Transferi
Re: Transferi
Све најбоље Серију не могу му ништа замерити ако хоће да иде, тешко је навијати за овај клуб а камоли играти кад добијеш четвртог тренера у марту. Управа је могла извући макар 3.500.000 или морају да се почасте момци са севера због добро одрађеног посла против Спартака 

Како пише максбет хоћемо да доведемо 2 “мега појачања” кад оно мајерс и вуковић из Борца. Океј можда не играмо европу за разлику од њих и свака част нашој браћи и тим играчима да ме нико не схвати погрешно. Али да ли су то играчи за нас? Мајерса и нисам нешто толико гледао ни примећивао кад гледам Борац по мени онај херера 5 пута бољи играч, а за Вуковића не знам 21 година није нешто млад за данашњи фудбал, грађа му исто није баш повољна за крило има неку технику али доста спор и без неке агилности за крило. Моје мишљење наравно, занима ме шта ви мислите о ова 2 играча као наша потенцијална појачања
- Mare_Liman
Вуковић најбољи појединац Борца ове сезоне, бар што се нападача тиче, прошао њихову школу, 21 година није млад?
, да је спор и неагилан за крило се исто не слажем, превише гледаш премијер лигу
, Вуковић је Борцу ко нама Сери отприлике, само што он толико не одскаче ко код нас Сери, Мајерса не желим да коментаришем, ал свакако мислим да ни браћа не би нешто пословала око њих двојице, бар Вуковића, а реално шта ће они вамо ?

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ko to dovodi igrače, kad mi nemamo sportskog direktora?
- Deep Purple
Mi smo kiksnuli što nismo doveli Štulića u prošlom zimskom (ne ovom sad) i letnjem prelaznim roku kad smo mogli.
one season wonderDeep Purple wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 4:24 pm Mi smo kiksnuli što nismo doveli Štulića u prošlom zimskom (ne ovom sad) i letnjem prelaznim roku kad smo mogli.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eru/507012
Borac pored naše ima ponudu iz partizana, ali i iz inostranstva tako da ćemo teško do njega.
Borac pored naše ima ponudu iz partizana, ali i iz inostranstva tako da ćemo teško do njega.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mislim isto kao i ti.djoks wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 3:55 pm Како пише максбет хоћемо да доведемо 2 “мега појачања” кад оно мајерс и вуковић из Борца. Океј можда не играмо европу за разлику од њих и свака част нашој браћи и тим играчима да ме нико не схвати погрешно. Али да ли су то играчи за нас? Мајерса и нисам нешто толико гледао ни примећивао кад гледам Борац по мени онај херера 5 пута бољи играч, а за Вуковића не знам 21 година није нешто млад за данашњи фудбал, грађа му исто није баш повољна за крило има неку технику али доста спор и без неке агилности за крило. Моје мишљење наравно, занима ме шта ви мислите о ова 2 играча као наша потенцијална појачања
Jako daleko je to od mega pojacanja.
Kad sam procitao naslov, ja pomislih stize novi Apija, pa puta dva.
Vukovic je u prvoj utakmici protiv Olimpije usao sa klupe.
Ima solidnu tehniku, ali je spor. Mnogo sporiji od Serija i puno slabiji u driblingu.
Ovog drugog nisam ni primetio.
Za domacu ligu Vukovic je mozda pojacanje, a za Evropu je to tanko.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Мајерсу на крају сезоне истиче уговор, који врло вјероватно неће продужити. И за њега су заинтересовани много већи клубови него Војводина.
О Вуковићу да и не говорим, ви те паре немате, а и да их имате сигурно не би дошао код вас. Тако да немојте да се сикирати, сигурно ни један од њих неће доћи код вас.
О Вуковићу да и не говорим, ви те паре немате, а и да их имате сигурно не би дошао код вас. Тако да немојте да се сикирати, сигурно ни један од њих неће доћи код вас.
Gluposti, videla žaba da se konj potkiva... Majers i Vuković sigirno imaju priliku da naplate svoje partije u Evropi, niko tu neće trošiti vreme na neki osrednji klub iz Srbije, koji će vrlo teško do Evrope. Pa smo kao i mi zainteresovani za njih. Lepo kaže Borčevac(u malo podcenjivačkom tonu, ali za razumeti je, ni inicijalne poruke nisu bile pune nekog poštovanja), nemamo mi para za njih sada. Nema ni Partizan. Taj Vuković je Borčeva zlatna koka, sigurno će probati par miliona da uzmu za njega. A mi smo sa 700 hiljada za Romanića debelo ušli u crveno sa finansijama.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uz dužno poštovanje, ali u inicijalnim porukama se ne potcenjuje Borac, niti njegov uspeh, već pojedini igrači Borca, dok se recimo neki drugi hvale i uzdižu (Herera).
S druge strane Borčevačev rečnik prema Vojvodini i to na forumu navijača FK Vojvodine meni kao navijaču Vojvodine deluje uvredljivo.
Očigledno je isuviše lično i emtovno primio kritike na račun Vukovića.
S druge strane Borčevačev rečnik prema Vojvodini i to na forumu navijača FK Vojvodine meni kao navijaču Vojvodine deluje uvredljivo.
+1Karlsson wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 9:26 pm Uz dužno poštovanje, ali u inicijalnim porukama se ne potcenjuje Borac, niti njegov uspeh, već pojedini igrači Borca, dok se recimo neki drugi hvale i uzdižu (Herera).
Stojim u mestu gubim vreme
-1
Sto bi iko dolazio u ovako organizovan klub? Borac igra osminu finala evropskog takmicenja (i proce dalje
) i najbolji igrac da dodje u ovaj brlog? Zasto bi?
Sto bi iko dolazio u ovako organizovan klub? Borac igra osminu finala evropskog takmicenja (i proce dalje

0.0625
- Uvek sa tobom
+1Karlsson wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 9:26 pm Uz dužno poštovanje, ali u inicijalnim porukama se ne potcenjuje Borac, niti njegov uspeh, već pojedini igrači Borca, dok se recimo neki drugi hvale i uzdižu (Herera).
Мислим да смо сви овде показали колко ценимо успех Борца, а и сам сам навијао као да игра Војводина, да не кажем колко је наших људи било и у Словенији и у Бањалуци, ово је заиста срамотан упис једног навијача Борца, при чему играче гледам тотално небитне, драже би ми било да било који наш играч оде у Борац него негде другде, али са овим навијачем Борца то изгледа није случај!!!
О квалитетима поменуте двојице неби трошио речи, све сам видео на поменутим утакмицама...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 9:26 pm Uz dužno poštovanje, ali u inicijalnim porukama se ne potcenjuje Borac, niti njegov uspeh, već pojedini igrači Borca, dok se recimo neki drugi hvale i uzdižu (Herera).
Пиштет како Вуковић и Мајерс нису играчи за Војводину.
Мајерс који је изабран у најбољу поставу КЛ, након утакмице са Рапидом. Дефинитвно најбољи штопер који је играо у Борцу заједно са Каролином у тандему. Озбиљни клубови се интересује за њега. И онда се појави неко да прича, како није за Војводину. Уз дужно поштовање Војводину као клубу, а гдје сте то ви сада, па вам играчи Борца не одговарају?. Ја колико видим, ви се као клуб распадате ( нажалост ) , али то је тако.
Вуковића, да и не помињем који се клубови озбиљно интересују за њега, и који скаути га све прате. Да су нормални ови из ФСС, накнадно би га позвали у репрезентацију. Па да и Србија добије играча, који би срцем играо, а не менаџерске комбинације...
Покушавате да спустите играче Борца, и када вам се одговори, онда пишете како ја вријеђам Војводину. Па прије ће бити да ви вашим писањем, покушавате да унизите Борчеве играче... Свако добро, све најбоље и пријатно.