Pa dobro i to je nacin da se na stadionu ne vice ono sto nervira vlasti, da se isprazni "do daljnjeg". Pa da se pravimo da je sve u redu i sa nama i izmedju uprave i nas a i sire u drzavi.
Samo je zato i prazan. Boli njih tuki dal je neko stradao i zašto je stradao.
Hm, nemoj nekome slucajno da padne napamet da s vrha Krmenadle stavi nekakve neprimerene transparente tokom prenosa utakmice, ni slucajno!
Mare_Liman wrote: ↑Sun Mar 09, 2025 4:49 pm
Охохо, радује опет играње са 4 и поготово Младеновић у првих 11, ал мислим да је свакако Николић требао остати на клупи, Деле на крило и Романић у шпиц
+1
U principu, to je najbolje sto imamo, osim da je UN na klupi, a Romanic starter.
UN nije odigrao lose, ovih par meceva, pa verovatno zato u prvih 11, ili zbog koncepcije? A, mozda i Romanic vuce neku sitnu povredu, kao Gocmanac? Isto, mozda, to vazi i za Medojevica?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne mozemo da stabilizijemo vezni red i loptu.
Mnogo bolje bi bilo sa tehnicki potkovanijim Romanicem, umesto Delea u spicu. Naravno, ako nije lakse povredjen.
Sicendze dominantan u nasoj odbrani. Samo neka ide na siguricu pri dodavanju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uzasno stopujemo loptu i slabo se krecemo u polju.
Simultanka Serija u napadu, ali bez podrske saigraca.
Moraju uci Medojevic i Romanic, vec na poluvremenu.
Turija wrote: ↑Sun Mar 09, 2025 6:38 pmUzasno stopujemo loptu i slabo se krecemo u polju.
Simultanka Serija u napadu, ali bez podrske saigraca.
Moraju uci Medojevic i Romanic, vec na poluvremenu.
Bold: nista novo.
Dele mi je jos i OK danas, pokusava koliko ume, dosta je odsecen. Ostali pa cak i Seri (koji jedini kod nas zna fudbala) deluju bezvoljno, kao da su puskom naterani da istrce na teren.
Песма са разгласа мислим да је најбоље описао тренутно стање... Стојим у месту, губим време, чекам боље дане, који долазе...
Ко што Миња каже коначно играју фудбал, не може се ни очекивати ништа специјално након 5 дана под Тањгом, да је бледо и безидејно јесте, ал свакако боље него под Тралалатом
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Bez publike, golova, sansi. Sve u vezi Vojvodine mi djeluje veoma mucno! Ipak, ocekujem da cemo nekako postici taj jedan gol i rijesiti utakmicu u nasu korist. Ajde da vidimo i sta ce donjeti izmjene...