Super Liga - sezona 2025/26
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Ne znam zašto se uopšte priča o ovoj utakmici. Reprezentativna pauza treba da se produži. Izaći sa 6 bivših cigana i Medom na teren, Meda iscenira povredu posle 1 minuta i da se ne bavimo više šljamom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Severna tribina je zatvorena do kraja sezone. Kaže mocart da su članovi kluba išli u obilazak Karadjordjevog parka u Zrenjaninu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Grbavica.021*
Потенцијални проблем пред дерби: Инспекција затворила северну трибину Карађорђа
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ora/508244
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ora/508244
Pa to je zato da bude što manje publike to je sve planskiGrbavica.021* wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 2:23 pm запад 2500 динара и исток 1500 динара а југ 1000 динара?![]()

- Grbavica.021*
- Grbavica.021*
Обавештење о продаји карата пред дерби са црвеном звездом
https://www.fkvojvodina.rs/obavestenje- ... m-zvezdom/
- Mare_Liman
Grbavica.021* wrote: ↑Wed Mar 26, 2025 10:45 am Обавештење о продаји карата пред дерби са црвеном звездом
Из безбедносних разлога, навијачка група Фирма откупила је цео контигент карата за западну трибину за дерби са Црвеном звездом, те на тај начин обезбедила сваком навијачу „старе даме“ да уз своју приказану сезонску или чланску карту у обележјима клуба, преузму своје улазнице.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
-
U ovom slučaju su i Zvezda, a i Pazar u potpunosti u pravu. I druge klubove iz superlige i PLS da pitate, isto ce vam reci da su protiv. Problem je sto je na tom sastanku zajednice superligasa i prvoligasa pred njih iznet vec konkretan predlog, bez ikakvih pitanja. Mada, taj predlog tek treba da ide na izvršni odbor FSS. Sve u svemu, ja navijam za to da liga ostane kakva jeste, a eventualno moze skracenje na 14. Sa 16 na 12 u jednoj sezoni je potpuno suludo.
@ElMaestro13, sve da skrate ligu u sred sezone na 8 klubova, ne bi bilo suludo. Fudbal i liga su nam u jezivom stanju, uostalom kao i država...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ne čudi mene uopšte ova izjava .E sad dal ju je izazvala bojazan od opstanka sledeće godine u super ligi ,ili je Rasim (pošto ne ide kao predsednik partizana )podržao Terzića (citaj vucica)preko Pazara (rekao sam da je on glavni i dalje ) nije ni bitno .Ni jedno ni drugo ne ide u korist budućnosti lige .Moje mišljenje je da treba skratiti na 12 (i to je mnogo ) bez obzira na par minuseva tog skraćenja .Pluseva je daleko više ..
Ми се водимо мегаломанијом. Чини ми се да Србија има исти број клубова као што је имала и у доба СФРЈ, односно са веим бројем становништва. Свако село има свој клуб, макар село имало 500 житеља просека 50+ година. Најновија мегаломанија је најављени стадион од 20.000 места у Новом Саду. Коме и чему, због једне или двњ утакмице У21 првенства?
Увео бих правило да ако немаш млађе селекције онда ниси професионалан клуб. Водиш се као аматерски и играш викенд лигу.
Србија има 6 рангова такмичења, можда неки региони и више. Колико играча треба да би сви ти клубови имали довољан број играча? Квалитет се разводњава, морамо да доводимо са стране да би то личило на нешто.
12 тимова у највишем рангу је нешто што једва можемо да испунимо. Реално немамо ни 10 који испуњавају свњ услове - стадион одговарајуће УЕФА категорије, терен на коме не фали по који бусен траве, млађе категорије, стабилне финансије и тако даље.
Нису сви за највиши ранг, кад постану лако ће ући. Треба то заслужити. Да ли смо ми у тој групи, озбиљно је питање.
Увео бих правило да ако немаш млађе селекције онда ниси професионалан клуб. Водиш се као аматерски и играш викенд лигу.
Србија има 6 рангова такмичења, можда неки региони и више. Колико играча треба да би сви ти клубови имали довољан број играча? Квалитет се разводњава, морамо да доводимо са стране да би то личило на нешто.
12 тимова у највишем рангу је нешто што једва можемо да испунимо. Реално немамо ни 10 који испуњавају свњ услове - стадион одговарајуће УЕФА категорије, терен на коме не фали по који бусен траве, млађе категорије, стабилне финансије и тако даље.
Нису сви за највиши ранг, кад постану лако ће ући. Треба то заслужити. Да ли смо ми у тој групи, озбиљно је питање.
- gospodinFKV
To pravilo vec postoji. Ne mozes da igras neke lige bez da imas mladje selekcije, odnosno plafon ti je neka zonska liga ili tako nesto. Od srpske lige mislim da si u obavezi da imas 3 omladinske selekcije kao minimum. Neka me neko ispravi, ako gresim, ali igrao sam nize lige i znam okvirno da ti je neka zona plafon ako nemas omladinske selekcije.
Za ostatak upisa se apsolutno slazem. To je deo sireg drustvenog problema koji je ovaj nivo dostigao sa sistemom vrednosti ove vlasti. Bitno je samo da je vece, skuplje i bolje spolja, zbog jeftinog populizma. Nema veze sto je iznutra trulo. Tako smo i dosli u ovu situaciju u kojoj smo sad, na dnevno-politickom nivou. Da se sto vise naduva, da se sto vise zamazu oci ''velicinom'', a da iznutra sistem jede sam sebe i da pada ljudima na glavu.