Tuzno, 47 godina. Sportista, jedna veoma uspesna karijera.
Po komentarima na portalu, pisu da je bio tesko bolestan i da to nije mogao da izdrzi?
R.I.P
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Borcu zelim, jos jedno, lepo iznenadjenje veceras.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bez obzira sto moraju da se brane, Borac deluje dobro u polju, dobro stoje, dosta se krecu, vidi se sistem.
Cini mi se da su se sad u zavrsnici utakmice prilicno umorili, pa se daleko vise brane. Uspesno, bez obzira na silne precke i polusanse Rapida.
PS
U svemu mi Borac timski, pa i tehnicko- takticki deluje daleko bolje od Vose.
Pogledao gol Ogrineca na Iksu, možda nema gostujućih navijača zvanično, ali definitivno ima ljudi koji navijaju za Borac, pošto je stadion eksplodirao kad je ušla.
Мислим да нико није тужан ни разочаран након овог испадања, сама чињеница да су(смо) ушли у ЛК је била за историју и уџбенике, пролазак у нокаут рунду и пролазак Омоније, х у Бања Луци против Рапида европски пут за препричавање, сад фокус на првенство, на лето квалитетна појачања па да се и следеће сезоне направи велики успех !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."