. HBL VAS ORGANIZOVANI "NAVIJACI"
Moguce da sam sinoc usijane glave lose rezonovao, ali je ovo zaista tako izgledalo. Niti je ovih na istoku bilo 2000, niti je Marinaca bilo 2000. Dovoljno je bilo da se zabrani prolaz ka juznoj tribini.
Ono sto baca takodje sumnju na sve, ako su branili izlaz ljudima, ako je tolika briga bila da ne dodje do sukoba sa gostima, kako su povukli svu zandarmeriju van stadiona i sklonili ih sa staze. Pa 6-7 kornjaca bi sprecilo ovaj sukob. Kapija na istoku ka terenu je otvorena na kraju, cak su se na sever vracali tuda.

Ponovicu, verujem da svi ti magarci imaju putera na glavi, ali bas zbog te dece, mrs van stadiona i ubijajte se zarad vasih nalogodavaca i vlasnika psi obicni.
Vladimir

Post by Vladimir »

Kakve su informacije u vezi dečka koji je povređen?
Телеп
LIMAN

Post by LIMAN »

Vladimir wrote: Mon Mar 03, 2025 9:39 am Kakve su informacije u vezi dečka koji je povređen?
Indikovan je prijem na Odeljenje urgentne hirurgije, odsek za stacionarno lecenje, radi dalje opservacije i lecenja.
Само храбро до нове победе, але...
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Neka stave Drinčića za trenera
hvylarn

Post by hvylarn »

Kao mlađi sam redovno išao na sever da navijam i prestao sam onog dana kad sam prisustvao kad je jedan od naših pretukao drugog našeg jer nije pevao/navijao. Na ovu situaciju isto gledam, da ti svoje sugrađinine vijaš i ubiješ boga u nekom da završi na reanimaciji.

Svi za zatvor.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Neizlecivi wrote: Mon Mar 03, 2025 9:31 am
Neizlecivi wrote: Sun Mar 02, 2025 10:57 pm Zakljucali su istok, da se ne moze IZACI sa istoka?? Panduri kazu javio im je delegat i kaze mi, ako imas nekog iz uprave zovi da proverite... Daj bre.
Mozda je i skroz tacno, ali mi vise deluje da su kapije zakljucane ili zatvorene zbog navijaca Spartaka. Na Istoku je bila grupa organiznovanih navijaca pa je ta tribina zatvorena dok se gosti ne udalje. Nije to toliko neobicno. Neobicno je sto su se locirali na Istok i sto je klub to dozvolio. Na Istoku bude jako mnogo dece. UGROZILI STE I NJIHOVU BEZBEDNOST. HBL VAS ORGANIZOVANI "NAVIJACI"
Moguce da sam sinoc usijane glave lose rezonovao, ali je ovo zaista tako izgledalo. Niti je ovih na istoku bilo 2000, niti je Marinaca bilo 2000. Dovoljno je bilo da se zabrani prolaz ka juznoj tribini.
Ono sto baca takodje sumnju na sve, ako su branili izlaz ljudima, ako je tolika briga bila da ne dodje do sukoba sa gostima, kako su povukli svu zandarmeriju van stadiona i sklonili ih sa staze. Pa 6-7 kornjaca bi sprecilo ovaj sukob. Kapija na istoku ka terenu je otvorena na kraju, cak su se na sever vracali tuda.

Ponovicu, verujem da svi ti magarci imaju putera na glavi, ali bas zbog te dece, mrs van stadiona i ubijajte se zarad vasih nalogodavaca i vlasnika psi obicni.
Da se nadovežem. Nema šanse da je bilo zbog navijača Spartaka.
Da li će neko za vreme utakmice izaći sa stadiona i otići do ispod tribine gostujućih ili će pokušati preko tribina doći do njih?
Ako je zbog gostujućih onda se kapija zatvori na kraju utakmice dok se isti ne udalje ili obrnuto.
Kapija je bila otvorena nakon kraja kada kreće sranje.
Dalje, policija je stajala ispred ulaza od polovine drugog poluvremena skoro do kraja. Kada je krenulo sranje, pogledao sam preko u nadi da će uleteti nije bilo niti jednog pandura.
Ja sam došao na početak drugog i ispred je sa mnom čekala jedna mama koju su deca zvala da im ne daju da izadju. Pandur mi je rekao da imaju takvo naredjenje od uprave i delgata!
U tom momentu je ispred kapije unutra bilo još ljudi koji su hteli da izadju. Cimnuo sam drugara koji je bio unutra, i oni i ti koji su stajali unutra su napravili pritisak da su pustili ljude i tad sam i ja ušao.

I na kraju, ne da se firma (da malo f) vratila kroz kapije istoka nego se lagano preko zapada odšetala. Scena me jako podsetila kada cigani nose zastave u pratnji murije.

Tako da, ja nemam sumnje da je ovo bilo planirano. Jedino što ne znam otkuda i zašto Limanci da se pojave baš sada.
Nadam se da će dečko biti dobro. Ne izbija mi iz glave sve. Novi Sad, klub, grupa je na najnižim vrednosnim granama. Što neko napisa, preci nam se prevrću u grobu.
Milan

Post by Milan »

ssnigd wrote: Mon Mar 03, 2025 2:07 am Najveca mrlja u istoriji ovog kluba i navijaca.

Nisam isao na stadion nekoliko meseci, ni ne nameravam vise, dok se nesto ne promeni u zemlji.
Jako tuzno, jako...
Dodao bih i onaj suzavac pocetkom dvehiljaditih koji je bacen na Mali istok, kada se Firma razracunavala sa preostalim Red Firmom. To nemoj zaboraviti. Neki clanovi RF-a a ja znam da su Slaninari i da su im i roditelji bili Slaninari su i fizicki napadnuti.

Istine radi, a bio sam tad poprilično aktivan, nikada suzavac nije bačen na RF. Oni su ga sami aktivirali na utakmici sa zvezdom misleći da je dimnjak, baš kao što se desilo i nama na velikom jugu neposredno pre toga. Bilo je nekih sukoba na relaciji Firma (uglavnom ekipa iz Centra) i RF, ali je to bilo prilično banalno i neuporedivo sa ovim danas. Ta koegzistencija je dosta dugo sasvim ok funkcionisala.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

Milijardu posto su i oni sami upalili taj suzavac greškom...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Djisa

Post by Djisa »

gospodinFKV wrote: Mon Mar 03, 2025 12:08 am
Cane wrote: Mon Mar 03, 2025 12:04 am Sad u nekim komentarima na 021 pročitah da su ti momci sa istoka ekipa od Bosanca Bosketa.
E, vidis, ja cuo suprotno.
Zato je bitno da se neko zapravo oglasi i kaze, da ne trgujemo ovde poluinformacijama dok reanimiraju osobu izgazenu na nasem stadionu, od strane sopstvenih ''saboraca''.
Nisu poluinformacije, sukob je izmedju zaracenih sns frakcija, tuga, cemer jad!
Kup je nas!
Locked