27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo 1:0 (0:0)
- Uvek sa tobom
Re: 27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo 1:0 (0:0)
Кокановић је у озбиљном паду форме, треба пробати са Величковићем.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Osim ako ovaj Italijan u stručnom štabu nije sa sobom poneo neku magiju, nastavićemo da gledamo bezidejan fudbal. 6 šuteva ka golu za 90 minuta protiv poslednje ekipe na tabeli…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Просечан сланинар поред ТВ-а током већег дела утакмице :

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Prosecan slaninar celog zivota gledajuci FKV.Mare_Liman wrote: ↑Sun Mar 09, 2025 10:51 pm Просечан сланинар поред ТВ-а током већег дела утакмице :
![]()
Zavidim starijima koji su imali tu privilegiju da gledaju i prisustvuju zlatnom doba,a mi mladji cekamo neko bolje vreme.
Kod Lale su Bukinac i Velickovic bili precrtani.
Jedino pozitivno je sto je Tanjga dao sansu Bukincu pre Djordjevica.
O igri nebi pisao sve je receno... Desna strana ne postoji
Jedino pozitivno je sto je Tanjga dao sansu Bukincu pre Djordjevica.
O igri nebi pisao sve je receno... Desna strana ne postoji
Неко је написао да је и до играча.Него шта да је и до њих! Играју ко кесе плус су убијени су у појам.
Срамота.
Срамота.
I ja bi bio ubijen u pojam da me 4 meseca trenira Lalatović, onda ode pomisliš da će biti bolje pa dođe šezdesetogodišnji dobitant na klupu da te dokrajči. Mogu samo misliti šta se igračima mota po glavi.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Za Bukinca mi je drago što je igrao, ali Veličković po meni do sada nista nije pokazao, deluje kao procenjen igrač.
To sto su igraču ubijeni u pojam je jasno zašto.
Meni je od svega najneverovatnije kako sa ovom katastrofalnom igrom i vrlo slabim rezultatima još uvek realno imamo šanse da budemo treći ili makar igramo neku Evropu, naravno daleko od toga da bi to bilo zasluženo.
Meni je od svega najneverovatnije kako sa ovom katastrofalnom igrom i vrlo slabim rezultatima još uvek realno imamo šanse da budemo treći ili makar igramo neku Evropu, naravno daleko od toga da bi to bilo zasluženo.
Bukinac je poslednju utakmicu za klub odigrao pre 53 nedelje, iliti godinu i nedelju dana.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
+1Salvador wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 2:10 pm Za Bukinca mi je drago što je igrao, ali Veličković po meni do sada nista nije pokazao, deluje kao procenjen igrač.
Liga izjednacena u (ne)kvalitetu. Imamo sansu za Evropu, ali cemo biti, opet, autsajderi, ako ode Seri, ne dovedemo krstenu 10ku, i tehnicki poboljsamo zadnju liniju.
Individualno smo tanki sa loptom i prodornoscu. Uz to, jos su igraci zbunjeni sa taktikama. Zato i ne igraju kolektivno, vec kako se ko snadje sa loptom.
Nadam se da imamo centarfora u liku Romanica ( iako je sinoc bio neocekivano nespretan).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov