Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Transferi

Post by Uvek sa tobom »

Rabba wrote: Fri Feb 14, 2025 7:02 pm Nije na pozajmici nego na dvojnoj registraciji. Ono što se meni ne sviđa je da je Inđija u ozbiljnim problemima, jedva su opstali sad na zimu. Otišla im je kompletna ekipa, nešto tipa 15 igrača, pojačali su se samo pozajmicama i nekolicinom igrača iz debelo nižeg ranga takmičenja.
Ово сам баш и ја размишљао, због чега није у ГАТ отишао, они су нам филијала и имају озбиљну екипу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

Verovatno bi u Gatu malo igrao?,
A, ako ce grejati klupu, onda to nema svrhe.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Лука Сердар се придружује Бутраковићу на позајмици у Радничком из Сремске Митровице.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Iako je najavljeno da je Bukinac na dvojnoj u Indjiji, nije bio u protokolu za utakmicu danas
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Poletanović: Otišao sam iz Vojvodine zbog Lalatovića

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/505089

Izgleda da ce na leto i Savicevic u ekipu kod Poletanovica?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Još ćemo početi da ga simpatišemo. :D
POŠTO OBRAZ ???!!!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Kako Urosa Nikolica ne povede tamo...
VošaNS

Post by VošaNS »

Jel u taj paket sa Savićevićem može i UN?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Koliko god zamerili Marku izdaju i odlazak u redove cergara, mora se reci da je on uvek bio disciplinovan i korektan na terenu i van njega dok je nosio dres kluba. Kako ovog, tako mislim i drugih. Ne deluje kao konfliktna osoba.

Kao ni nas trener...

Salim se...

On je djilkos.
askela3009

Post by askela3009 »

Molde dolazi po Serija! Voša na pragu transfera od preko 2.000.000 evra
Kako Mozzart Sport saznaje, norveški Molde već neko vreme pregovara oko transfera Vojvodininog najboljeg igrača Kejleba Zadija Serija. I nada se da će pregovore uspešno privesti kraju do 27. marta kada se završava prelazni rok u Norveškoj.
Molde je spreman da plati nešto iznad 2.000.000 evra fiksno za obeštećenje, uz bonuse koji bi ceo transfer mogli da podignu na oko 2.500.000 evra. Vojvodina je na početku pregovora postavila nešto veću cenu, ali sve ide u smeru da bi konačan dogovor mogao da se postigne za pomenutu cifru u narednim danima.

Sve bolje od boljeg.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/506657
Last edited by askela3009 on Thu Mar 06, 2025 9:19 pm, edited 1 time in total.
Duplof

Post by Duplof »

Čoveku ne mogu zameriti ništa, neka ide ako želi i za džabe, što se mene tiče. Količinu magije koju nam je pokazao nismo davno videli na našem stadionu, a nećemo ni u skorijem periodu. Nismo porasli s njim da bismo ga privoleli na ostanak, za to smo sami krivi...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Duplof wrote: Thu Mar 06, 2025 9:18 pm Čoveku ne mogu zameriti ništa, neka ide ako želi i za džabe, što se mene tiče. Količinu magije koju nam je pokazao nismo davno videli na našem stadionu, a nećemo ni u skorijem periodu. Nismo porasli s njim da bismo ga privoleli na ostanak, za to smo sami krivi...
+1
Hvala magijo, bio si ono zbog čega se dolazi na stadion. Samo da ispravi te bubice koje ima i može da napravi dosta.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Mnogo puta se ta floskula koristi, kako je neki igrač pola tima, a vrlo retko je stvarno i tačna...a ovde je on bio možda i više od toga.
Sve ga razumem, i ne želim mu da ostaje predugo u ovom talogu. Nek igra fudbal u nekom normalnom klubu.
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Red Marquis wrote: Thu Mar 06, 2025 9:31 pm Mnogo puta se ta floskula koristi, kako je neki igrač pola tima, a vrlo retko je stvarno i tačna...a ovde je on bio možda i više od toga.
Sve ga razumem, i ne želim mu da ostaje predugo u ovom talogu. Nek igra fudbal u nekom normalnom klubu.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Iskreno se nadam da će Molde da ga odvede, jer mi je potpuno nejasno kako to već nisu cigani uradili. Doduše, ne bi me iznenadilo da se za sezonu-dve obre na čmarakani. Majstorčina koji je nadmašio Merebašvilija i Alivodića, jedino mi njih dvojica padaju na pamet sa takvim kvalitetima, a da su ofanzivci koji su u poslednjih dve decenije igrali kod nas. Dobro, i mali izdajica iz Jarka, ali nećemo o njemu. A naknadno da dopišem i Abua.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply