Kup Srbije 24/25
Re: 1/16 finala Kupa Srbije 24/25: VOJVODINA - Grafičar 3:1 (2:1)
Jel ima neko informaciju kad treba da se odigraju ove preostale utakmice osmine finala kupa? Odigrano je samo pola utakmica.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Re: 1/16 finala Kupa Srbije 24/25: VOJVODINA - Grafičar 3:1 (2:1)
Ne mogu naći opet tu vest, ali pročitao sam da se ostale utakmice igraju 5. marta.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Re: 1/8 finala Kupa Srbije 24/25
KONAČAN KALENDAR Osmina finala Kupa Srbije se završava krajem marta
Ne piše ništa o terminima 1/4 finala.
https://www.maxbetsport.rs/kup-srbije-o ... ar-581596/Tri meča osmine finala Kupa Srbije biće odigrana 12. marta, tada su na programu dueli Radnik – Partizan (16 časova), TSC – Spartak (16 časova) i Čukarički – Radnički Niš (18.30 časova).
Poslednji će na megdan Crvena zvezda i OFK Beograd, a taj duel biće na programu 26. marta od 19 časova.
Ne piše ništa o terminima 1/4 finala.
- Grbavica.021*
-
Igramo u Nišu u 1/4 finalu.
Radnički Niš-Vojvodina
Napredak-Imt
partizan-TSC
zvezda/ofk-Novi Pazar
Napredak-Imt
partizan-TSC
zvezda/ofk-Novi Pazar
Stojim u mestu gubim vreme
- Grbavica.021*
ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ У ЗАЈЕЧАРУ: За пехар на "Краљевици"
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fin ... 2025-03-31
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fin ... 2025-03-31
Re: 1/8 finala Kupa Srbije 24/25, Radnički (N) - VOJVODINA, sreda u 16.00
https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-ne-pa ... olufinale/
Bez Gočmanca, oba Nikolića, Barosa, Vukanovića i Ranđelovića, pod upitnikom Dele i Sičendže. Ne znam što pominju crveni karton, nisam nigde našao da se suspenzije iz lige prenose u kup(Crnomarković), ali moguće da samo nisam dovoljno potražio. Inače, nejasne su mi žalopojke Tanjge. Bonusi nisu obavezni u kupu, može da radi šta hoće, a jedini koji mu je odsutan, a non-stop ga trpa u tim je, na našu sreću, Uroš Nikolić. A njega će da zameni sa Savićevićem.
Meni očekivanih 11:
Rosić - Butean, Korać, Sičendže, Đorđević - Medojević, Njegoš - Kokanović(Veličković), Savićević, Romanić - Depu.
Svi mladi ostaju na klupi, osim jednog, a i tog bi ostavio na klupi, samo da ima Uroša.
Bez Gočmanca, oba Nikolića, Barosa, Vukanovića i Ranđelovića, pod upitnikom Dele i Sičendže. Ne znam što pominju crveni karton, nisam nigde našao da se suspenzije iz lige prenose u kup(Crnomarković), ali moguće da samo nisam dovoljno potražio. Inače, nejasne su mi žalopojke Tanjge. Bonusi nisu obavezni u kupu, može da radi šta hoće, a jedini koji mu je odsutan, a non-stop ga trpa u tim je, na našu sreću, Uroš Nikolić. A njega će da zameni sa Savićevićem.
Meni očekivanih 11:
Rosić - Butean, Korać, Sičendže, Đorđević - Medojević, Njegoš - Kokanović(Veličković), Savićević, Romanić - Depu.
Svi mladi ostaju na klupi, osim jednog, a i tog bi ostavio na klupi, samo da ima Uroša.
-
I dalje je to solidna ekipa, samo su zamene upitne. A dosta su potrošeni od Zvezde.
Ne da je solidna ekipa, nego da je trenera, ovi bi morali poderati Niš sa pola snage.
Росић - Ђорђевић, Кораћ, Сиченџе, Бутеан - Меда, Његош , Савићевић - Младеновић, Депу, Романић
Нисам сигуран која је формација јер играју меда његош младеновић и савићевић
На клупи: Пушкић, Тањга, Болинги, Кокановић, Сукачев, Букунац, Перановић, Поповић, Величковић
На клупи: Пушкић, Тањга, Болинги, Кокановић, Сукачев, Букунац, Перановић, Поповић, Величковић
Igramo bez krila ? Ovaj sastav može dati gol samo nekom akcijom kroz sredinu a bojim se da su toga svesni i u Radničkom. Znači jako teško mi tu možemo dati gol.djoks wrote: ↑Wed Apr 02, 2025 2:52 pm Росић - Ђорђевић, Кораћ, Сиченџе, Бутеан - Меда, Његош , Савићевић - Младеновић, Депу, Романић
Na klupi Radničkog, naš Belić. Nisam ni znao da je on tamo....
Телеп
Ко је Перановић на нашој клупи? Нисам чуо за њега раније, видим да је омладинац. Која је позиција?